Australian Gold Continuous Active Chill Spray, Kids Lotion Sensitive Protection & Face Guard Stick

Australian Gold Continuous Active Chill, Kids Lotion Sensitive Protection & Face Guard Stick

Met de hoogwaardige Australian Gold zonneproducten kun je optimaal profiteren van al het goede van de zon. Wetenschappelijk onderzoek bewijst dan Vitamine D, wat onder invloed van zonlicht door de huid wordt aangemaakt, niet alleen onmisbaar is bij de vorming van botweefsel maar ook voor andere processen in het lichaam. Zoals o.a. het behouden en creëren van een sterk immuunsysteem. Vandaag review ik drie outdoor producten van Australian Gold;  Active Chill Spray SPF 30 , Face Gard Stick SPF 50 en Kids Lotion Sensitive Protection SPF 50.

Klik hier om meer reviews van Australian Gold producten te lezen.

 

Australian Gold Continuous Active Chill Spray SPF 30

Australian Gold Continuous Active Chill SPF 30 Review

Volg jij ons al op Instagram?

Voor degene onder ons die graag actief bezig zijn in de zon biedt Australian Gold ook een Fresh & Cool-lijn. Alle Active-Chill producten uit deze lijn zijn ontwikkeld op basis van een speciale Menthol-technologie en zorgen voor een onmiddellijk verkoelend huidgevoel. En eventueel aanwezige hinderlijke geurtjes worden geneutraliseerd. Australian Gold SPF 30 Active Chill Spray is een handige en snel te gebruiken spray en beschermt je huid tegen UVA-en UVB stralen.

De formule bevat naast de Menthol-technologie onder andere;

 • kakadu plum (super verzorgend)
 • tea trea olie (sterk anti-oxidant)
 • glycerine (vasthouden van vocht)
 • aloë vera (kalmerend en conditionerend)

 

Conclusie

Australian Gold Continuous Active Chill SPF 30 Review

 Volg jij ons al op Instagram?

Mijn actieve bezigheden in de zon bestaan uit veel zwemmen en als het kan varen op het Friese Meer.  Omdat ik niet snel bruin wordt maar wel snel verbrand op en in het water, gebruik ik op mijn hele lijf bij voorkeur altijd een SPF 50. In de achtertuin voldoet een SPF 30, al zit ik dan meestal onder een parasol of ik lig in het zwembad….  Ik vind de Australian Gold Active Spray een fijne nevelspray die je over je lichaam verstuift en eigenlijk niet meer hoeft in te smeren. De geur is fris en wordt Coastal Breeze genoemd, ”Coastal Breeze is een frisse, verfrissende geur met een vleugje kruidnagel en patchoeli gegarneerd met zeeschelpen.” 

 

Australian Gold Continuous Active Chill SPF 30 kost € 19,95 en is o.a. te koop bij de officiële webshop via deze link

 

Australian Gold Kids Lotion Sensitive Protection SPF 50

Australian Gold Kids Lotion Sensitive Protection SPF 50 Review

Voor de gevoelige huidjes van kleine kinderen heeft Australian Gold SPF 50 Kids Lotion Sensitive Protection ontwikkeld. Alle ingredienten zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. ‘Sensitive Protection’stat voor o.a. bescherming met een SPF 50, getest en positief beoordeeld door kinderartsen, hypoallergeen en parfumvrij van samenstelling.

De verzorgende ingrediënten in Australian Gold SPF 50 Kids Lotion Sensitive Protection;

 • kakadu plum
 • aloë vera
 • cacaoboter
 • vitamine E
 • olijfolie

 

Conclusie

Australian Gold Kids Lotion Sensitive Protection SPF 50 Review

Mijn huid is niet meer zo gevoelig als van een klein kindje, maar voor een groot kind nog wel behoorlijk gevoelig. Daarom heb ik deze Kids Lotion Sensitive Protection gebruikt tijdens mijn weekje vakantie in Friesland.  Daar heb ik veel gezwommen en op het water op de boot gezeten. Mijn huid was toen nog ‘winterbleek’ en ik heb me wezenloos gesmeerd met deze SPF 50. Helaas ben ik wel licht verbrand en moest ik af en toe een shirtje aantrekken. Maar ja, voor mijn bleke winterhuid die snel verbrand, zeker op het water, is geen enkele SPF 50 helemaal 100%.  De lotion trekt snel in, plakt niet, niet vet en laat geen ‘witte waas’ achter. Parfumvrij en vegan-friendly.

 

De Australian Gold Kids Lotion Sensitive Protection SPF 50 kost € 19,95 en is te koop bij de officiele webshop via deze link.

Australian Gold Face Guard Stick

Australian Gold Face Guard Stick Review

Australian Gold SPF 50 Face Guard Stick beschermt de huid optimaal in de zon, vooral de plekjes waar de huid snel verbrand, zoals de neusbrug of de randjes van je oren. De stick neem je overal gemakkelijk mee naar toe en helpt bijv. ook tegen het verkleuren van tatoeages.  De formule is waterproof, zweetbestendig en olievrij.

De Australian Gold SPF 50 Face Guard Stick bevat de volgende verzorgende ingrediënten:

 • kokosolie
 • cacaozaadboter
 • zonnebloemolie
 • aloë vera
 • olijfolie
 • kakadu plum
 • vitamine E

 

Conclusie

Australian Gold Face Guard Stick Review

Deze Face Guard Stick SPF 50 zit altijd in mijn handtas als de zon schijnt. Of ik nu ga wandelen of op een terrasje zit, ik verbrand altijd. Met deze stick kan ik mijn voorhoofd, neus en maar ook bovenop mijn schouders en decolleté,  ook al smeer ik mezelf vooraf altijd al goed in met normale zonnebrandcrème,  extra beschermen.  Ik vind dit een handig en fijn product!

 

Australian Gold Face Guard Stick SPF 50 kost € 12,95 en is verkrijgbaar bij de officiele webshop via deze link.

 

Deze review bevat gekregen producten

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *