fbpx

Alissi Brontë Blistar 24K Lip Repair With Gold

Alissi Brontë Blistar 24K Lip Repair With Gold

Met dit koude weer kunnen mijn lippen wel wat extra verzorging gebruiken. Zeker omdat ik ook vaak matte lipsticks draag. Wat de lippen nog eens extra uitdroogt. Ik gebruik de Alissi Brontë Blistar 24K Lip Repair With Gold nu ongeveer een maand en in dit artikel geef ik je mijn mening.

Alissi Brontë Blistar 24K Lip Repair With Gold

Tintelende lippen

Alissi Brontë Blistar 24K Lip Repair With Gold

Volg jij ons al op Instagram?

Ik schrok een beetje toen ik de lip repair voor het eerst aanbracht. Of nouja, schrikken is een groot woord maar ik dacht wel ”huh, wat is dit?”. De Blistar 24K Lip Repair bevat het verfrissende ingrediënt Kamfer. En Kamfer zorgt voor een tintelend gevoel aan je lippen omdat het de doorbloeding activeert. Ik beredeneer altijd maar zo; als ik iets voel, dan betekent dat dat er iets gebeurd.

Alissi Brontë Blistar 24K Lip Repair With Gold

De applicator werkt precies en hygiënisch. Ik vind dit soort applicators altijd een stuk fijner en schoner dan potjes.

Multifunctioneel product

Alissi Brontë Blistar 24K Lip Repair With Gold

Zoals je ziet op de foto hierboven heeft het product een subtiel gouden glansje. Op deze foto hebben ik en Wilma een goede laag van de Alissi Brontë Blistar 24K Lip Repair With Gold aangebracht. Ik heb niks onder de Blistar 24K Lip Repair en mama heeft de Blistar hier gebruikt als extra glans over haar lipstick.

Alissi Brontë Blistar 24K Lip Repair With Gold

Zoals je ziet ligt er een gouden laagje over mijn lippen heen. Dit is het 24K goud wat voor een kleine gouden finishing touch zorgt. Ik vind dit wel gaaf en zeg nou zelf, het klinkt en oogt toch ook gewoon chique? Omdat Kamfer de doorbloeding activeert lijken mijn lippen ook voller. Kylie Jenner, I’m coming for ya.

Daarnaast bevat de lipverzorging SPF15 en beschermt hij de dunne huid van je lippen dus tegen de zon. Tenslotte kan je het product ook zoals Wilma op de foto hierboven verzorgende lipgloss gebruiken over alle soorten lipstick.

Eveline’s conclusie

Ik vind de Blistar 24K Lip Repair zijn beloftes waarmaken. Mijn lippen voelen en ogen na een nachtje met een dikke laag weer als herboren. En ondanks dat ik geen lipgloss fan ben, vind ik het wel fijn om mijn matte lipsticks in de winter halverwege de dag ”te verfrissen” met een laagje van deze lipverzorging. Dan is meteen dat trekkende gevoel weg! Ondanks dat er 24K goud in dit product zit vind ik het echt hartstikke betaalbaar. Ik begin echt fan te worden van Alissi Brontë!

Wilma’s conclusie

Ik gebruik de Blistar 24K Lip Repair nu 3 weken en kan niet meer zonder, zeker niet nu de winter echt begonnen is in Nederland.  Met de verwarming vol aan en de kou buiten is een extra lipverzorging altijd welkom. Zoals Eveline beschrijft zorgt de Kamfer voor een lichte tinteling op je lippen,  even wennen maar zeker niet vervelend.  Je voelt echt dat er iets gebeurd met je lippen; ze worden er voller en gladder van.  Het duurt even voordat het is ingetrokken maar daarna zijn mijn lippen echt uren lang (de hele dag) verzorgd.  Ik breng Blistar 24K Lip Repair ook graag ‘s nachts aan in een volle laag zodat ik de volgende ochtend wakker wordt met prachtige volle en zachte lippen.  Overdag draag ik bijna altijd lipstick, maar als ik een dagje in huis doorbreng gebruik ik nu vaak ook alleen de Alissi Brontë lip repair ; heerlijk verzorgend maar dan heb ik ook tegelijkertijd een mooi glanzend gouden laagje op mijn lippen.  Helemaal verrast ben ik door het effect als je het over een lipstick aanbrengt; je zou denken dat een lipverzorging vettig is en de lipstick laat verdwijnen na het opbrengen.  Het tegendeel is hier waar;  de lipstick blijft zitten en wordt er alleen maar voller en mooier van kleur van.  Dus het is ook te gebruiken als een luxe lipgloss! EEN LIPVERZORGING OM BLIJ VAN TE WORDEN!

Verkrijgbaarheid

Ik heb super leuk nieuws voor al onze volgers! Met de code ”BEAUTYTIJDGOLD” krijg je tot en met 30 december 10% korting op ALLES in de webshop van Attirance

 

De Alissi Brontë Blistar 24K Lip Repair With Gold is voor € 17,50 (15 ml) te koop via deze link. Of koop de Blistar bij Schoonheidssalon Attirance zelf:

Attirance Beauty Xperience Center

Dillenburgstraat 5
4835 EA Breda

 

Dit artikel bevat een gekregen product.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *