Annemarie Börlind Naturoyale Oog en Lip Contourcrème

Annemarie Börlind Naturoyale Oog en Lip Contourcrème Review

Het merk Annemarie Börlind is een Duits familiebedrijf dat consequent tussen de wereldwijd toonaangevende produceerders van cosmetica gerankt wordt. Al in de jaren ’50 zette de oprichtster van het merk en schoonheidsspecialiste Annemarie Lindner zelf succesvolle natuurlijke ingrediënten in voor haar eigen huidproblemen. Sindsdien is er veel gebeurd – één ding is niet veranderd: de innovatieve kracht van het merk  Annemarie Börlind– Natural Beauty. Uit de luxe anti-aging gezichtsverzorgingslijn Naturoyale van Annemarie Börlind review ik vandaag de Oog- en Lip Contourcrème.

Het merk Annemarie Börlind staat voor aantoonbaar werkzame natuurcosmetica, die door innovatief en duurzaam handelen ontwikkelt wordt uit unieke grondstoffen. 

  • Met plantenextracten uit een gecontroleerd biologische teelt
  • Water uit een eigen diepe bron (gelegen in het noordelijk deel van het Zwarte Woud)
  • Bevestigde werkzaamheid
  • Zonder derivaten van minerale oliën.
  • Veganistisch

 

Over de Annemarie Börlind Naturoyale Oog en Lip Contourcrème

Annemarie Börlind Naturoyale Oog en Lip Contourcrème Review

 Volg jij ons al op Instagram?

“De kernwoorden voor de Annemarie Börlind Naturoyale Oog- en Lip Contourcrème  zijn regenererend, egaliserend en verkwikkend. Het biolifting-systeem met witte truffel activeert de regeneratie van de huid en verzacht tekenen van ouderdom rond de ogen en de mond. Een natuurlijke werkzame stof uit szechuanpeper geeft de gestreste vochtarme huid (fijne lijntjes) een natuurlijk evenwicht. Met als resultaat een frissere, gladdere en zichtbaar uitgeruste huid rond ogen en mond”.

De Annemarie Börlind Naturoyale lijn is een revitaliserende gezichtsverzorgingslijn bedoeld voor de rijpere huid.

Annermarie Börlind Naturoyale gezichtsverzorgingslijn biedt perfect op elkaar afgestemde producten;

  • Reiniging
  • Lifting Serum
  • Dagcrème
  • Nachtcrème
  • Oog- en Lip Contourcrème

 

“De sleutel van het succes van de productlijn Naturoyale is het Biolifting Complex. Dit complex slaat een brug tussen geselecteerde verzorgende stoffen uit de natuur en de actuele kennis uit de wetenschap. In combinatie met witte truffel activeert het de regeneratie van de huid en stimuleert de vernieuwing van cellen. Bij een dagelijks gebruik realiseren de vijf producten een verbazingwekkend lifting-effect. Na een korte tijd is de huid op natuurlijke wijze strakker, gladder en gehydrateerd. Merkbaar en zichtbaar. Voor permanente schoonheid, ook in de toekomst”.

 

Conclusie

Annemarie Börlind Naturoyale Oog en Lip Contourcrème Review

Ik praat in mijn reviews vaak over ‘een meer ervaren huid’ in plaats van een rijpere huid. Maar omdat deze tekst een eigen verzinsel is van een lieve vriendin heb ik  opgezocht wanneer er precies gesproken wordt van een rijpere huid… en vond deze bemoedigende tekst 😊

“Na ons vijftigste spreken we over een rijpere huid. Waarschijnlijk merk je ook aan je huid dat deze aan het veranderen is. Een jonge huid hoeft niet perse mooier te zijn als een rijpere huid”  

Een oogcrème wordt vaak ook gebruikt als een lipverzorging, met name dan op de fijne lijntjes rondom de lippen. Een oogverzorging is voor mij een vast product in mijn dagelijkse beauty-routine. De Annemarie Börlind Naturoyale Oog-en Lip Contourcrème vind ik fijn van textuur, niet te dik en niet te dun.  Dus zowel voor overdag als ’s nachts ideaal.  Het voelt niet vet aan en ziet er bij het opbrengen ook niet vet uit, maar is wel heel verzorgend. De Oog-en Lip Contourcrème verdoezelt (egaliseert) de fijne lijntjes rond mijn ogen en lippen.

Ik schrijf deze review op het moment dat het sneeuwt en overdag -10 graden vriest.  Met deze Oog-en Lipverzorging heb ik totaal geen trekkerig droog gevoel rond mijn ogen en lippen. De hele dag niet, ook niet als ik van buiten kom! De Annemarie Börlind Naturoyale Oog-en Lip Contourcrème voldoet aan de beschrijving en kan ik alleen maar toevoegen dat het voor ‘de meer ervaren huid’ een prachtige product is 😊

Annemarie Börlind Naturoyale Oog-en Lip Contourcrème kost € 64,76 en is o.a. verkrijgbaar bij Douglas en diverse  Annemarie Börlind verkooppunten.

Ga naar de storelocator van Care Cosmetics om naar het dichtstbijzijnde Annemarie Börlind verkooppunt bij jou in de buurt te gaan!

 

Deze review bevat een gekregen product.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *