fbpx

Alissi Brontë Purissimo Look Younger Hyaluronic Acid Gezichtsserum

Alissi Brontë Purissimo Look Younger Hyaluronic Acid Gezichtsserum Review
Vandaag review ik het Alissi Brontë Purissimo Look Younger Hyaluronic Acid, een serum voor onder je dag- of nachtcrème. Dit serum zit boordevol met actieve werkstoffen en zou de huid vanuit binnenuit ondersteunen. Ik ben erg benieuwd!

Begin met anti-aging producten na je 25e verjaardag!

Alissi Brontë Purissimo Look Younger Hyaluronic Acid Gezichtsserum Review

Vorige week was ik bij Attirance voor een Vitamine C behandeling. Eenmaal gesetteld in mijn stoel en helemaal klaar voor de behandeling raakte ik in gesprek met Lonneke, een zeer ervaren schoonheidsspecialiste die al 24 jaar in het vak zit. Zij vertelde mij dat de huid vanaf je 25e levensjaar haar regeneratie kracht begint te verliezen. Collageen en elastine, de twee factoren die zorgen voor een stevige huid, nemen af. En dus verschijnen de eerste tekenen van huidveroudering. De eerste tekenen hiervan zijn bijvoorbeeld wallen na een korte nacht. En de vorming van kleine rimpeltjes en fijne lijntjes. Daarnaast kun je ook (af en toe) last krijgen van een futloze teint. F*cking hell dit klinkt deprimerend. Maar goed, het is nou eenmaal blijkbaar niet anders. Ik ben inmiddels 26, bijna 27, jaar oud en dus al een beetje laat op het feestje. Maar beter laat dan nooit natuurlijk!

Serum boordevol met actieve werkstoffen

Alissi Brontë Purissimo Look Younger Hyaluronic Acid Gezichtsserum Review

Volg jij ons al op Instagram?

Na het bekijken van mijn huid adviseerde Lonneke het Purissimo serum van Alissi Brontë. Dit lichtgewicht serum trekt snel in en is zowel s’ochtends voor je dagcrème als s’avonds voor je nachtcrème te gebruiken. Het hoofdingrediënt van dit serum is hyaluronzuur. In het kopje hieronder zal ik dieper ingaan op wat hyaluronzuur precies voor de huid doet. Zoals ik al eerder heb verteld heeft het Spaanse merk Alissi Brontë haar eigen laboratoria. Waarin zij kwalitatief hoogwaardige en ecologisch verantwoorde cosmetica en huidverzorging produceren. Het Purissimo serum is uniek in zijn soort, vanwege het proces hoe hyaluronzuur wordt verkregen. De methode van Alissi geeft het hyaluronzuur een zeer laag moleculair gewicht. Hierdoor wordt het serum dieper opgenomen in de huid dan andere serums met hetzelfde ingredient.

Wat is hyaluronzuur en waarom is het zo goed voor je huid?

Alissi Brontë Purissimo Look Younger Hyaluronic Acid Gezichtsserum Review

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die er bijvoorbeeld voor zorgt dat onze gewrichten soepel kunnen bewegen. Het komt ook voor in de huid (en het bindweefsel), waar het een belangrijke rol speelt in huidprocessen zoals wondgenezing. Maar hyaluronzuur blinkt vooral uit in het binden van grote hoeveelheden vocht. De stof kan wel tot 1000 keer zijn eigen gewicht in vocht vasthouden. Daarnaast trekt hyaluronzuur vocht aan, waardoor het een super interessant ingredient voor skincare is. Hyaluronzuur trekt vocht aan vanuit de onderhuid en onttrekt zelfs vocht uit de lucht. Het is dus een zeer hydraterende stof die helpt om vocht in de huidcellen te behouden. En ook voor volume in de huid kan zorgen. De moleculen zuigen zich namelijk vol met vocht en zwellen hierdoor op, waardoor rimpels naar voren worden geduwd en zichzelf opvullen! Tenslotte werkt hyaluronzuur ook als een transportmiddel voor huidverzorging. Het penetreert de huid snel, waardoor het ervoor zorgt dat andere actieve ingredienten sneller en dieper worden opgenomen door de huid.

Resultaat en conclusie

Alissi Brontë Purissimo Look Younger Hyaluronic Acid Gezichtsserum Review

Het Purissimo serum van Alissi Brontë zit vol met hyaluronzuur en dit merk je. Mijn vochtarme huid voelt een stuk minder trekkerig / droog aan sinds ik het ‘s ochtends en ‘s avonds onder mijn crèmes gebruik. Het serum is door het pompje en de formule zelf ook erg zuinig in gebruik, het smeert namelijk gemakkelijk uit. Met twee pompjes heb ik mijn hele gezicht en hals ingesmeerd! Ik heb goede genen, dankjewel Wilma, en dus nog geen rimpels / fijne lijntjes. Maar zie wel dat mijn huid vooral op mijn jukbeenderen voller lijkt nu ik dit serum een tijdje gebruik. De geur is neutraal, wat ik prettig vind op mijn gezicht. Als jullie mij over 10 jaar nog steeds rimpelvrij zien rondlopen weten jullie dat het komt door dit heerlijk voedende serum!

 

Klik hier om het Alissi Brontë Purissimo Look Younger Hyaluronic Acid Serum (100 ml) te bestellen voor € 120,00. Of koop het serum bij Schoonheidssalon Attirance zelf:

Attirance Beauty Xperience Center

Dillenburgstraat 5
4835 EA Breda

 

Dit artikel bevat een gekregen product.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

2 Reacties

  • Eveline
   Auteur
   15 mei 2019 / 09:19

   Dankjewel Roos 🙂 xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *