fbpx

Anastasia Brow Powder Duo Ash Brown Wenkbrauwpoeder

Anastasia Brow Powder Duo Ash Brown Wenkbrauwpoeder

Er was eens een tijd dat dunne wenkbrauwen in de mode waren. Mijn volle wenkbrauwen heb ik toen tot vervelens toe iedere keer opnieuw geëpileerd tot dunne streepjes, totdat de haarworteltjes ‘afgestorven’ waren en de haartjes dus vanzelf niet meer terug groeide. Daar zijn héél véél jaren overheen gegaan. Het tijdsbeeld veranderd natuurlijk steeds en nu zijn al weer heel wat jaren volle wenkbrauwen in de mode. Geen onverzorgde harige wenkbrauwen maar mooie strakke gestileerde wenkbrauwen. De gemakkelijkste manier om weer ‘volle’ wenkbrauwen te krijgen vind ik een wenkbrauwpotlood, maar nog vollere en mooier worden mijn wenkbrauwen met het Anastasia Brow Powder Duo Ash Brown wenkbrauwpoeder.

Over Anastasia Beverly Hills

“De brow-goeroe Anastasia is in Amerika welbekend en uitgegroeid tot een icoon voor het stylen van wenkbrauwen. Niemand stylt en vormt brows zoals zij dit doet en voor de Hollywood-elite staat haar salon dan ook bekend als dé plek voor perfecte brow-shaping. Anastasia’s expertise en warme persoonlijkheid hebben haar zeer geliefd gemaakt bij haar klanten en in de professionele beauty-industrie”.  Het merk is dierproefvrij en heeft ook een aantal vegan producten.

Anastasia Brow Powder Duo Ash Brown Wenkbrauwpoeder

Volg jij ons al op Instagram?

Over het Brow Power Duo

Anastasia Beverly Hills Brow Power Duo bestaat uit 2 kleuren zodat je dus altijd de juiste mix kunt maken voor natuurlijk ogende wenkbrauwen.  Net zo dik, dun, vol, donker of licht precies zoals je het zelf het mooiste vindt.  Wil je opvallende wenkbrauwen of juist wenkbrauwen die precies bij je haarkleur passen,  er zijn 11 duo variaties aan kleuren te koop dus voor ieder wat wils!

Anastasia Brow Powder Duo Ash Brown Wenkbrauwpoeder

Gebruik:

  • Opbrengen met een daarvoor bestemde wenkbrauwkwastje,  bijv.  het Anastasia wenkbrauwpenseel of  het Mac wenkbrauwpenseel 208S of 266S.
  • Ik begin met de donkere kleur en trek een lijntje langs de onderkant van mijn wenkbrauw en volg zo de natuurlijke vorm.  Daarna langs de bovenkant,  ook de natuurlijk vorm volgende.  Let wel op dat je op tijd de boog omlaag volgt.   Als je wat meer oefent kun je natuurlijk ieder model wenkbrauw maken;  iets dikker vooraan of iets langer doorlopend, de boog iets hoger etc.
  • Voor het inkleuren gebruik ik dan de lichtere tint,  vooral bij het begin van mijn wenkbrauw.  Maar ook hiermee kun je variëren natuurlijk.
  • De kleuren zijn hoog gepigmenteerd dus je hoeft echt maar heel weinig op de penseel te doen om een prachtig resultaat te bereiken.
  • De formule is zacht, waardoor de 2 kleuren gemakkelijk met elkaar te mengen zijn.
  • In gebruik varieer ik van Ash Brown en Dark Brown;  Ash Brown vind ik het meest matchen met de natuurlijke kleur van mijn wenkbrauwen en bij mijn gemengde haarkleur (van nature bruin, maar niet meer zo donker als vroeger (grijs erdoorheen dus).  Als ik van de kapper kom is mijn haar weer mooi bruin met highlights en dan gebruik ik Dark Brown.
  • Er zit een spiegeltje in,  zodat je tussendoor je wenkbrauwen kunt bijwerken.  Maar geen klein kwastje!

Alissi Brontë Micro Black Eye Pencil Waterproof

Resultaat

In een woord: geweldig!   Echt een hele natuurlijke aanblik,  ik kan niet meer zonder.  Als ik mijn volledige make-up heb aangebracht en geen wenkbrauwpoeder dan mis ik echt de uitdrukking in mijn gezicht.  Zonder wenkbrauwpoeder is mijn make-up niet af.  Het duurt nog geen halve minuut om dit zachte poeder van Anastasia Beverly Hills op te brengen en het houdt de hele dag en avond (en nacht als het moet) zonder bij te werken (vandaar dat er geen klein kwastje bijzit, bijwerken is gewoon niet nodig 😉

 

Ik heb het Anastasia Brow Powder Duo Ash Brown Wenkbrauwpoeder zelf gekocht voor € 30,55.  (Het product is vaak met 25% korting te koop)

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *