Alissi Brontë PolyvitaminiC Dag- en Nachtcrème

Alissi Brontë PolyvitaminiC Dag- en Nachtcrème Review

Vandaag review ik de Alissi Brontë PolyvitaminiC dag- en nachtcrème. Ik gebruik graag de hele huidverzorgingslijn van een merk. Omdat producten altijd op elkaar inspelen en je zo dus zeker weet dat je het maximale uit je huidverzorging haalt. Ik ben super enthousiast over de Gold Foam gezichtsreiniger, One Step Cleanser en het Purissimo serum van Alissi Brontë. Dus daarom besloot ik ook met mijn dag- en nachtcrème routine over te stappen op Alissi. Ik koos voor de PolyvitaminiC crème, die zowel geschikt is als dag- en nachtcrème.

Vitamine C bom

Alissi Brontë PolyvitaminiC Dag- en Nachtcrème Review

Zoals de naam van de crème al suggereert, zit de PolyvitaminiC bomvol met vitamine C. De sinaasappel is in onze cultuur een soort van boegbeeld voor vitamine C geworden. De PolyvitaminiC crème ruikt dan ook subtiel, maar heel erg aangenaam naar sinaasappel. Echt zo’n lekker fris en totaal niet chemisch geurtje! Anders dan bijvoorbeeld dieren kunnen wij mensen niet zelf vitamine C aanmaken. Wij moeten dit binnenkrijgen door onze voeding (en huidverzorging). Vitamine C heeft allerlei voordelen voor ons lichaam. Maar ook voor onze huid! Vitamine C is namelijk een heel erg belangrijke bouwsteen voor ons lichaam om bindweefsel te vormen. Bindweefsel heeft meerdere functies in onze huid, waaronder het afvoeren van afvalstoffen en de veerkrachtigheid en dikheid van de huid behouden.

Wat doet de PolyvitaminiC crème?

Alissi Brontë PolyvitaminiC Dag- en Nachtcrème Review

Volg jij ons al op Instagram?

Deze Vitamine C bom zou de huid hydrateren, versterken en tekenen van vermoeidheid elimineren. De crème is eigenlijk een energiebooster, die nieuwe energie geeft aan een grauwe, vermoeide en doffe huid. De crème zou de teint helderder, frisser en gladder maken. Ook zou de dag- en nachtcrème de huid gladder maken en langer glad houden. Ik heb de PolyvitaminiC 4 maanden lang s’ochtends en s’avonds aangebracht na het reinigen en tonifiëren van mijn huid.

Resultaat en conclusie

Niet om op te scheppen, maar ik had altijd al een goede huid. Met dank aan zowel genen als een zeer uitgebreide skincare routine. Ik reinig mijn huid elke dag 2x, waarvan een keer met de Clarisonic Mia 2. Hierdoor was mijn huid al in een goede conditie. Ik gebruikte hiervoor altijd de Ibuki lijn van Shiseido, die mij ook goed beviel. Het grootste verschil wat ik merk tussen de dagcrème van Shiseido en deze PolyvitaminiC crème is het feit dat ik minder onzuiverheden heb. Ook rond de speciale tijd van de maand. Daarnaast lijkt mijn huid iets lichter / stralender nu ik deze crème gebruik. Qua prijs zit er geen verschil tussen beide crèmes en ik denk dat ik op langer termijn liever deze blijf gebruiken. Vanwege het feit dat Alissi Brontë een ecologisch verantwoord merk is wat haar eigen ingrediënten op een zo duurzaam mogelijke wijze verbouwd. Ik vind dit belangrijk en hecht hier waarde aan. Daarnaast bevat deze crème, net als alle andere Alissi Brontë producten, bijna alleen maar natuurlijke ingrediënten. Ik geloof dat natuurlijke en actieve werkstoffen op lange termijn meer goeds doen voor de huid dan kunstmatige. Dit zijn de redenen dat ik zo’n enorme fan van Alissi Brontë ben geworden 🙂 .

 

Klik hier om de Alissi Brontë PolyvitaminiC (50 ml) + Free Travel Size (20 ml) te bestellen voor € 69,00. Of koop de crème bij Schoonheidssalon Attirance zelf:

Attirance Beauty Xperience Center

Dillenburgstraat 5
4835 EA Breda

 

Dit artikel bevat een gekregen product.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *