24k Gold Treatment van Alissi Brontë bij Schoonheidssalon Attirance

24k Gold Treatment van Alissi Brontë bij Attirance

Afgelopen donderdag heb ik een 24k Gold Treatment van Alissi Brontë gekregen bij Attirance Beauty Xperience Center. En dit is even spectaculair als het klinkt! In deze blogpost vertel ik je er alles over. Attirance is een schoonheidssalon in het Ginneken, vlakbij Breda. Je kunt er terecht voor allerlei behandelingen voor je gezicht en lichaam en voor huidverbetering en ontharen. Attirance bestaat al bijna 20 jaar en heeft in die tijd een aantal prijzen gewonnen, zoals de Beauty Award in de categorie Beste schoonheidssalon van Nederland in 2012. En drie keer de Shoppen & Retail Award in de categorie Beauty & Health. Dat je bij Attirance in goede handen bent is dus wel duidelijk.

Alissi Brontë’s 24K Gold gezichtsbehandeling

24k Gold Treatment van Alissi Brontë bij Attirance

Volg jij ons al op Instagram?

Zo. Hier staan ze dan. Alle producten van Alissi Brontë die gebruikt gaan worden voor de 24K Gold Treatment. Je ziet hier van links naar rechts: Gold Foam, Gold Nutriv, Diamond Peel, Cellular, Gold Wrap, Gold ampullen, 24K goud blaadjes en magnetische balletjes. Een flink aantal van deze producten zijn de koop bij Attirance in het Ginneken of te bestellen via de webshop. Zo kun je je huid in topconditie houden na de behandeling en de behandeling thuis (voor een gedeelte) nadoen. Een aantal producten, zoals de Gold Wrap en de 24K goud blaadjes, zijn alleen voor salongebruik.

Voor de gezichtsbehandeling

24k Gold Treatment van Alissi Brontë bij Attirance

Hier sta ik dan, als een happy camper haha. Dit is voor de 24K Gold Treatment. Ik heb mijn gezicht s’ochtends alleen gereinigd met water en een tonic en vervolgens wat dagcrème opgesmeerd. Laat maar komen dat goud!

Diepe reiniging met Gold Foam en scrubben met de Diamond Peel

24k Gold Treatment van Alissi Brontë bij Attirance

Ik word behandeld door Susanne, een gediplomeerd schoonheidsspecialiste met meerdere specialisaties. De behandeling begint met een diepe reiniging van mijn huid met de Gold Foam van Alissi Brontë. De Gold Foam verwijdert onzuiverheden en reinigt de huid heel diep. Daarnaast zou hij verhelderend moeten werken. Vervolgens wordt mijn huid gescrubd met de Diamond Peel. Alle producten die tijdens deze behandeling worden gebruikt zijn trouwens van Alissi Brontë, dus dat ga ik er vanaf nu niet meer bijzetten. De Diamond Peel is een intensieve peeling met een microdermabrasie effect. Zoals ik in een ander artikel al heb beschreven zijn alle producten van Alissi Brontë 100% natuurlijk. Deze peeling bevat gepolijste microkristallen en diamantpoeder om dode huidcellen te verwijderen. En dus geen niet afbreekbaar microplastic, waarover je de laatste tijd veel negatieve verhalen hoort in het nieuws. Mijn huid voelt super schoon, maar niet ”trekkend” aan. Fijn! Deze twee producten zijn wel voor thuisgebruik, dus als het je aanspreekt zou ik zeker eens een kijkje nemen.

Massage met magnetische balletjes

24k Gold Treatment van Alissi Brontë bij Attirance

Na het reinigen en peelen (scrubben) wordt mijn huid ingesmeerd met de Gold Nutriv Lotion, een verzorgende lotion met thermaalwater en goud. En vervolgens gemasseerd met twee magnetische balletjes. Deze massage stimuleert de doorbloeding en dit voel je ook wel. Hierna voelt mijn huid een beetje ”gloeiend”, maar wel heel relaxed. Susanne masseert mijn nek ook mee tijdens de behandeling, wat heel ontspannend werkt.

Show me the gold!

24k Gold Treatment van Alissi Brontë bij Attirance

Nu is het tijd voor het 24K goud!

24k Gold Treatment van Alissi Brontë bij Attirance

Tadaa! Daar ligt het dan. Het ziet er zo al super mooi uit, vind ik. Susan legt een blaadje 24K goud op mijn voorhoofd, wangen en kin.

24k Gold Treatment van Alissi Brontë bij Attirance

I ain’t saying I’m a Gold Digger………. maar kan ik dit elke dag krijgen?

24k Gold Treatment van Alissi Brontë bij Attirance

De goudblaadjes worden vervolgens in mijn huid gemasseerd met de Diamond Gold Pearl Luxury Cream, hét paradepaardje van Alissi Brontë. Tegelijkertijd krijg je een gezicht en nekmassage, ter ontspanning en stimulatie van de doorbloeding.

Een gouden gezichtsmasker

24k Gold Treatment van Alissi Brontë bij Attirance

Zoals jullie al merken is de behandeling super uitgebreid. Heel fijn en luxe, zo’n lang verwen moment voor jezelf! Susan mengt nu de Gold Wrap in een schaaltje en smeert hem op mijn gezicht. Vooraf smeert ze nog een Gold ampul op mijn gezicht en hals, voor extra hydratatie.

24k Gold Treatment van Alissi Brontë bij Attirance

Ik zie er prachtig uit, al zeg ik het zelf. Niels had me niet kunnen weerstaan als hij binnen was gelopen 😛 . Haha. Op mijn ogen liggen twee wattenschijven die doorweekt zijn met de Gold Nutriv Lotion. Tijdens het intrekken van het masker (10 minuten) krijg ik een zak met warme kersenpitten in mijn nek. Dit voelde wel aangenaam en rook heerlijk. Het masker werd niet super hard, maar wel wat harder dan in het begin.

24k Gold Treatment van Alissi Brontë bij Attirance

Na de 10 minuten reinigt ze mijn gezicht eerst met lauwwarm water en vervolgens met de Gold Nutriv Lotion. Mijn huid voelt nu echt super, mega, ultiem gehydrateerd en zacht. Maar tegelijkertijd ook heel zuiver en schoon.

24k Gold Treatment van Alissi Brontë bij Attirance

Tenslotte smeert Susanne nog een Gold ampul op mijn gezicht, om de doorbloeding nog extra aan te zetten. En voor nóg een extra glow!

Het resultaat

24k Gold Treatment van Alissi Brontë bij Attirance

Het effect van een gezichtsbehandeling is altijd lastig te fotograferen. Omdat het vooral ook gaat om hoe je huid aanvoelt en wat er met de lagen huid onder je opperhuid is gebeurd. Ik vind echter dat het effect van de 24K Gold Treatment wel duidelijk te zien is. Mijn huid is wat lichter (wat logisch is na een peeling) en vooral heel veel stralender. Je ziet echt duidelijk een glow. Een golden glow welteverstaan! Mijn huid, en dan vooral mijn wangen, zien wat rood. Dit komt door de massage met de magnetische balletjes, die doorbloeding heeft gestimuleerd. Zo zie je wel mooi terug dat het écht effect heeft. En daar houden we van. Mijn huid is diep gereinigd zonder uit te drogen (ik heb een vochtarme huid) en voelt comfortabel aan. Ik ben heel erg blij en heel erg enthousiast over deze behandeling. Leuk voor Kerst / Nieuwjaar of een bruiloft! Of natuurlijk gewoon, omdat je jezelf wel eens extra mag verwennen!

 

En ik heb super leuk nieuws voor al onze volgers! Met de code ”BEAUTYTIJDGOLD” krijg je tot en met 30 december 10% korting op ALLES in de webshop van Attirance

 

De 24k Gold Treatment van Alissi Brontë kan je in Breda voor € 107,50 boeken bij Attirance via hun website, mail of telefonisch. Ook kan je via de storefinder op de officiële website van Alissi Bronte Nederland deze behandeling boeken bij andere instituten. De prijs kan bij andere instituten afwijken van de prijs van Attirance.

Attirance Beauty Xperience Center

Dillenburgstraat 5
4835 EA Breda

T 076 – 520 18 15
info@attirance.nl

 

Ik ben door Attirance Cosmetics Company uitgenodigd voor deze gezichtsbehandeling.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *