fbpx

Beautytijd.nl bestaat 1 jaar + winactie!

Beautytijd.nl bestaat 1 jaar + winactie!

Zo, wat vliegt de tijd toch. Beautytijd.nl bestaat 1 jaar! De ideeën voor het samen beginnen van een beautyblog waren er al langer. En in maart 2018 was het dan officieel zo ver: Beautytijd.nl ging online :D! Wij willen jullie, onze volgers, bedanken. In een jaar tijd hebben we meer dan 3000 volgers op Instagram gekregen. En hebben we veel leuke interacties met deze volgers. Daarnaast zijn onze website bezoekers sinds maart 2018 tot nu toe elke maand gegroeid. En dat vinden wij heel erg bijzonder en leuk. Dank jullie wel!

Hoe het allemaal begon

Beautytijd Nederlandse Beautyblog

Volg jij ons al op Instagram?

Eveline:

Sinds mijn 13e is mijn interesse in beauty, toen vooral make-up, begonnen. Mijn moeder Wilma heeft hierin een belangrijke rol gespeeld. Elke dag maakte zij zichzelf, en nog steeds, prachtig op. Zonder uitzondering. Als klein meisje zag ik altijd al hoe mooi en verzorgd mama er altijd bij liep en dat wilde ik ook. Mijn moeder vond het natuurlijk op haar beurt geweldig om met mij naar make-up te kijken en dingen te leren. Ik herinner me dat ik mijn allereerste puistje had en naar de basisschool moest. Ik voelde me verschrikkelijk. Mama leende me haar concealer en in de middagpauze haalde me ze op om naar de drogist te rijden voor een SOS puisten middel. Hahaha, ik lach me kapot terwijl ik dit typ. Maar het is wel een warme herinnering. Mama is er altijd voor mij geweest. Ik heb haar ook altijd meer als een beste vriendin gezien, dan als een moeder. En deze beautyblog is voortgekomen uit onze gemeenschappelijke liefde voor beauty en voor het dingen met elkaar ondernemen. Ik hoop dat Beautytijd.nl uitgroeit tot een nog groter succes dan het nu al is en we dit nog heel lang kunnen doen!

Wilma:

Mijn interesse in make-up begon zo rond mijn 12e jaar,  in de 6e klas van de lagere school.  Het begon met alleen maar blauwe oogschaduw !  Dat was best al heel wat op zo’n smetteloos gezichtje.  Mijn moeder vond het niets,  want zij was (en is) helemaal niet van de make-up.  Dus ik heb het niet van mijn moeder,  maar waarschijnlijk van de invloed van de filmactrices en zangeressen die prachtig opgemaakt op TV te zien waren.  Al snel volgde de zwarte kohlpotlood streep onder mijn ogen (tot op de dag van vandaag doe ik dat nog steeds) gevolgd door mascara en lipstick en zo ging het verder. Het zal niet ophouden, want zonder make-up voel ik me niet mezelf.  Mocht ik heel oud worden,  dan weet ik zeker dat er altijd nog een kleurtje op mijn gezicht zal zitten.  Ik vind het geweldig om allerlei beautyproducten uit te proberen,  dus hoe leuk is het om een beautyblog te hebben en dan nog wel samen met mijn dochter.  Zo mooi om onze gezamenlijke hobby op deze manier uit te oefenen.  We hebben zoveel plezier samen in onze eindeloze speurtocht naar steeds nieuwe beautyproducten en zullen er nooit over uitgepraat raken!

De winactie

Beautytijd.nl bestaat 1 jaar + winactie!

*De win actie is inmiddels gesloten.

Jaja, we hebben een winactie opgezet voor onze volgers! Omdat we jullie willen bedanken voor het volgen van onze beautyblog, verloten we een super masker pakket met daarin:

 • Starskin Dreamkiss™ Bio-Cellulose Second Skin Lippenverzorging (€ 10,15)
 • Rituals The Ritual of Holi Rubber masker (€ 8,50)
 • Tony Moly I’m Real Charcoal Sheetmasker (€ 6,00)
 • Hema Anti-Oxidant Sheet masker (€ 2,50)

 

Wat moet je doen om te winnen?

 1. Volg ons op YouTube (@Beautytijd), Instagram (@Beautytijd.nl) en Facebook (@Beautytijd.nl)
 2. Beantwoord de volgende vraag in de comments onder dit blogbericht:

Hoe heten onze katten?

A. Patron & Rover

B. James & Pip

C. James & Rover

 

Succes!

 

xoxo

 

Eveline & Wilma

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

35 Reacties

  • Eveline
   Auteur
   2 april 2019 / 10:06

   Dankjewel voor het meedoen Isa <3! Wij maken het goede antwoord en de winnaar / winnares over een week bekend!

 1. Jeanelle
  2 april 2019 / 09:51

  Het antwoord is B. Ik volg jullie eigenlijk pas sinds vandaag en haal er nu al heel veel inspiratie uit.

  • Eveline
   Auteur
   2 april 2019 / 10:06

   Wat leuk om te horen Jeanelle :)! Wij maken het goede antwoord en de winnaar / winnares over een week bekend!

 2. 2 april 2019 / 10:17

  C. James & Rover

  Super leuk om nog eens te lezen hoe het allemaal begon! En wat heerlijk om dit samen met je eigen mamsie te kunnen doen! Op naar nog vele beautyjaartjes samen!

  • Eveline
   Auteur
   2 april 2019 / 10:28

   Wat een lieve reactie Rianne <3. Wij hopen ook op nog heel veel beautyjaartjes samen! En we maken het goede antwoord en de winnaar / winnares over een week bekend!

  • Eveline
   Auteur
   2 april 2019 / 10:44

   Dankjewel voor het meedoen <3! Wij maken het goede antwoord en de winnaar / winnares over een week bekend!

 3. Eveline
  Auteur
  2 april 2019 / 10:44

  Dankjewel voor het meedoen Bente <3! Wij maken het goede antwoord en de winnaar / winnares over een week bekend!

  • Eveline
   Auteur
   2 april 2019 / 16:48

   Bedankt voor het meedoen Tine! Wij maken het goede antwoord en de winnaar / winnares over een week bekend!

 4. Kathy
  2 april 2019 / 13:12

  Het antwoord is James en Rover.
  Leuke actie weer Blijf vooral zo doorgaan! Erg leuk om jullie te volgen ☺️

  • Eveline
   Auteur
   2 april 2019 / 16:49

   Lief dat je dit zegt Kathy 😀 ! Bedankt voor het meedoen en succes. Wij maken het goede antwoord en de winnaar / winnares over een week bekend!

 5. Marijke
  2 april 2019 / 13:34

  Jullie geweldig leuke poezemannen heten James en Rover!

  • Eveline
   Auteur
   2 april 2019 / 16:49

   Bedankt voor het meedoen Marijke 🙂 <3 . Wij maken het goede antwoord en de winnaar / winnares over een week bekend!

 6. Dianne
  2 april 2019 / 14:21

  Leuke winactie dames! Gefeliciteerd met jullie 1 jarig jubileum en op naar nog vele beautyjaren samen.

  Ik gok op C, James en Rover.

  • Eveline
   Auteur
   2 april 2019 / 16:50

   Dankjewel Dianne! Wij gaan vol enthousiasme nog heeeeeeeeel lang door :D! Wij maken het goede antwoord en de winnaar / winnares over een week bekend!

 7. Lisa
  2 april 2019 / 15:07

  Antwoord C! James en Rover Ik doe zeker mee met deze leuke winactie ik hou echt onwijs veel van maskertjes! Nofmaals gefeliciteerd met jukkie 1 jarig bestaan!❤

  • Eveline
   Auteur
   2 april 2019 / 16:51

   Dankjewel Lisa! En leuk dat je mee doet :). Wij maken het goede antwoord en de winnaar / winnares over een week bekend!

 8. Julia
  2 april 2019 / 15:21

  Hey!
  Super leuk account en blog ❤ het antwoord is C. Jamer en Rover

  • Eveline
   Auteur
   2 april 2019 / 16:51

   Hoi Julia! Bedankt voor het meedoen en je compliment :). Wij maken het goede antwoord en de winnaar / winnares over een week bekend!

 9. Dory Koelemij
  2 april 2019 / 16:44

  Ik kijk altijd met veel plezier naar jullie filmpjes.
  En ik denk dat James en Rover jullie katten zijn

  • Eveline
   Auteur
   2 april 2019 / 16:50

   Wat leuk om te horen Dory :). Wij maken het goede antwoord en de winnaar / winnares over een week bekend!

 10. Jaapi
  2 april 2019 / 17:14

  Hoi Wilma&Eveline. Gefeliciteerd mee jullie 1-jarig bestaan. Het antwoord is C: James en Rover

  • Eveline
   Auteur
   3 april 2019 / 11:09

   Dankjewel Jaapi! Wij maken het goede antwoord en de winnaar / winnares over een week bekend!

 11. Anouk
  2 april 2019 / 17:19

  C James en Rover

  Op nog meer jaren beautyblog!
  Ik lees en volg met veel plezier dus hoop dat jullie nog lang doorgaan!

  X

  • Eveline
   Auteur
   3 april 2019 / 11:09

   Wat leuk om te horen Anouk <3! Wij zijn van plan om nog heel erg lang door te gaan! Wij maken het goede antwoord en de winnaar / winnares over een week bekend!

  • Eveline
   Auteur
   3 april 2019 / 11:10

   Bedankt voor het meedoen Anita! Wij maken het goede antwoord en de winnaar / winnares over een week bekend!

  • Eveline
   Auteur
   8 april 2019 / 09:45

   Bedankt voor het meedoen! Wij maken het goede antwoord en de winnaar / winnares over een week bekend! 🙂

 12. Aline Bouma
  5 april 2019 / 15:38

  James en Rover. Leuke blog ladies, ook YouTube geabonneerd nu, zo kom je nog eens ergens achter. Ga vooral zo door!! Superleuk

  Groet,
  Aline

  • Eveline
   Auteur
   8 april 2019 / 09:46

   Hoi Aline, bedankt voor het meedoen. En leuk dat je nu ook op YouTube geabonneerd bent, we zijn van plan hier op kort termijn meer op te gaan uploaden 🙂 . Wij maken het goede antwoord en de winnaar / winnares over een week bekend!

 13. Fee
  9 april 2019 / 13:18

  Gedaan!

  C: James & Rover^^

  Liefs xx Fee

  • Eveline
   Auteur
   9 april 2019 / 17:50

   Hoi Fee, bedankt voor het meedoen 🙂 ! We maken de winnaar morgen bekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *