Artistry Skin Nutrition Huidverzorging

Artistry Skin Nutrition Huidverzorging Review

De wetenschappers van Artistry hebben ontdekt dat onze huid er het gezondst uitziet wanneer 5 belangrijke voedingsbehoeften van de huid worden aangepakt;  zuiveren, in balans brengen, herstellen, hydrateren en beschermen. De Artistry Skin Nutrition producten zijn ontwikkeld als supplementen voor de huid om aan deze vereisten te voldoen, met een gezonde uitstraling als resultaat. De basis van de productformules is witte chia, een superfood dat de huid zichtbaar voedt en beschermt. Bovendien zijn de producten ‘clean” en veganistisch. Er zijn verschillende Skin Nutrition huidverzorgingslijnen (Hydrating, Renewing en Firming) waaruit wij vandaag verschillende producten zullen reviewen.

Klik hier om meer reviews te lezen van Artistry producten.

 

Over Artistry Skin Nutrition Cream Makeup Remover

Artistry Skin Nutrition Cream Makeup Remover Review

 Volg jij ons al op Instagram?

De Artistry Skin Nutrition Cream Makeup Remover hydrateert en verzorgt de huid terwijl het alle soorten make-up verwijdert, zelfs langhoudende, waterproof en veegvaste formules die niet afgeven. Deze make-up remover is een extra Skin Nutrition product en behoort dus niet tot een van de complete huidverzorgingslijnen. Het verwijdert alle make-up maar reinigt je huid niet! Voor het reinigen van je huid gebruik je na de make-up remover dus nog een cleanser (bijv. Skin Nutrition Hydrating Mousse Cleanser of de Renewing Foaming Cleanser).

 

De kenmerken van Artistry Skin Nutrition Cream Makeup Remover:

 • Deze heerlijke formule heeft een rijke, crèmige textuur en lost alle oog-, lip- en gezichtsmake-up op, zelfs langhoudende en waterproof formules. Na gebruik voelt de huid zacht en soepel aan.
 • Verwijdert irriterende luchtvervuilingsdeeltjes, zodat de huid prettig blijft aanvoelen.
 • Zorgt dat de huid beter bestand is tegen externe stressfactoren.
 • Vriendelijk voor het microbioom (huidflora), zodat het de natuurlijke beschermende barrières van de huid niet verstoort.
 • Geschikt voor alle huidtypen.

 

Ingrediënten:

 • Door Nutrilite™ geteeld wit chiazaad – Dit ingrediënt is opgenomen in alle producten van Artistry Skin Nutrition™. De krachtige fytovoedingsstoffen hebben een voedend en beschermend effect voor een mooie huid, die gezond oogt.
 • Moerasbloemzaadolie – Een emollient die zorgt dat de huid zachter en gladder aanvoelt.
 • Vitamine E – Een krachtige antioxidant om de huid beter te beschermen tegen vrije radicalen.

Conclusie

Artistry Skin Nutrition Cream Makeup Remover Review

Wilma: heel vaak gebruik ik een oogmake-up remover ook als pre-cleanser voor het verwijderen van al mijn make-up. Een specifiek product zoals de Artistry Skin Nutrition Cream Makeup Remover is vele malen prettiger en effectiever. Ik vind deze make-up remover een hele fijne romige crème die heel gemakkelijk over je huid te verdelen is. Zachtjes met ronddraaiende bewegingen masseer je de crème over je gezicht, ogen en lippen. Daarna afspoelen met water (of afnemen met een tissue) en je huid voelt heel zacht en soepel aan. Heerlijk!

Artistry Skin Nutrition Cream Makeup Remover kost € 26,79/118 g

 

Over Artistry Skin Nutrition Hydrating Smoothing Toner

Artistry Skin Nutrition Hydrating Smoothing Toner Review

De Artistry Skin Nutrition Hydrating Smoothing Toner zorgt voor een fris hydraterend effect na de reiniging, waardoor de huid glad en zijdezacht aanvoelt en een levendige, gezonde glans krijgt.  Het schijnt dat veel dames een toner overslaan na de reiniging met een cleanser, maar het is toch echt een belangrijke stap in je huidverzorgingsritueel. Een toner stabiliseert namelijk de huid en bereid deze voor op de volgende stappen in je huidverzorgings ritueel.

 

De kenmerken van Artistry Skin Nutrition Hydrating Smoothing Toner:

 • De tonic bevat geen alcohol en verwijdert niet alleen de laatste spoortjes vuil na het reinigen met een cleanser, maar stabiliseert en voedt ook het microbioom. Met als resultaat het bewaren van een gezonde balans van de huid.
 • Zorgt voor een fris hydraterend en verzorgend effect waardoor de huid er gladder uitziet en aanvoelt.
 • Bereidt de huid voor zodat deze optimaal kan profiteren van de huidverzorgingsproducten die daarna worden aangebracht.
 • Geschikt voor alle huidtypen, maar vooral voor de droge en de normale tot droge huid.

 

Ingrediënten

 • Door Nutrilite™ geteeld wit chiazaad – Dit ingrediënt is opgenomen in alle producten van Artistry Skin Nutrition. De krachtige fytovoedingsstoffen hebben een voedend en beschermend effect, voor een mooie huid, die gezond oogt.
 • Zoethout – Extract van de zoethoutwortel wordt gebruikt om de huid te kalmeren.
 • Prebiotica – Extract van witte-chiagel, dat het microbioom in balans brengt en de werking van de huidbarrière ondersteunt.

Conclusie

Artistry Skin Nutrition Hydrating Smoothing Toner Review

Eveline: naast het feit dat deze tonic heerlijk ruikt, is je huid na gebruik heerlijk zacht en gehydrateerd. Én ook heb je een gezonde glans op je gezicht (en hals).  Je kunt de tonic met je vingers aanbrengen maar ik gebruik liever een wattenschijfje, dat vind ik net wat fijner en preciezer werken.  Deze tonic mag je zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruiken.  Ik kan de Artistry Skin Nutrition Hydrating Smoothing Toner van harte aanbevelen.

De Artistry Skin Nutrition Hydrating Smoothing Toner kost € 22,91/200 ml

 

Over Artistry Skin Nutrition Renewing Reactivation Day Cream

Artistry Skin Nutrition Renewing Reactivation Day Cream Review

Artistry Skin Nutrition Renewing Reactivation Day Cream is een dagcrème met SPF30 die bestaande beschadigingen van de huid doet vervagen en zorgt dat de huid beter herstelt en sterker wordt. Daarnaast is de belofte dat de huid 24 uur lang gehydrateerd wordt en dat de poriën verfijnder lijken. De dagcrème beschermt ook tegen het “volle licht” en luchtverontreiniging.

 

De kenmerken van Artistry Skin Nutrition Renewing Reactivation Day Cream:

 • Heractiveert het natuurlijke herstellend vermogen van de huid voor een betere ondersteuning.
 • Vermindert lijntjes, rimpels en andere zichtbare tekenen van huidveroudering.
 • Verhoogt het vochtgehalte van de huid aanzienlijk, zodat deze 24 uur lang gehydrateerd blijft.
 • Een breedspectrum SPF 30 beschermt de huid tegen UVA- en UVB-straling.
 • Helpt om zichtbare beschadigingen door blauw en infrarood licht te voorkomen.
 • Biedt effectieve bescherming tegen luchtverontreiniging.
 • De poriën ogen verfijnder
 • Bereidt de huid voor op het aanbrengen van make-up.
 • Geschikt voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid.

 

Ingrediënten

 • Door Nutrilite™ geteeld wit chiazaad – Dit ingrediënt is opgenomen in alle producten van Artistry Skin Nutrition. De krachtige fytovoedingsstoffen hebben een voedend en beschermend effect, voor een mooie huid, die gezond oogt.
 • Sheaboter – Een hydraterende zalf om de huid zachter en gladder te maken.
 • Carnosine – Een peptide voor de bescherming tegen huidbeschadiging door blauw en infrarood licht.

 

Conclusie

Artistry Skin Nutrition Renewing Reactivation Day Cream Review

Eveline: mijn huid kan wel extra bescherming gebruiken tegen het blauwe licht, want ik zit per dag vele uren achter mijn pc.  Als ik niet achter de pc zit ben ik buiten aan het wandelen en dan is een SPF in een dagcrème ook heel fijn. De Artistry Skin Nutrition Renewing Reactivation Day Cream biedt beiden en hydrateert mijn huid de hele dag supergoed. Ik heb (gelukkig) nog geen last van beginnende huidveroudering dus over de werking daarop kan ik nu nog niet oordelen. Ik vind de textuur van deze dagcrème heerlijk licht en zacht aanvoelen, daarmee is het ook een goede basis voor mijn (poeder)foundation.

De Artistry Skin Nutrition Renewing Reactivation Day Cream kost € 75,88/50 g

 

 

Over Artistry Skin Nutrition Firming Ultra Lifting Cream

Artistry Skin Nutrition Firming Ultra Lifting Cream Review

Artistry Skin Nutrition Firming Ultra Lifting Cream is een 24-uurs creme die verslapte huid weer steviger laat ogen en lijntjes, diepe rimpels, expressielijntjes en verkleuringen vervaagt.  Ook is de belofte dat de huid helderder wordt en dat de poriën verfijnder lijken met daarnaast een voelbare hydratatie van je huid.

 

De kenmerken van Artistry Skin Nutrition Firming Ultra Lifting Cream:
 • Heractiveert het natuurlijke herstelproces van de huid voor een beter ondersteuningssysteem.
 • Heeft een liftend en verstevigend effect en verzacht zichtbare tekenen van huidveroudering.
 • Direct een voelbare verhoging van het vochtgehalte met een hydraterend effect dat 24 uur aanhoudt.
 • Poriën lijken fijner en de helderheid van de huid wordt verbeterd.
 • Beschermt tegen irritatie door luchtvervuiling.
 • Geschikt voor alle huidtypen, maar vooral voor de droge en extra droge huid.
 • Bereidt de huid voor op het aanbrengen van make-up.

 

Ingrediënten

 • Door Nutrilite™ geteeld wit chiazaad – Dit ingrediënt is opgenomen in alle producten van Artistry Skin Nutrition. De krachtige fytovoedingsstoffen hebben een voedend en beschermend effect, voor een mooie huid, die gezond oogt.
 • Silvervine kiwi – Een huidverhelderend vruchtenextract, dat een doffe, oudere huid kan helpen herstellen.
 • Peptide – Huidverbeterende peptide, die kan helpen om rimpels te vervagen en de huid te verstevigen.

 

Conclusie

Artistry Skin Nutrition Firming Ultra Lifting Cream Review

Wilma: de Artistry Skin Nutrition Firming Ultra Lifting Cream is (tot nu toe) het enige product in de Skin Nutrition collectie voor de huid met zichtbare tekenen van huidveroudering. Voor de overige huidverzorgingsproducten kun je dan de producten uit de Renewing Solution Set gebruiken. Als je echt een droge huid hebt dan is de Firming Ultra Lifting Cream heerlijk om zowel ’s ochtends als ’s avond te gebruiken. Omdat de crème zo rijk van textuur is gebruik ik het alleen als nachtcrème op mijn gezicht, hals en decolleté. Het voelt aan als een verwennerij voor je huid, die wordt er heerlijk soepel, strakker en glanzend van.  Zeker weten dat ik de Artistry Skin Nutrition Firming Ultra Lifting Cream als het gaat vriezen ook overdag ga gebruiken.  Ik kan deze superfijne crème van harte kan aanbevelen!

De Artistry Skin Nutrition Firming Ultra Lifting Cream kost € 83,47/ 50 g

 

Over Artistry Skin Nutrition Renewing Reactivation Eye Cream

Artistry Skin Nutrition Renewing Reactivation Eye Cream Review

De Artistry Skin Nutrition Renewing Reactivation Eye Cream is een verstevigende oogcrème die  het natuurlijke vermogen van de huid heractiveert. De zichtbare tekenen van veroudering worden vervaagt, zodat de zone rondom de ogen er jonger en gezonder uitziet. De belofte is ook dat wallen onder de ogen worden vermindert.

 

De kenmerken van Artistry Skin Nutrition Renewing Reactivation Eye Cream:

 • De zichtbare tekenen van veroudering rondom de ogen worden aanzienlijk vervaagt door fijne lijntjes, diepe rimpels en kraaienpootjes glad te trekken.
 • Heractiveert het natuurlijke herstelproces van uw huid.
 • Verhoogt het vochtgehalte van de tere huid rondom de ogen wel 24 uur.
 • Geconcentreerde emolliënten (hydraterende deeltjes) verzorgen en versterken de wimpers voor een gezondere glans.
 • Beschermt tegen irritatie door luchtvervuiling, welke de zichtbare veroudering van de huid kan versnellen.
 • Gaat goed samen met oogmake-up!

 

Ingrediënten

 • Door Nutrilite™ geteeld wit chiazaad – Dit ingrediënt is opgenomen in alle producten van Artistry Skin Nutrition. De krachtige fytovoedingsstoffen hebben een voedend en beschermend effect, voor een mooie huid, die gezond oogt.
 • Haverextract – Natuurlijk haverextract om de tere huid rondom de ogen te verstevigen.
 • Peptiden – Mix van peptiden helpt om wallen onder de ogen te verminderen.

 

Conclusie

Artistry Skin Nutrition Renewing Reactivation Eye Cream Review

Eveline: omdat de huid rondom de ogen als eerste veroudert, gebruik ik al vanaf mijn 23e een oogcrème. Eerst alleen ’s avonds, maar inmiddels ook alweer een aantal jaartjes overdag. De Artistry Skin Nutrition Renewing Reactivation Eye Cream is vrij vol van textuur, daarom gebruik ik deze alleen ’s avonds preventief tegen oogrimpeltjes.  Voor overdag vind ik deze oogcrème net iets te vol, want ik heb nog geen droogtelijntjes rondom mijn ogen. Daarom heeft Wilma deze ook getest en haar mening is dat het een fijne voedende oogcrème is die de kraaienpootjes glad strijkt en de huid rondom de ogen lift en er steviger uit laat zien. Deze oogcrème doet wat het belooft!

De Artistry Skin Nutrition Renewing Reactivation Eye Cream kost € 49,59/ 15 g

 

De Artistry Skin Nutrition collectie biedt de volgende huidverzorgingslijnen en is online verkrijgbaar bij Amway via deze link

 • Hydrating Solution Set: voor een jeugdige uitstraling, voor de normale tot droge huid
 • Renewing Solution Set: voor de eerste tot matige tekenen van huidveroudering
 • Firming Set: voor de gevorderde tekenen van huid veroudering

 

Je kunt alle producten uit één specifieke set als je huidverzorgingsroutine gebruiken of een persoonlijke regime op maat van je huid creëren door producten uit de verschillende sets te gebruiken.

 

Deze review bevat gekregen producten.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *