Abysk Eye & Lip Roller

Abysk Eye & Lip Roller Review

Vandaag review ik de Abysk Eye & Lip Roller, een natuurlijk verzorgingsproduct voor de huid rondom de ogen en lippen. Ik reviewde eerder al een skincare set van het Nederlandse merk Absyk, klik hier om die review te lezen. Clean Beauty wordt wereldwijd steeds populairder en ik sta helemaal achter die beweging. Idealiter is een product voor mij zowel natuurlijk als maximaal werkend. Ik wil namelijk niet inleveren op effect, om maar iets natuurlijks te smeren. In deze review vertel ik je wat ik van deze roller vind!

Klik hier om meer reviews van Abysk producten te lezen.

 

Over de Abysk Eye & Lip Roller

Abysk Eye & Lip Roller Review

Volg jij ons al op Instagram?

”Abysk Eye & Lip roller verfrist en hydrateert de huid rondom je ogen en lippen onmiddellijk, stimuleert de bloedcirculatie en vermindert fijne lijntjes. Door de verkoelende roll-on applicator zorgt het voor een gladde en zachte huid met een gezonde glow.

De Eye & Lip heeft slechts 1 ingrediënt: 100% pure Crambe Abyssinian Seed olie. Een lichte, transparante olie in een glazen flesje, die snel in de huid trekt zonder een vettig laagje achter te laten.”

  • Hydrateert en verfrist
  • Boordevol omega vetzuren, vitamines en mineralen.
  • Praktisch voor in je handtas en ideaal voor in het vliegtuig of in ruimtes met airco.
  • Leuk om te geven óf te krijgen.

Alle verpakkingen van de producten van Abysk zijn recyclebaar. De producten van ABYSK zijn onderzocht en hebben het Huid Allergie Keurmerk gekregen. Deze certificering bevestigt dat er géén allergenen te vinden zijn in de producten. Abysk is geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor de meest gevoelige huid.

Gebruik & Conclusie

Abysk Eye & Lip Roller Review

Een roll-on applicator is voor mij persoonlijk een groot pluspunt. Ten eerste omdat ik het, mits hij koelt, prettig vind aanvoelen. En ten tweede omdat je het product met een roller heel goed kunt doseren. Van oogcrèmes die in een tube of pompje zitten pak ik meestal toch teveel. En dan smeer je het toch maar op, want je kunt het er moeilijk terug in stoppen. Eigenlijk verspil je dan dus product, wat natuurlijk zonde is. Ik vind deze roll-on applicator erg goed: hij verkoelt erg, vanwege het metalen balletje én doseert de olie heel fijn en dun op mijn huid. Ik gebruik de Eye & Lip roller nu zo’n 2 maanden elke ochtend rondom mijn ogen en lippen en ik vind het heerlijk spul. De olie is heel ‘licht’ waardoor hij eigenlijk meteen in is getrokken de seconde dat je hem ‘op je huid rolt’. Dit zou je niet verwachten van een olie product, ik niet althans. Maar omdat het een olie is, is het product dus wel érg voedend. Je hebt eigenlijk the best of both worlds: een heerlijk voedende olie die meteen intrekt. Waardoor je meteen door kunt met het eventuele aanbrengen van concealer / foundation / oog make-up.

Het is een heel mooi product wat mijn huid er stralend uit laat zien, verkoelt en intens voedt zonder ‘olie-achtig’ laagje achter te laten. Het feit dat de Abysk Eye & Lip roller 100% natuurlijk, vegan én heel erg betaalbaar is zijn alleen nog maar meer pluspunten!

 

De Abysk Eye & Lip Roller is voor € 17,95 online te bestellen in de officiële webshop.

 

Deze review bevat een gekregen product. 

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *