fbpx

Bional Stress Balans (duo review)

Bional Stress Balans Review

“Bional gelooft in de kracht van de natuur met de kennis van nu”

Bional combineert uitgebreide kennis van traditionele kruiden-en plantenwijsheden met de meest vooruitstrevende wetenschappelijke inzichten. Alle Bional gezondheidsproducten zijn gebruiksvriendelijk. Op basis van sterke, geconcentreerde extracten uit planten en bloemen, kunnen de Bional producten geest en lichaam ondersteunen. Wij kregen de Bional Stress Balans opgestuurd en die kwam natuurlijk wel van pas de afgelopen tijd!

Over Bional Stress Balans

Bional Stress Balans Review

Volg jij ons al op Instagram?

Bijna iedereen kent wel periodes van stress of mentale druk. Een beetje stress is nodig om goed te kunnen functioneren. Het houdt je alert en geconcentreerd. Maar als het zenuwachtige gevoel of de mentale druk de overhand neemt, kun je met Bional Stress Balans vertrouwen op de kracht van de natuur. De combinatie van drie kruiden, waaronder het Indiase koningskruid ashwagandha en drie B-vitamines vormen het natuurlijke hulpmiddel. Bional Stress Balans helpt om goed in je vel te blijven tijdens stress-situaties.  Het is ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

De voordelen van Stress Balans op een rijtje:

  • Maakt minder stressgevoelig
  • Ondersteunt het energieniveau
  • Ontspant en stelt gerust
  • Verbetert de concentratie

De kruiden en vitamines

Bional Stress Balans

  • Ashwagandha wordt ook wel koninklijk kruid of Indiase Ginseng genoemd. In de ayurvedische leer wordt het al 4000 jaar gebruikt als natuurlijke rustgever. Het kruid helpt bij stress-situaties, ondersteunt het energieniveau en verbetert de concentratie.
  • Valeriaan en Citroenmelisse zijn natuurlijke rustgevers die ontspannen en gerust stellen. Citroenmelisse verbetert daarnaast ook nog de concentratie.
  • B-Vitamines activeren op een natuurlijke manier de energie. Vitamine B5 ondersteunt bij spanning en helpt bij geestelijke druk. Daarnaast is vitamine B11 goed voor de gemoedstoestand en draagt bij aan weerstand tegen stress. Vitamine B12 draagt bij aan geestelijke veerkracht en een heldere geest.

Gebruik en ConclusieBional Stress Balans Review

Er zitten 20 capsules in één verpakking Bional Stress Balans. Het wordt aanbevolen om 1-2 capsules per dag na het eten in te nemen.

Wilma

Op zich ben ik niet zo’n stresskip. Maar met  de ‘Corona’ lockdown maak ik me wel zorgen om mijn (volwassen) kinderen. Dochter Eveline, is net per 1 maart fulltime zzp-er. Ze heeft haar vaste baan hiervoor opgezegd. Veel slechter qua tijd kan het niet zijn om voor jezelf te beginnen. Zoon Walter, is net student af en zou per 30 maart starten bij zijn nieuwe baan. In plaats daarvan werkt hij nu thuis. Het bedrijf is dicht en hij probeert zich nu in te lezen d.m.v. geadviseerde boeken. Dit geeft mij als moeder stress want ik maak me zorgen over hun toekomst. Het uit zich bij mij dat ik me minder kan concentreren op bijvoorbeeld het schrijven van blogs. Met 1 capsule Bional Stress Balans na de lunch merk ik dat ik rustiger ben. Mijn concentratie is eigenlijk (bijna) weer normaal. Zolang ik nog stress voel blijf ik wel doorgaan met het slikken van 1 capsule per dag!

Eveline

Anders dan mijn moeder ben ik wel een enorme stresskip. Ik ben gediagnosticeerd als HSP (Hoog Sensitief Persoon), wat heel simpel gezegd betekent dat je hooggevoelig bent voor alles (van gevoelens van andere mensen tot prikkelingen uit je omgeving, geluiden, etcetera). Deze Corona tijd an sich levert mij al extra spanning op. En daarnaast heb ik dus zoals mama hierboven al zegt net besloten om als zzp’er verder te gaan. In de slechts mogelijke tijd ever. Dit heeft de nodige huilbuien opgeleverd, maar ik vertrouw erop dat alles uiteindelijk goed komt. En dat we weer met zijn allen ‘normaal’ kunnen gaan leven. Sinds dat ik ze binnen heb gekregen heb ik elke dag 1 Bional Stress Balans capsule op. Het effect van de pillen is natuurlijk niet te vergelijken met voorgeschreven kalmerende medicijnen zoals bijvoorbeeld diazepam, lorazepam en bromazepam. Dit wilde ik even als disclaimer vermelden (ik gebruik overigens zelf geen enkel medicijn, fyi). Maar ik merk wel dat ik me in het algemeen wat kalmer voelde. Het drukkende gevoel wat je kan ervaren als je écht stress hebt van iets leek minder. Ook heb ik geconcentreerd kunnen werken, ondanks alle stress. Of dit echt door de pillen komt of door een placebo effect is natuurlijk niet te meten. Maar de ingrediënten die gebruikt zijn in deze pillen hebben wel bewezen een kalmerende en concentratie stimulerende werking. Daarom blijf ik ze de komende weken slikken 🙂 !

 

Sinds half april is Bional Stress Balans te koop en online te bestellen bij Etos voor € 11,99.

 

Dit artikel bevat een gekregen product.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *