Ananné CURA OCULI Nourishing Eye Cream & Mask

Ananné CURA OCULI Nourishing Eye Cream & Mask Review

Met heel veel plezier en enthousiasme heb ik mijn kennismaking met de gezichtsverzorgingsproducten van het clean beauty merk annané de afgelopen weken met jullie gedeeld! In deze laatste review is het de beurt aan de ananné Cura Oculi  Nourishing Eye Cream & Mask, een voedende oogcrème die je ook als oogmasker kunt gebruiken. Een twee-in-een product waar ik superblij mee ben!

Klik hier om meer reviews van annané producten te lezen.

 

Over de ananné CURA OCULI Nourishing Eye Cream & Mask

Ananné CURA OCULI Nourishing Eye Cream & Mask Review

Volg jij ons al op Instagram?

Cura Oculi Nourishing Eye Cream & Mask is een voedende oogcrème, geschikt voor zowel ’s ochtends als ’s avonds. Als je een dikke laag opbrengt kun je de crème ’s avonds ook als oogmasker gebruiken. Cura Oculi betekent, vrij vertaald vanuit het latijn, ‘oogverzorgend’. Ananné geeft als tip dat deze crème ook op de lip contouren gebruikt kan worden!

 

De kenmerken van Cura Oculi Nourishing Eye Cream & Mask

 • Verstevigt de oogcontouren
 • Vermindert fijne lijntjes en rimpels
 • Vermindert zwelling en donkere schaduwen van het oog
 • Voedend en regenererend
 • Vult oogrimpeltjes op

 

De belangrijkste actieve ingrediënten

 • Duindoornolie
 • Moist Protection Complex (MPC)
 • Indiase waternavel: Centella asiatica
 • Neuro Protect Complex (NPC

Conclusie

Ananné CURA OCULI Nourishing Eye Cream & Mask Review

Alle producten van ananné worden omschreven als ‘een combinatie van puurheid, natuur en wetenschap’. Dit is waar Clean Beauty natuurlijk om draait, werkende producten die puur zijn qua ingrediënten, gebaseerd op wetenschap. Zoals jullie de afgelopen weken hebben kunnen lezen zijn zowel ik als Wilma heel erg te spreken over de huidverzorging van ananné. Deze oogcrème/ oogmasker vormt daar geen uitzondering op. De crème vermindert onmiddellijk (écht, meteen) zwelling rondom mijn ogen in de ochtend. En is daarnaast heel erg voedend. Ik gebruik daarom in de ochtend maar heel weinig van deze luxe oogcrème.

In de avond smeer ik met regelmaat (ik denk zo’n 3 à 4x per week) een wat dikkere laag op, als verwennend oogmasker. Ik zit bijna hele dagen achter een pc, mijn ogen krijgen het zwaar te verduren…. ’s avonds voelen ze vaak zwaar en vermoeid aan. Daarnaast heb ik ook nog last van hooikoorts, waardoor mijn ogen vaak jeukerig zijn en soms zelfs branden. Deze crème verzacht heerlijk en voedt de tere huid rondom mijn ogen intens. Ik vind het heerlijk spul, wat luxe aanvoelt. Het is een anti-aging product wat ook tegen rimpels werkt, maar omdat ik nog geen rimpels heb kan ik niet beoordelen of rimpels verminderen door deze crème. Wel vind ik het fijn om alvast aan preventieve anti-aging te werken en daar is deze crème natuurlijk erg geschikt voor!

 

De ananné Cura Oculi Nourishing Eye Cream & Mask kost € 145,00 (15 ml) en is via deze link online te bestellen.

 

Evelines annané routine

Mijn annané routine

De volgende producten heb ik uitgekozen uit de annané gezichtsverzorgingslijn:

 • Lavanticum Nourishing Cleanser & Mask  € 48,00
 • Tonicum Pore Toning Mist  € 41,00
 • Solacium  Repair Serum € 235,00
 • Equilibrium Light 24H Beautifying Cream € 165,00
 • Cura Oculi Nourishing Eye & Cream Mask  € 145,00

 

Deze review bevat een gekregen product.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *