Alissi Brontë Angels Gold Mask Gezichtsmasker Met Goud

Alissi Brontë Angels Gold Mask Gezichtsmasker Met Goud Review

In dit artikel review ik het Alissi Brontë Angels Gold Mask gezichtsmasker met goud. Fancy! Ik hou van gezichtsmaskers en van huidverzorging met goud. Dit gezichtsmasker lijkt daarom op mijn lijf geschreven.

Huidverzorging / skincare met goud

Alissi Brontë Angels Gold Mask Gezichtsmasker Met Goud Review

In huidverzorging land komen we allerlei trends tegen. De nieuwste trend is denk ik toch wel edelstenen en goud. Je vindt deze ingrediënten tegenwoordig in allerlei producten en gezichtsrollers. Het klinkt en voelt natuurlijk ook wel lekker luxe, toch? ”Ik smeer even een goudmaskertje op mijn gezicht”, ik hoor het mezelf dit weekend nog zeggen tegen Niels. Hij keek me aan of hij water zag branden. En vroeg meteen hoe duur het was. Ik kan je nu alvast vertellen dat dit masker niet schrikbarend duur is, maar gewoon normaal geprijsd. Normaal geprijsd voor een high end merk, wat Alissi Brontë is. Anders dan bij mijn 24k Gold Treatment van Alissi Brontë zit er geen grote hoeveelheid puur goud in dit gezichtsmasker. Dat zou het ook onbetaalbaar maken (ja, La Prairie ik kijk naar jou met het Pure Gold serum à € 659,94 voor 30 ml). Dit gezichtsmasker bevat volgens Alissi Brontë genoeg goud en Hematiet (= steensoort) om een bio-enegetische werking te hebben op de huid. Dit houdt in dat de doorbloeding en celvernieuwing gestimuleerd worden.

Wat beloofd het Angel’s Gold Mask?

Alissi Brontë Angels Gold Mask Gezichtsmasker Met Goud Review

Volg jij ons al op Instagram?

Het Angel’s Gold Mask is volgens het merk zelf hét ultieme schoonheidsproduct. Het zou namelijk meteen à la minute voor een gezonde en frisse uitstraling zorgen. Het crème masker reinigt en ontspant de huid en strijkt daarnaast rimpeltjes glad. Dit anti-vermoeidheid masker zou je huid het uiterlijk geven als van na een lange, rustgevende nacht. Daarom is het masker ook heel erg geschikt als anti-stress behandeling. Hieronder een korte opsomming van alle voordelen van dit masker:

 • Gezonde, frisse uitstraling
 • Fijne, niet vettige textuur
 • Werkt ontspannend
 • Strijkt rimpeltjes glad
 • Reinigt
 • Anti-vermoeidheid
 • Verjongend
 • Regenererend
 • Normaliseert huidfuncties
 • Verbeterd de elasticiteit van de huid
 • Zorgt voor glans en stevigheid
 • Stimuleert cellulaire vernieuwing
 • Voorziet de huid van zuurstof en energie

Multifunctioneel masker

Het Angels Gold Mask is op verschillende manieren te gebruiken:

 • Dagelijks als wake-up boost: Je smeert een dun laagje aan op je gehele, gereinigde gezicht. Dit laat je 5 minuten inwerken en dan verwijder je het masker met lauw water. Hierna breng je een tonic en je dagelijkse verzorging aan.
 • Als Masker: Je smeert een goede laag, één of twee keer per week, op het gezicht, hals, decolleté en ogen.
 • Wekelijks naar behoefte of voor een feestje: Als je écht wilt ”shinen” breng je een dikke laag aan op je gezicht en je hals en decolleté. Na 20 minuten spoel je deze laag af en ga je door met je dagelijkse verzorging.

Een kleine kanttekening: het masker kan een lichte tinteling op de huid geven. Dit is geen allergische reactie, maar het gevoel van je huid die gestimuleerd wordt.

Conclusie

Voor:

Alissi Brontë Angels Gold Mask Gezichtsmasker Met Goud

Alissi Brontë Angels Gold Mask Gezichtsmasker Met Goud

Na:

Alissi Brontë Angels Gold Mask Gezichtsmasker Met Goud

Alissi Brontë Angels Gold Mask Gezichtsmasker Met Goud

Hello, glow! Ik denk dat de foto’s voor zich spreken. Mijn huid ziet er super glowy en fris uit en voelt heel schoon aan. Ook is de huid op mijn wangen bijvoorbeeld wat roder, wat wel echt laat zien dat het masker heeft ”gewerkt”. En mijn huid en bloedsomloop heeft gestimuleerd. Dit masker doet wat het beloofd. Mijn huid straalt en voelt heerlijk gevoed aan. Ik ben erg positief 🙂 , maar dat hadden jullie vast wel door haha!

 

Klik hier om het Alissi Brontë Angels Gold Mask Gezichtsmasker (100 ml) te bestellen voor € 59,00. Of koop het gezichtsmasker bij Schoonheidssalon Attirance zelf:

Attirance Beauty Xperience Center

Dillenburgstraat 5
4835 EA Breda

 

Dit artikel bevat een gekregen product.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *