Alissi Brontë Gold Foam, Gold Nutriv Lotion en One Step Cleanser & Tonic (Alle Gezichtsreinigers)

Alissi Brontë Gold Foam, Gold Nutriv Lotion en One Step Cleanser & Tonic (Alle Gezichtsreinigers) Review

Alissi Brontë Gold Foam, Gold Nutriv Lotion en One Step Cleanser & Tonic (Alle Gezichtsreinigers) Review
In deze blogpost reviewen Wilma en ik alle reinigers van het merk Alissi Brontë in een keer! Zo kun jij het makkelijkst besluiten welke van de Alissi Brontë gezichtsreinigers het beste bij jouw huidbehoeftes past. We beginnen met de Gold Foam en gaan vervolgens verder met de Gold Nutriv Lotion en de One Step Cleanser & Tonic.  Alissi Brontë wil dat de huid zelf aan het werk gaat; dus dat de huid  zelf de processen actief maakt zonder toevoeging van parabenen en paraffine en minerale oliën.  Dit proces begint al in de reinigers!

Alissi Brontë Gold Foam

Alissi Brontë Gold Foam, Gold Nutriv Lotion en One Step Cleanser & Tonic (Alle Gezichtsreinigers) Review

Volg jij ons al op Instagram?

Eveline: De Gold Foam van Alissi Brontë is een milde maar tegelijkertijd ook diep reinigende gezichtsreiniger. De Gold Foam bevat namelijk thermaal water wat rijk is aan onder andere de volgende mineralen: fluoride, bromide, kalium, natrium, jodide en ijzer. Hierdoor wordt de huid gevoed tijdens het reinigen. Dit zorgt er tevens ook voor dat de reiniger de huid niet uitdroogt. Daarnaast zit er ook vitamine B3, parelpigmenten en goud in de reiniger, waardoor de huid een mooie glans krijgt en straalt na het reinigen. De Gold Foam bevat geen sulfaten, voor wie daarop wil letten in zijn / haar skincare.

Gebruik en resultaat

Eveline: Ik heb, zoals jullie waarschijnlijk inmiddels al wel weten, een vochtarme huid. Het is voor mij daarom heel erg belangrijk dat een reiniger mijn huid niet uitdroogt. De Gold Foam van Alissi Brontë gebruik je zoals een ‘traditionele’ gezichtsreiniger in combinatie met water. Ik gebruik ongeveer 3 tot 4 pompjes en meng die in mijn handpalm met water. Daarna breng ik de romige Gold Foam aan op mijn droge gezicht en maak ik het nogmaals nat. Het gaat dan een beetje schuimen, ik vind de naam ‘foam’ wat overdreven voor dit beetje schuim maar soit, en vervolgens spoel ik het hele geheel af onder de douche of met een washandje. Mijn huid voelt heel schoon, zacht en gevoed aan na het gebruik van de Gold Foam. En ook ‘vrij’. Ik kan dat gevoel niet zo goed beschrijven, alsof mijn huid weer kan ademen na een dag make-up. Als ik hierna met een watje en toner over mijn gezicht ga zit er ook helemaal niks meer op dat watje. Dat zegt mij dat de reiniger zijn werk goed doet, want ik draag vaak erg veel make-up!

Wilma: ik heb een vrij normale huid (dat is boffen op mijn leeftijd 🙂 ) die in de winter tijdens de dagen dat het vriest wel wat droog aan kan voelen.  En dus wat extra hulp kan gebruiken.  Even schudden voor gebruik dan doe ik 2  tot 3 kleine pompjes op mijn vingertoppen, mijn gezicht is niet zo heel erg groot,  en breng dit verdeeld aan op mijn gezicht.  Daarna maak ik mijn vingertoppen meerdere malen nat en reinig zo mijn gezicht en neem het daarna af met een nat sponsje. Mijn huid voelt daarna heel zacht en niet trekkerig aan;  gevoed dus! Wat ruikt deze Gold Foam van Allissi Brontë trouwens heerlijk fris,  een lichte rozengeur,  echt heel lekker.  En in de structuur zie je mini-goudkorreltjes, een luxe gevoel krijg ik van deze gezichtsreiniger.

Alissi Brontë Gold Nutriv Lotion

Alissi Brontë Gold Foam, Gold Nutriv Lotion en One Step Cleanser & Tonic (Alle Gezichtsreinigers) Review

Wilma: na het gebruik van de Gold Foam is mij aanbevolen om de Gold Nutriv Lotion te gebruiken.  Dit is een hydraterende en liftende lotion, dus anti-aging,  met thermaalwater en goud.  Dit goud is goed zichtbaar en verbetert, verfrist en verzacht de huid nog verder.  Door de zijdeachtige textuur krijgt je huid een mooi hydraterend laagje waardoor de werkstoffen in crèmes die je daarna aanbrengt dieper in de huid worden gebracht. Met als resultaat een een jongere en verstevigde huid. Het goud heeft ook een optisch effect en zal de huid oplichten en verhelderen waardoor een mooie, natuurlijke glow ontstaat.

Gebruik en resultaat

Nadat ik mijn huid gereinigd hebt met de Gold Foam breng ik s’avonds de Allisi Brontë Gold Nutriv Lotion op een wattenschijfje aan om er zeker van te zijn dat alle make-up van mijn gezicht verwijderd is.  S’morgens breng ik de Gold Nutriv Lotion direct via mijn vingertoppen op mijn gezicht aan, daarna lichtjes inmasseren. Ongeveer 2 tot 3 pompjes is genoeg.  Daarna voelt mijn huid heerlijk fris en super zacht aan. Fijn dat deze lotion dit allemaal doet, dan heb je niet gelijk het idee dat je een crème moet aanbrengen om een comfortabel gevoel te krijgen.  Maar je kunt wel gelijk een serum of crème aanbrengen als je haast hebt.  En het is echt zo dat mijn huid een glow heeft en er erg gezond en niet zo bleek (zelfs in de winter) meer uitziet. Deze lotion kan ook gebruikt worden voor oogcompressen (kalmerende werking), maar is niet bedoeld als oogremover.  Ik vind het een heerlijke lotion in een handig pomp verpakking met een subtiele geur en een prachtig resultaat!

Alissi Brontë One Step Cleanser & Tonic

Alissi Brontë Gold Foam, Gold Nutriv Lotion en One Step Cleanser & Tonic (Alle Gezichtsreinigers) Review

In mijn artikel over mijn skincare routine van deze winter beschreef ik al hoe belangrijk het is om je huid s’ochtends én s’avonds grondig te reinigen. S’avonds omdat je alle make-up en / of vervuilende stoffen van de hele dag van je huid wilt halen voordat je gaat slapen. En s’ochtends omdat je huid de hele nacht heeft ”gewerkt” om afval stoffen af te voeren naar buiten en je deze met alleen water er niet af krijgt. De One Step Cleanser van Alissi Brontë is hier een perfect product voor, vooral omdat het zo snel werkt. De cleanser bevat een licht fruitzuurtje om de huid snel te reinigen van make-up en vuil, zonder deze uit te drogen. De One Step bevat essentiële oliën en ontgiftende, revitaliserende werkstoffen. Daarnaast tonifiëert de One Step de huid ook, wat het een 2 – in – 1 product maakt.

Gebruik en resultaat

Ik spray s’ochtends zo’n 4 spuitjes van de One Step op een watje en wrijf dit over mijn gezicht. Als je houd van een verfrissend gevoel kun je de one step ook direct op je gezicht sprayen. Dit voelt heel verkoelend en fijn aan en dit doe ik dus ook regelmatig. De eerste keer dat ik dit s’ochtends deed (en ik double cleanse mijn huid altijd s’avonds) was ik verbaasd hoeveel vuil er op het watje zat. Dat had ik anders dus gewoon vrolijk laten zitten! Na het reinigen en tonifiëren in One Step ( 😛 ) breng ik een serum en dagcrème aan op mijn schone gezicht. En ik ben klaar om te gaan! Ik vind het een fijn product omdat het snel én heel erg goed zijn werk doet en mijn huid niet uitdroogt. Ps. Als je last hebt van een vette huid en / of (adult) acné kun je deze reiniger zowel s’ochtends als s’avonds na bijvoorbeeld de Gold Foam gebruiken als ontgiftende tonic. Dit is voor mijn vochtarme huid te heftig, maar voor een vette huid en /of iemand met (adult) acné een echte aanrader!

Verkrijgbaarheid

De Alissi Brontë gezichtsreinigers bestel je gemakkelijk op de officiële Alissi Bronte webshop via de volgende links:

 

Of koop de reinigers bij Schoonheidssalon Attirance zelf:

Attirance Beauty Xperience Center

Dillenburgstraat 5
4835 EA Breda

 

Dit artikel bevat gekregen producten.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *