Alterna Caviar RepairX Multi-Vitamin Hittebeschermende Spray

Alterna Caviar RepairX Multi-Vitamin Hittebeschermende Spray Review

Dat het belangrijk is om je haar tegen de hitte van styling tools te beschermen weten we allemaal. Er zijn dan ook ontzettend veel hitte beschermende producten op de markt. Zo heb je hitte beschermende crèmes, sprays, lotions, serums en olies. Wat het beste bij jou en je haar past is natuurlijk subjectief. Wat voor de een fantastisch werkt, kan voor de ander helemaal niet prettig zijn en vice versa. Vandaag review ik de Alterna Caviar RepairX Multi-Vitamin Hittebeschermende Spray. Dit is een multifunctioneel product. Het is namelijk naast een hitte beschermende spray ook een multivitamine spray die je haar herstelt en versterkt.

Over de Alterna Caviar lijn

Alterna Caviar RepairX Multi-Vitamin Hittebeschermende Spray Review

Volg jij ons al op Instagram?

Alterna bestaat al sinds 1997 en is een luxe haarverzorging merk. Alterna maakt premium haarproducten zonder additieven zoals sulfaten en parabenen of harde ingrediënten. Het merk haalt de inspiratie voor haar haarverzorging producten uit wetenschappelijk onderzoek naar huidverzorging (skincare). Zij hebben onder andere het Age Control Complex en Plumping Marine Complex gepatenteerd. Alterna gebruikt hoogwaardige, natuurlijke producten voor haar haarverzorging zoals kaviaar, zeezijde, bamboe en kendi-olie. De Caviar lijn heeft dus als basis ingredient kaviaar, hoe chique! 

Multifunctionele vitamine spray voor beschadigd, dun en fijn haar

Alterna Caviar RepairX Multi-Vitamin Hittebeschermende Spray Review

In mijn zoektocht naar de perfecte hitte beschermer stuitte ik op deze spray van Alterna. Hij kwam namelijk als eerste naar boven toen ik in de webshop filterde op ”dun haar”. De Alterna Hitte beschermende spray is het meest geschikt voor beschadigd, dun of fijn haar. Of zoals in mijn geval; als je haar alle drie die dingen is. De spray zou je haar beschermen tot 232 graden Celsius en tegen invloeden van buitenaf. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan de zon en afvalstoffen. Hiernaast zouden de vitamines in de spray het haar herstellen en voeden, zonder het te verzwaren. Want met dun haar is verzwaring het laatste wat je nodig hebt. Het belooft dus een lichte verzorging te zijn die het haar herstelt, beschermd en niet vet maakt. Ik ben benieuwd!

Gebruik

Alterna Caviar RepairX Multi-Vitamin Hittebeschermende Spray Review

Je dient deze spray gelijkmatig in je handdoek droge haar te sprayen. Vervolgens kan je het haar stijlen naar wens. Dus föhnen en eventueel daarna nog bewerken met een stijl- of krultang. Ik moet eerlijk bekennen dat omdat het geen ”water-achtige” maar meer een ”crème-achtige” spray is, ik het niet zo makkelijk vind sprayen en verdelen over heel je haar. Je krijgt dan toch al snel klodders die je echt goed moet uitkammen. Ik doe het daarom anders: ik spray zo’n 10 spuitjes in mijn handpalm (er komt maar weinig product per spuit uit) en verdeel dit vervolgens door mijn haar. Daarna kam ik het nog een keer door en ga ik föhnen. En vaak daarna nog met de stijltang aan het werk.

Conclusie

Alterna Caviar RepairX Multi-Vitamin Hittebeschermende Spray Review

Ik gebruik de Alterna Caviar RepairX Multi-Vitamin Hittebeschermende spray nu al een tijdje en ben er erg over te spreken. Anders dan bijvoorbeeld de Sebastian Trilliant Hittebeschermende Spray maakt deze spray mijn haar echt totaal niet vet. En mijn haar lijkt er echt significant op vooruit te zijn gegaan sinds ik alleen nog maar een volume mousse en deze Alterna spray gebruik. Het ziet er gezonder uit, pluist hierdoor minder en de punten zijn helemaal niet meer droog. Daarnaast ruikt de spray goddelijk, zonder te overdreven aanwezig te zijn. De spray is wel wat aan de prijzige kant, maar niet overdreven duur. Alterna is natuurlijk een high end merk wat luxe ingrediënten gebruikt. En daar betaal je nou eenmaal voor. Ik vind de hitte beschermende spray zijn geld dubbel en dwars waard en stop met mijn zoektocht naar dé spray. Ik heb hem namelijk gevonden!

 

Ik heb de Alterna Caviar RepairX Multi-Vitamin Hittebeschermende Spray zelf gekocht voor € 26,25 (125 ml).

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *