fbpx

Beautytijd | Eveline | week 30 & week 31

Beautytijd | Eveline | week 30 & week 31

Sinds deze week heeft Beautytijd een nieuwe ”look” gekregen. Ik ben er zelf heel tevreden over, voor mijn gevoel wordt de website steeds mooier! Verder waren de afgelopen twee weken weer lekker druk. Zo ben ik gaan varen met Pearl en ben ik een weekendje in Den Haag geweest met Niels ter ere van ons 2 jaar samen zijn ♥ .

Week 30

Beautytijd | Eveline | week 30 & week 31

Knappe James ♥. Bijzonder hoeveel je van zo’n beestje kan houden. Ik ben helemaal niet opgegroeid met dieren, maar ik zou echt nooit meer zonder willen!

Beautytijd | Eveline | week 30 & week 31

Volg jij ons al op Instagram?

Hier waren we samen productfoto’s aan het maken. Zoals jullie zien vond meneertje het heel erg leuk…..

Beautytijd | Eveline | week 30 & week 31

Ik heb de afgelopen maand weer schandalig veel make-up gekocht. Dat is tevens ook de reden dat ik me in de Sephora in Lille voorbeeldig heb gedragen 😉 . Je ziet hier:

  • Hourglass Ambient Lighting Palette
  • Hourglass Ambient Powder Brush
  • Smashbox + VLADA Gilded Rose Petal Metal Highlighter (klik hier voor de review)
  • Smashbox + VLADA Always On Petal Metal Liquid Lipstick In Bloom (klik hier voor de review)
  • Benefit The Porefessional Pearl Primer

De andere reviews van al deze producten zullen zo snel mogelijk op Beautytijd verschijnen!

Beautytijd | Eveline | week 30 & week 31

Zondag 22 juli vierden Niels en ik samen met Roderick & Ilona dat ik ben aangenomen bij mijn nieuwe baan!

Beautytijd | Eveline | week 30 & week 31

Niels en ik eten de laatste tijd een stuk gezonder, omdat we proberen wat af te vallen. Maar af en toe een onbeschofte zelfgemaakte burger op de maandagavond moet kunnen toch?

Beautytijd | Eveline | week 30 & week 31

Dinsdagavond gingen we met een groepje vrienden naar Palm Parkies in Breda. Dit is de hele zomer elke dinsdagavond in het Valkenberg park. Super gezellig! Deze week kwam Boris van Idols optreden. Wat kan die man toch goed zingen. We hebben even gekeken en hebben verder de hele avond op een kleedje gechilled met een hapje en een drankje. Goodlife.

Beautytijd | Eveline | week 30 & week 31

Beautytijd | Eveline | week 30 & week 31

Woensdagavond ging ik heerlijk varen met Pearl, een van mijn beste vriendinnen. Haar vader heeft een klassieke boot waarmee we heerlijk over de Bredase singels hebben gevaren.

Beautytijd | Eveline | week 30 & week 31

Golden Hour in het Markdal Breda.

Beautytijd | Eveline | week 30 & week 31

Pearls moeder maakt deze SUPER gave kunstwerkjes van album covers van oude rockbands. Mooi he? Je kan haar volgen via haar Instagram pagina @albumcover_art.

Week 31

Vrijdag 27 juli waren Niels en ik 2 jaar samen. Omdat we de zaterdag & zondag al naar Den Haag en Scheveningen zouden gaan, hielden we het vrijdagavond ‘simpel’ met eten: homemade SUSHI. I love it.

Beautytijd | Eveline | week 30 & week 31

Beautytijd | Eveline | week 30 & week 31

Zoals altijd was het natuurlijk weer veel te veel. De rest hebben we in de koelkast gezet om te ontbijten voor Den Haag de volgende ochtend (don’t judge).

Beautytijd | Eveline | week 30

Niels en Eveline gaan naar Den Haag en het allereerste wat ze doen is: …… ? Een terrasje pakken! Want het was natuurlijk feest. Hierna gingen we naar de Supertrash outlet en dit was echt gekkenwerk. Supertrash is natuurlijk failliet gegaan een tijdje geleden en de voorraad van alle verkooppunten wordt naar Den Haag gebracht. Niels heeft als een echte personal shopper de rekjes mee afgestruind en ik ben goed geslaagd. De ‘winkelwaarde’ van alles wat ik heb gekocht was € 1243,- en ik heb er €150,- voor betaalt. Dit soort meevallers maken mij altijd ontzettend gelukkig! #confessions-of-a-shopaholic

Beautytijd | Eveline | week 30 & week 31

Na het harde werken in de Supertrash winkel was het tijd voor een fancy diner. Kuch. Wij eten allebei heel graag spareribs en de ribs van De Resident zouden volgens Tripadvisor de beste in Den Haag zijn. En ze waren inderdaad verrukkelijk. Aanradertje!

Beautytijd | Eveline | week 30 & week 31

Deze fatsige meeuw wilde ook graag wat spareribs…..

Beautytijd | Eveline | week 30 & week 31

Beautytijd | Eveline | week 30 & week 31

Kusje. Na het eten hebben we nog ergens koffie gedronken en daarna zijn we nog naar The First Purge geweest. Normaal gesproken slaap ik slecht na het zien van een horrorfilm. Dus daarom heb ik een lange tijd geleden al besloten geen 16+ films waar horror in voorkomt meer te kijken. Echter kan ik The Purge serie goed hebben, ik vind dit een intrigerende filmreeks en kijk er graag naar. Deze film vond ik wat minder dan de vorige delen, maar nog steeds vermakelijk.

Beautytijd | Eveline | week 30 & week 31

We sliepen in The Student Hotel, een hip hotel met veel Instagram waardige fotoplekken!

Beautytijd | Eveline | week 30 & week 31

Zondag gingen we lekker naar Scheveningen. Al was het voor het eerst sinds weken geen strakke lucht & volle bak zon. Dat zal je altijd zien hé? Maar we hebben lekker gechilled en deelden als lunch deze gigantische pizza Quattro Stagioni.

Beautytijd | Eveline | week 30 & week 31

Kusje. Ik zie nu dat ik en Niels wel veel dezelfde foto’s maken. Hier zal ik eens op gaan letten. Wel chill dat mijn haar meteen als foto-snor functioneert vind je niet?

Beautytijd | Eveline | week 30

Donderdagavond was het alweer feest. Het lijkt nu net of ik niks anders doe dan leuke en dingen & eten :’). Haha. Ik en Niels gingen lekker bbq’en bij mijn moeder. We grillden deze zalm en ik marineerde zelf saté. Wij maken en marineren altijd veel zelf, dat is toch altijd een stuk lekkerder dan kant & klaar!

Beautytijd | Eveline | week 30 & week 31

Ik zat rustig een serie te kijken na de bbq en toen ik naast me keek zat James er zo bij. Wat zijn katten toch ook karakters hé?

Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

xxx

Eveline

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *