fbpx

Alissi Brontë Hidroxy Gel Serum (duo review)

Alissi Brontë Hidroxy Gel Serum (duo review)

Alissi Brontë Hidroxy Gel Serum (duo review)

Het bijzondere aan serums vind ik dat deze in allerlei combinaties te krijgen zijn;  het is maar net wat je zoekt op een bepaald moment in het jaar;  m.a.w. waar je huid behoefte aan heeft. Een serum is altijd krachtiger dan een dag-of nachtcreme en kan net dat extra’s aan je huid geven waar je naar op zoek bent. Je kunt ’s ochtends een ander serum gebruiken dan ’s avonds om zo het optimale voor je huid te bereiken. Al enige weken gebruik ik nu ’s avonds het Alissi Brontë Hidroxy Gel Serum. Dit wordt door Alissi Brontë  zelf beschreven als een intensief anti-aging serum;  het beste serum in anti-aging,  tegen onzuiverheden, vette huid en acne. Zowel ik als Eveline gaan dit serum voor je reviewen.

Intensief gel serum

Alissi Brontë Hidroxy Gel Serum (duo review)

Volg jij ons al op Instagram?

Hidroxy Gel is een serum dat de celvernieuwing activeert en is geschikt voor alle huidtypen.  Het verbetert de vitale functies en verbetert ook het effect van de producten die later aangebracht worden.  In de verpakking bij het serum krijg je een gratis (fullsize) oog-en lippencreme cadeau, een heel fijn product wat we later gaan reviewen. Het Hidroxy Gel serum combineert melkzuur en salicylzuur met fruitzuren. Wat doet dit voor je huid? Omdat ik dit wilde weten heb ik het opgezocht en kort voor je samengevat.

Melkzuur, salicylzuur en fruitzuren

Alissi Brontë Hidroxy Gel Serum (duo review)

De voordelen van melkzuur voor de huid zijn al lang bekend. Al duizenden jaren geleden nam de Egyptische schone Cleopatra regelmatig een bad van melk, omdat haar huid er zo zacht en stralend van werd. Melkzuur hydrateert de huid en stimuleert de vernieuwing van huidcellen waardoor de huid er stralender en egaler uit gaat zien.

Het effect van salicylzuur op acne: naast een exfoliërend effect (verwijderen van dode huidcellen), heeft salicylzuur ook nog vetoplossende, ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen. Hierdoor wordt het talg in poriën opgelost waardoor ze ontstoppen en kleiner lijken. De vorming van puistje kan hierdoor voorkomen worden. Hierdoor is salicylzuur ook geschikt voor mensen die wel een vette huid, maar geen acne hebben.

De ingrediënten in fruitzuren zijn afkomstig van vruchten en worden hoofdzakelijk gebruikt voor hun exfoliërende werking  waarmee oppervlakkige rimpels worden verzacht en verkleuringen van de huid verwijderd.

De werking van het serum

Alissi Brontë Hidroxy Gel Serum (duo review)

Het Hidroxy Gel serum werkt licht exfoliërend, vermindert de talg productie, verfijnt de poriën, verhoogt het vochtgehalte in de huid en maakt de huid glad en stralend.  Je kunt het Hidroxy Gel Serum enkel gebruiken of onder je nachtcrème.  Ik gebruik altijd nog een nachtcrème omdat ik s nachts ook een voedend product op mijn huid wil hebben.  Heel belangrijk is te weten dat  als je dit serum  ‘s nachts gebruikt,  je overdag je huid wel moet beschermen met een zon product SPF 50! Om deze reden gebruik ik dit serum dus nu in de winter en in de lente, als een kuur.  In ieder geval zolang de zon niet schijnt,  want  als ik ga genieten van de zon wil ik toch een beetje bruin worden en dat lukt mij niet met een SPF 50 op mijn gezicht!  Zelfs met een SPF 30 is dat moeilijk,  maar als de zon echt hard schijnt gaat deze factor uiteraard wel  op mijn gezicht!

Alle voordelen op een rijtje:

  • verfijnt poriën
  • activeert celvernieuwing
  • licht exfoliërend
  • vermindert talgproductie
  • vervaagt rimpels en fijn lijntjes
  • positieve invloed op pigmentverstoringen
  • verbeterd littekentjes van restacne
  • anti-aging
  • healthy-aging

Gebruik en conclusie,  Wilma:

Alissi Brontë Hidroxy Gel Serum (duo review)

Ik breng het Hidroxy Gel serum elke avond op een gereinigde huid aan.  Er zit een pipetje in waarmee  je het serum kunt  ‘pakken’.  Voor je gezicht gebruik je 4 druppels, voor de hals 2 druppels en voor het decolleté 2 druppels. Het serum is bruin van kleur en een beetje dik en plakkerig,  het voelt niet vet aan. Zoals eerder gezegd kun je het alleen gebruiken of onder de gebruikelijke nachtcrème. Het is belangrijk dat je het serum niet te dicht rond het oog gebied aanbrengt!

Ik gebruik het Hidroxy Gel serum nu zo’n week of vier en vind het een prima en luxe anti-aging serum. Mijn poriën op mijn neus en naast mijn neus en ook op mijn kin zien er fijner uit. En mijn rimpeltjes worden er niet dieper op, dus daar ben ik ook erg blij mee. Ik vind het serum ook goed voedend en fijn aanvoelen. Omdat ik geen last hebt van een vette huid of acne kan ik hier helaas niets over zeggen.

Gebruik en conclusie,  Eveline:

Ik wil allereerst even opmerken dat ik fan ben van de verpakking. Super leuk zo’n ouderwets pipetje! Het voelt toch elke avond, want ik gebruik het serum alleen s’avonds, een beetje oldskool en luxe aan om met het pipetje het serum uit de verpakking te halen. Dat gezegd te hebben vind ik het een fijn serum. Dit is het eerst nachtserum dat ik ooit in mijn leven heb gebruikt en ik ben er heel erg over te spreken. Ik merk dat ik een stuk minder onzuiverheden heb en dat eventuele kleine littekentjes (die overblijven na onzuiverheden) echt heel erg veel sneller verdwijnen dan normaal. Het serum heeft een vrij neutrale geur, wat ik prettig vind s’nachts. Ik word elke ochtend wakker met een stralende huid en ga dit luxe serum zeker opnieuw kopen als hij op is!

 

Klik hier om het Alissi Brontë Hidroxy Gel Serum (30 ml) + gratis Full Size Essence (15 ml) te bestellen voor € 75,00. Of koop het serum bij Schoonheidssalon Attirance zelf:

Attirance Beauty Xperience Center

Dillenburgstraat 5
4835 EA Breda

 

Dit artikel bevat een gekregen product.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *