fbpx

AromaStick Natural Inhaler

AromaStick Natural Inhaler Review

De AromaStick Natural Inhaler geeft je stemming een boost! Het concept van AromaStick is simpel: combineer de kracht van de natuur met een eenvoudig te gebruiken toepassing. Je draait de stick gewoon open, houd deze onder je neus en snuif het aroma op. De inhalator met de 100% biologische etherische oliën bieden een direct effect. Een krachtige geurbeleving dus! AromaStick aromatherapie is ook uitermate praktisch voor onderweg. Vandaag reviewen wij deze (6) Natuurlijke Inhalatoren.

Over de AromaStick Natural Inhaler

AromaStick Natural Inhaler Review

Volg jij ons al op Instagram?

“Geuren activeren het limbisch systeem in je hersenen, het gebied dat bepalend is voor homeostase, stemming en emoties. Specifieke samenstellingen van geuren kunnen je geest ongelooflijk snel beïnvloeden. Tegen deze achtergrond is AromaStick ontworpen door twee jonge Zwitserse ondernemers. Ze ontwikkelden verschillende geuren en lieten deze wetenschappelijk testen,  met positieve uitkomsten. Draaien, ruiken en genieten, dat is de unieke basis van AromaStick. Alle AromaSticks bevatten de geconcentreerde kracht van de natuur. Het zijn neusinhalatoren met uitsluitend 100% biologische etherische oliën. Het stickmechanisme heeft een gepatenteerde filtertechnologie, waardoor je de geconcentreerde geurmixen volledig inhaleert. Dat gaat drie keer effectiever dan de geuren in je omgeving. Daarom voel je meteen het positieve effect ervan op je emoties en je conditie. Met AromaStick heb je de kracht van de natuur altijd bij de hand.

Er zijn zes verschillende AromaSticks. Drie versies hebben een ontspannend effect (Balance, Calm & Relax) en drie andere een ‘energizing’ effect ( Focus, Energy & Refresh)”

De zes AromaStick geuren, voor iedere stemming een inhaler!

Balance

Helpt lichaam en geest om als eenheid te functioneren. De afgestemde melange werkt tegelijkertijd stimulerend en ontspannend. Deze AromaStick bevat biologische pepermuntolie, biologische cypresolie, biologische geraniumolie en biologische gemberwortelolie.

Calm

Zorgt ervoor dat je onder alle omstandigheden kalm en beheerst blijft. Laat die zware dag je er niet onder krijgen en kalmeer lichaam en geest. Deze AromaStick bevat biologische bergamotolie, biologische citroenolie, biologische cederhoutolie, biologische Clary salieolie  en biologische vetiverolie.

Relax

Helpt om positief te denken en geeft innerlijke rust. Wanneer je dagelijks druk ervaart of gewoon wilt ontspannen aan het eind van de dag. Ook ideaal om vlak voor het slapen te inhaleren, helpt bij sneller inslapen. Deze AromaStick bevat biologische lavendelolie, biologische mandarijnolie en  biologische vetiverolie.

Focus

Brengt meer helderheid van geest, verscherpt je aandacht en concentratie. Zo ben je altijd klaar voor je volgende taak! Deze AromaStick bevat biologische pepermuntolie,  biologische rozemarijnolie en biologische kaneelschorsolie.

Energy

Wanneer je wat extra energie kan gebruiken, voor een stimulans naar succes. Of je nu gebrek aan energie in je dagelijks leven voelt of een extra boost tijdens het sporten wilt. Deze AromaStick bevat biologische pepermuntolie, biologische grapefruitolie en biologische rozemarijnolie.

Refresh

Verfrist je zintuigen voor het gevoel van een koele, vrije ademhaling. Ideaal in benauwde omgevingen of bij koud en warm weer. Deze AromaStick bevat biologische menthol en biologische eucalyptusolie.

Gebruik

AromaStick Natural Inhaler Review

Alle AromaStick inhalatoren zijn 100% natuurlijk en 100% biologisch. Ze bevatten géén kunstmatige stoffen. Het gebruik is gemakkelijk. Draai de stick open. Houd onder je neus en snuif op door elk neusgat afzonderlijk met één neusgat gesloten.  Dit mag je naar wens meerder malen per dag herhalen. Wij vinden de AromaSticks van goede kwaliteit en heel leuk om getest te hebben. Voor iedere stemming een AromaStick, onze zintuigen houden ervan 🙂 .

 

De prijs van de AromaStick is 8,99 per stuk. Nu per set van drie in de aanbieding voor € 19,99 op de webshop van Vedax. Ook verkrijgbaar via diverse drogisterijen.

 

Deze review bevat gekregen producten.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *