fbpx

Alissi Brontë Micro Black Eye Pencil Waterproof (duo review)

Alissi Brontë Micro Black Eye Pencil Waterproof

Wij willen de mooie producten van Alissi Brontë samen met jullie ontdekken en zullen de komende weken / maanden alle producten gaan reviewen. Zodat het merk Alissi Brontë ook bij jullie een bekende klank krijgt en vertrouwd wordt. En dat jullie net zo enthousiast worden als wij zijn over dit merk! Vorige week reviewden wij Miss Alissi, een rode matte liquid lipstick. Vandaag gaan we het Micro Black Eye Pencil Waterproof van Alissi Brontë reviewen.

Over het oogpotlood

Alissi Brontë Micro Black Eye Pencil Waterproof

Alissi Brontë Micro Black Eye Pencil Waterproof

Alissi Brontë Micro Black Eye Pencil Waterproof

Het Waterproof Eye Pencil belooft een intens zwarte kleur te hebben. Het is een draaibaar oogpotlood met aan twee zijden dezelfde dunne punt. Dus als de ene kant op is, heb je aan de andere kant nog een keer dezelfde hoeveelheid om te gebruiken. Dit draaibare eye pencil hoeft dus niet geslepen te worden. Dit vinden wij allebei een groot pluspunt! Het zal niet de eerste keer zijn dat je een potlood slijpt en er een stuk afbreekt. En je hoeft geen puntenslijper bij te hebben als je het potlood ergens mee naar toe neemt. Het Alissi Brontë Micro Black Eye Pencil is waterproof, dus ook aan het zwembad en strand blijft dit oogpotlood perfect zitten. En als je traanogen hebt door lenzen en / of allergie zou dit oogpotlood dat ook gewoon moeten overleven. Dat komt goed uit want Eveline heeft veel last van hooikoorts en Wilma heeft én last van hooikoorts en lenzen. We gaan dit dus eens even grondig testen 😉 .

De beloftes van het oogpotlood:

Alissi Brontë Micro Black Eye Pencil Waterproof

Volg jij ons al op Instagram?

  • Intens zwarte kleur
  • Waterproof
  • Je hoeft niet te slijpen
  • Het is aan twee kanten te gebruiken
  • Je kan zowel een heel erg dun lijntje, als een dikkere lijn zetten

Het verschil tussen oogpotlood en eyeliner

Eyeliner en oogpotlood zijn twee verschillende producten om de ogen te benadrukken. Je hebt verschillende soorten eyeliners, namelijk eyeliner stiften, potloden, als een crème, of vloeibare oftewel liquid eyeliners. Oogpotlood is de enige eyeliner soort die ook onder het oog kan worden aangebracht. Het Alissi Brontë Micro Black oogpotlood kan dus zowel boven als onder het oog worden aangebracht. Boven het oog plaats je het oogpotlood zo dicht mogelijk op de wimperrand en onder het oog zo dicht mogelijk op de waterlijn.

Oogpotlood swatch

Alissi Brontë Micro Black Eye Pencil Waterproof

Zoals je ziet zijn beide kanten van het oogpotlood precies hetzelfde. Het oogpotlood glijdt soepel over de huid en laat een strakke lijn achter.

Gebruik en conclusie

Draai de Micro Black Eye Pencil op tot een klein puntje en zet een lijn boven en / of onder je oog zoals jij deze wilt hebben. Een dunne subtiele streep of een zwaarder aangezette streep, beiden is mogelijk met deze eyeliner. We zullen dit demonstreren aan de hand van onze eigen ”signature eyeliners”. Wilma zet altijd een bescheiden streep boven en onder haar oog en Eveline maakt standaard een wing met haar eyeliner.

Eveline

Alissi Brontë Micro Black Eye Pencil Waterproof

Alissi Brontë Micro Black Eye Pencil Waterproof

Alissi Brontë Micro Black Eye Pencil Waterproof

Ik ga al-tijd voor een wing eyeliner. Of een cat eyeliner hoe je het maar wilt noemen 😉 . Ik vind het effect van de Alissi Brontë Micro Black Eye Pencil Waterproof een mooi, subtiel effect geven. Ik gebruik normaal altijd vloeibare eyeliner, die zwarter uitpakt dan deze. En dit effect is veel ”zachter”. Het valt minder op en blend beter in met een natuurlijke ooglook. Ook heb je minder kans op een eyeliner fail, zoals ik dat altijd noem. Iedereen zal het wel kennen; je begint enthousiast aan je eyeliner en uiteindelijk sta je hartstikke lang te prullen met wattenstaafjes en komt het maar zelden goed. Omdat dit een potlood is, en dus niet vloeibaar, kan je preciezer en ‘rustiger’ werken. Ik vind het een fijne en mooie afwisseling op mijn liquid eyeliner!

Wilma

Alissi Brontë Micro Black Eye Pencil Waterproof

Alissi Brontë Micro Black Eye Pencil Waterproof

Alissi Brontë Micro Black Eye Pencil Waterproof

Alissi Brontë Micro Black Eye Pencil Waterproof

Zonder een zwarte streep onder mijn ogen ga ik de deur niet uit, zonder die streep ben ik mezelf niet. Boven mijn ogen zet ik niet altijd een zwarte streep (soms alleen wat oogschaduw), maar wel vaak! Het Micro Black Eye Pencil heeft een dunne punt, waarmee je met gemak een subtiele streep trekt,  vervagen hoeft eigenlijk niet omdat het zo nauwkeurig te zetten is. Wil je een dikkere streep, dan kan dat ook; eigenlijk zet je dan de streep gewoon wat dikker aan, dit kun je zowel onder als  boven je ogen zo doen. Ik vind de dunne punt echt heel erg fijn werken, maar belangrijk is ook dat het de hele dag (en avond) goed blijft zitten. Het meest verrast ben ik over de streep die ik boven mijn ogen trek, over oogschaduw heen. Normaal gebruik ik boven mijn oog eigenlijk altijd een vloeibare eyeliner omdat potlood niet de hele dag blijft zitten of gaat vervagen. Maar dit Black Eye Pencil van Miss Allissi blijft wel zitten en de kleur zwart van de streep over de oogschaduw heen is hetzelfde als het zwart onder mijn oog, waar dus geen oogschaduw zit. Erg mooi! En heel kleurecht dus! Nu ik heb over de kleur heb; er staat dat de kleur intens zwart is. Naar mijn mening is de kleur meer intens antraciet of subtiel zwart, niet zo hard als een zwart  oogpotlood soms kan zijn. Ik vind het prachtig en ben blij met dit mooie MicroBlack Eye Pencil van Alissi Brontë. Ik zou het tippen om cadeau te geven aan iedere vriendin die graag een zwart oogpotlood gebruikt! Want de prijs is erg vriendelijk 🙂 .

 

En we hebben super leuk nieuws voor al onze volgers! Met de code ”BEAUTYTIJDGOLD” krijg je tot en met 30 december 10% korting op ALLES in de webshop van Attirance

 

Het Alissi Brontë Micro Black Eye Pencil Waterproof is voor € 17,50 te koop via deze link. Of koop het pencil bij Schoonheidssalon Attirance zelf:

Attirance Beauty Xperience Center

Dillenburgstraat 5
4835 EA Breda

 

Dit artikel bevat een gekregen product.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *