fbpx

Alissi Brontë Miss Alissi Fluid Lipstick Red Matt (duo review)

Alissi Brontë Miss Alissi Fluid Lipstick Red Matt

Als beautybloggers, maar vooral ook als groot beautylovers kennen wij een hoop merken. Het gebeurt dan ook niet vaak dat wij een ”nieuw merk” ontdekken. En laat staan er fan van worden, want we hebben allebei al zo onze favorieten. Maar nu hebben we toch een nieuwe topper ontdekt. En dit merk heet Alissi Brontë. In deze blogpost reviewen wij samen deze rode liquid lipstick (fluid lipstick) van dit mooie merk.

Over Alissi Brontë

Alissi Brontë komt oorspronkelijk uit Spanje. In Nederland is Attirance Cosmetics Company exclusieve distributeur van dit merk. Via hun schoonheidssalon in het Ginneken of via de webshop is Alissi Brontë te koop. In de schoonheidssalon voeren zij ook exclusieve behandelingen uit met dit merk. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een schoonheidsbehandeling met 24K goud, wat tegenwoordig een grote trend is in beautyland. Maar ze hebben uiteraard nog veel meer behandelingen, die wij verassend betaalbaar vinden voor de exclusiviteit van dit merk.

Maar goed, nu meer over het merk zelf. Alissi Brontë fabriceert alleen maar natuurzuivere cosmetica producten zonder toevoegingen als: minerale oliën, paraffine, parabenen, formol, straling en conserveringsmiddelen. Daarnaast hecht het merk veel waarde aan het milieu, elk jaar word het merk opnieuw gecertificeerd op organische productie. Dit houdt in dat het merk geen dierproeven uitvoert en in het productie proces rekening houdt met minimale milieuvervuiling en luchtvervuiling.

Over Alissi Brontë

Ik ben deze claims even nagegaan en ze kloppen allemaal. Alissi Brontë is op internationaal niveau gecertificeerd voor buitengewone kwaliteit (ISO 9001, nº ES 07/4519), respect voor het milieu (ISO 14001, nº ES 08/5418), organische plantages (nº MU-0032/09 / P) en hun onderzoeken en ontwikkelingen (Certificate UNE 166002, nº 09/6942). Dit klinkt misschien allemaal een beetje saai en langdradig. Maar wij vinden het belangrijk om als een merk zulke grote claims maakt, ook even na te gaan of het allemaal wel klopt. En dat doet het. Daarnaast zijn 90% van de producten van dit merk vegan proof.

Dit klinkt dus alvast heel erg goed en veelbelovend. We horen je al denken; ”Oké Eveline en Wilma, dit gaat dus echt duur spul zijn”. En dan hebben we goed nieuws voor je: dat valt dus oprecht hartstikke mee! Laten we door gaan naar de fluid lipstick:

Miss Alissi Fluid Lipstick Red Matt

Alissi Brontë Miss Alissi Fluid Lipstick Red Matt

Volg jij ons al op Instagram?

De Alissi Brontë Miss Alissi Fluid Lipstick Red Matt zou een longlasting liquid lipstick moeten zijn met een intense dekking. De liquid lipstick belooft niet in de lijntjes te trekken of de lippen uit te drogen. De lipstick is zoals de naam al doet vermoeden mat en intens gepigmenteerd.

Fluid lipstick red matt applicator en swatch

De liquid lipstick heeft een vrij standaard applicator waarmee je goed precies kan werken. De applicator neemt niet teveel product in een keer op, zodat je niet met teveel product tegelijkertijd werkt. Dat is prettig, vooral omdat het zo’n intens rode kleur is.

De kleur van deze liquid lipstick zouden wij beschrijven als ”klassiek rood”. Dit rood is aan de licht warme kant, maar niet zo warm als bijvoorbeeld bordeaux rood. Daarom denken wij dat de kleur bijna iedere huidstint zal flatteren. Wij hebben zelf vrij verschillende huidtinten. Eveline is erg bleek, met een zachtroze ondertoon en heeft van foundation meestal tint 1 of 2. Daarentegen heeft Wilma een wat gelere huid en heeft zij vaak tint 3 of 4 van foundations. Op de foto’s hieronder kun je dus goed zien hoe de kleur uitpakt op twee verschillende huidtinten.

Conclusie en resultaat

Alissi Brontë Miss Alissi Fluid Lipstick Red Matt

Alissi Brontë Miss Alissi Fluid Lipstick Red Matt

Eveline:

Rood is echt mijn kleur, dus ik ben heel erg blij met deze mooie rode tint. Ik vind echt dat hij mijn gezicht tot leven brengt en mijn blauwe ogen beter laat uitkomen. Op deze foto hebben we de liquid lipstick allebei ZONDER lipliner opgebracht. Omdat Marijke van Attirance zei dat dit prima werkt en niet zou uitlopen. En de liquid lipstick loopt inderdaad niet uit en brengt heel precies op. Dit is ook handig voor onderweg, want dan hoef je alleen maar de lipstick mee te nemen en niet ook nog een lipliner. De lipstick heeft bij mij avond eten en een uitgaansavond met cocktails overleefd, wat vrij indrukwekkend is. Zoals elke matte lipstick, is hij wat droog. Maar niet uitdrogend, zoals de liquids van bijvoorbeeld MAC en Urban Decay. Ik vind de Miss Alissi Fluid Lipstick Red Matt een mooie, fijne lipstick voor een goede prijs.

Wilma:

In tegenstelling tot Eveline is rood eigenlijk helemaal niet mijn kleur (maar wat fotografeert deze kleur prachtig 😉 ). Dit omdat ik mijn ogen graag wat zwaarder aanzet en dan mijn lippen wat neutraler wil houden. Alleen met Kerstmis, Oud en Nieuw en chique feestjes gebruik ik wel graag een rode lipstick. Daarnaast heb ik ook nog nooit een matte lipstick gebruikt; dus deze Miss Alissi Fluid Lipstick is voor mij een dubbele uitdaging. Rood en Mat! Ik heb de lipstick zonder lipliner aangebracht. En dit gaat vrij gemakkelijk en precies. Even laten drogen en dan heb ik opeens rode lippen die niet afgaven op het witte kopje thee wat ik daarna heb gedronken. Een nieuwe ervaring, maar wel een heel erg fijne. Geen rode afdruk op het kopje en de lipstick zit er dus nog gewoon op zoals aangebracht. Je voelt helemaal niet dat je lipstick op je lippen hebt.

Steeds kijk ik in de spiegel en het zit er nog steeds op! Ik was bang dat deze matte liquid lipstick de droogtelijntjes op mijn lippen zou accentueren maar het tegenovergestelde is waar; geen lijntje te zien zo dekkend is het dus! Na een paar uur (na vele kopjes thee, een wijntje en avondeten) is de binnenkant van mijn lippen wat vervaagd, de buitenrand zit nog steeds goed. Maar dit is gemakkelijk en snel weer bij te werken zodat je er weer uren tegen aankunt met prachtige rode lippen. Van mij mag Alissi Brontë meerdere kleuren uitbrengen van deze fluid lipstick!

 

En we hebben super leuk nieuws voor al onze volgers! Met de code ”BEAUTYTIJDGOLD” krijg je tot en met 30 december 10% korting op ALLES in de webshop van Attirance

 

De Alissi Brontë Miss Alissi Fluid Lipstick Red Matt is voor €29,95 (8 ml) te koop via deze link. Of loop de liquid lipstick bij Schoonheidssalon Attirance zelf:

Attirance Beauty Xperience Center

Dillenburgstraat 5
4835 EA Breda

 

Dit artikel bevat een gekregen product.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *