fbpx

Benefit Dandelion Twinkle Powder Highlighter

Benefit Dandelion Twinkle Powder Highlighter Review

Highlighter kan je nooit genoeg hebben! Ik heb veel opvallende highlighters, maar vind het op een doordeweekse dag vaak wel fijn om voor een subtieler exemplaar te gaan. De Benefit Dandelion Twinkle Powder highlighter is er zo een. Vandaag review ik deze lieflijke highlighter van Benefit.

De verpakking

Benefit Dandelion Twinkle Powder Highlighter Review

De verpakkingen van Benefit zijn altijd speels. Zo ook deze highlighter. Op de voorkant staat een afbeelding van een dandelion (paardebloem) en de rest van de verpakking is mooi rosé goud. De verpakking zelf is van stevig karton, wat hem dus niet erg geschikt maakt om mee te nemen. Ik hou zelf meer van klassieke, strakke verpakkingen zoals die van Chanel, Guerlain, Lancôme en NARS. Ik vind de verpakkingen van Benefit gewoon niet de uitstraling hebben van high end make-up. Terwijl je er zeker wel een high-end prijs voor betaald. En daarnaast beschadigd het karton natuurlijk ook gewoon sneller dan hardplastic verpakkingen.

Fijn gebakken highlighter

Benefit Dandelion Twinkle Powder Highlighter Review

Volg jij ons al op Instagram?

De Benefit Dandelion Twinkle Powder highlighter is erg fijn gebakken. Hierdoor is de textuur heel erg licht, waardoor je hem ook zonder andere make-up eronder mooi kunt dragen. Dit kan zeker niet met alle highlighters. Bij ”zwaardere” kun je een cake effect krijgen of hij kan helemaal wegvallen omdat hij op je huid blijft liggen en vervaagd. De Dandelion highlighter houdt zich goed, met of zonder basis eronder. Dit vind ik een pluspunt voor dagen dat ik geen full face make-up wil dragen. Maar wel een highlight op mijn gezicht wil. De highlighter heeft een poederige geur en is door haar lichte textuur erg zuinig in gebruik.

Swatch

Benefit Dandelion Twinkle Powder Highlighter Review

Voor deze swatch heb ik even goed in de pan gewreven. Ik wilde de lichte, champagne-achtige kleur goed laten zien. Normaal zou je natuurlijk nooit zoveel aanbrengen op je gezicht. Of juist wel, als je voor een super glam look wilt gaan 🙂 . De highlighter is licht en koel van kleur. Ik zou het omschrijven als een frisse, nude champagne highlighter! Hij doet me een beetje denken aan de Smashbox + VLADA Gilded Rose Petal Metal highlighter, maar dan wat lichter.

Resultaat en conclusie

Benefit Dandelion Twinkle Powder Highlighter Review

Benefit Dandelion Twinkle Powder Highlighter Review

Wat een mooi naturel effect hé? Ik vind de highlighter super mooi, niet té aanwezig maar toch opvallend genoeg om mijn gezicht te laten stralen. Ik denk dat deze highlighter het het beste doet op wat lichtere huidjes zoals ik zelf. Op de verpakking na vind ik dit een top product. En je doet er super lang mee, er zit namelijk 7 gram in de verpakking. Wat an sich al veel is, buiten het feit dat de highlighter door haar super fijne textuur ook nog eens heel zuinig in gebruik is. Als je hem eerst wilt uitproberen is er voor de helft van het geld ook een kleinverpakking van 3,5 gram te koop. Handig!

 

Ik heb de Benefit Dandelion Twinkle Powder Highlighter zelf gekocht voor € 34,68 (7 gram).

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

4 Reacties

 1. Jane
  16 oktober 2019 / 14:06

  Wow wat een prachtig product heel mooi die kleur die ga ik proberen

 2. Eveline
  Auteur
  19 oktober 2019 / 09:40

  Benieuwd wat jij ervan gaat vinden 🙂 !

 3. 25 oktober 2019 / 10:56

  Zeker een mooie highlighter, maar Benefit Cookie blijft mijn favoriet. Heb je die al eens geprobeerd? x

  • Eveline
   Auteur
   26 oktober 2019 / 14:11

   Nee! Maar jij zegt dat hij de moeite waard is dus. Wij gaan zometeen een rondje lopen door de stad (Hudson Bay saleeeeee) en dan gaan we eens kijken in de Douglas <3 . xxxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *