fbpx

Beautytijd | Even voorstellen | Nieuwe Nederlandse Beautyblog

Beautytijd Nederlandse Beautyblog

Een nieuwe Nederlandse Beautyblog!

Wij zijn Eveline & Wilma, moeder en dochter, en samen zijn wij de Nederlandse beautyblog Beautytijd.nl begonnen! Naast dat wij moeder en dochter zijn, zijn wij ook beste vriendinnen. Regelmatig gaan wij een dagje naar een andere stad om te winkelen. Ook gaan wij graag uit eten samen of nemen we een heerlijke duo ontspanningsmassage. Winkelen doen wij het liefste bij de Bijenkorf. We zijn dan ook erg teleurgesteld dat er geen Bijenkorf meer is in Breda. Gelukkig maken de vernieuwde filialen in Rotterdam en Den Haag veel goed. Vooral de cosmetica afdeling maken wij daar graag onveilig. Onze lievelingsmerken zijn op dit moment: NARS, Huda Beauty, Shiseido, Becca, MAC, Givenchy en Too Faced.

Eveline over Wilma

Ik geloof niet dat mijn moeder ooit een dag zonder make-up de deur uit is gegaan. Zij heeft mij geleerd dat het belangrijk is om er altijd verzorgd uit te zien. Zij heeft dat weer van mijn oma, en zo geeft dit zich generatie op generatie door! Dat mijn moeder goede genen heeft zou denk ik een blinde nog zien. Vaak wordt ze, tot irritatie van mijn broer Walter, aangezien als mijn zus. Ik hoop dat ik er ‘later als ik groooooooter ben’ zo uit kom te zien als mijn moeder. All natural beauty! Ik zie mijn moeder als mijn beste vriendin en steun en toeverlaat. Ik heb het niet altijd even makkelijk gehad. Zo ben ik bijna mijn hele middelbare schooltijd gepest door ouderejaars, heb ik een opstandige puberteit gehad en zijn mijn ouders gescheiden. Mijn moeder is er altijd, maar dan ook echt altijd voor me geweest. Al was het midden in de nacht, ik kon altijd bij haar aankloppen voor troost en een goed gesprek. Mama, ik hou van je, maar dat wist je al lang. Ik kijk uit naar dit nieuwe avontuur: het opzetten van een nieuwe Nederlandse beautyblog! Als je meer over mij wilt lezen klik dan hier.

Wilma over Eveline

Er goed verzorgd uitzien is wel het minste wat je voor jezelf kunt doen! Dit heeft mijn dochter al vroeg geleerd en inmiddels heeft ze meer cremes en make-up dan ik. Eveline is altijd een druk kind geweest, een echte gangmaker. Nu ze volwassen is heeft ze nog steeds een hoop energie en krijgt met haar enthousiasme veel voor elkaar. Zo ook dus deze beautyblog, helemaal haar idee en ze wist mij in een paar minuten over te halen om dit samen op te starten. Ik vind het een grote eer dat ze dit met mij wil doen. De charme van Eveline kent geen grenzen,  ze heeft altijd met iedereen wat te bepraten, is ontzettend slim en heeft een groot hart. Heel soms moet ze in haar doen en laten een beetje getemperd worden. Maar met haar in de buurt is het leven nooit saai! Het is geweldig om de moeder (en vriendin) van Eveline te zijn. Klik hier als je wat meer over mij wilt lezen.

 

Veel plezier op onze beautyblog!

 

xxx

 

Eveline & Wilma

 

Ps. Volg je ons al op social media?

Instagram

Facebook

YouTube

Twitter

LinkedIn

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

2 Reacties

  1. Harry
    5 maart 2018 / 21:58

    Als oom en broer wens ik jullie heel veel succes saampjes , maar vergeet niet de echte beauty zit van binnen !!

  2. Bernadette
    6 maart 2018 / 07:47

    Heel veel succes Wilma en Eveline.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *