fbpx

Bluem Dentale Kauwgom & Mondspray

bluem Dentale Kauwgom & Mondspray Review

Eerder reviewden wij al de tandpasta en het mondwater van bluem. Vandaag is het de beurt aan de bluem dentale kauwgom & mondspray!  Dental (engels) betekent tand(en).  Een kauwgom die gezond is voor je tanden en zorgt voor een frisse adem. En een mondspray, ook voor een frisse adem.  Nog steeds ben ik enthousiast over de tandpasta en het mondwater van bluem. En nu ben ik erg benieuwd naar de dentale kauwgom en de mondspray. Ik ga het lekker uitproberen 🙂 . Soms ruik je bij een ander weleens een slecht adem! Ik durf het niet te zeggen tegen iemand,  jij wel?

Bluem Dentale Kauwgom

bluem Dentale Kauwgom Review

Deze dentale kauwgom is een nieuw product van Bluem!   Deze kauwgom op basis van actieve zuurstof zorgt ervoor dat een slechte adem wordt voorkomen of verholpen.  De oorzaken van een slechte adem kan aan verschillende oorzaken liggen.  Bijvoorbeeld door bacteriën die op het achterste gedeelte van de tong zitten.  Maar het kan ook komen door bepaalde medicijnen, voeding (o.a. ui, knoflook, kaas, koffie…) of door een slechte mondhygiëne.  Wat de oorzaak ook mag zijn,  je wilt hier zo snel mogelijk vanaf  toch?

Bluem adviseert om deze kauwgom te gebruiken als een aanvulling op de dagelijkse mondverzorging. Tussen de poetsbeurten door kun je 1 tot 3 keer per dag een kauwgom nemen. Zelf ben ik een ontzettende snoeper tussen de maaltijden door,  dus voor mij is het ideaal om na een snoepaanval een dentale kauwgom te nemen 🙂  Net zoals bij de tandpasta proef je mint en een zoetje,  honing dus.  Het gebruik van  honing in de bluem producten heb ik uitgebreid beschreven in de review van  de tandpasta en het mondwater van bluem.  De smaak van de kauwgom is heel krachtig en blijft een half uur actief.

De voordelen van dentale kauwgom

bluem Dentale Kauwgom

Volg jij ons al op Instagram?

De mix van Manuka Honing en hoogwaardige ingrediënten zorgen voor een gezonde mondflora, een langdurige frisse adem en een fijne smaak in de mond.   De actieve zuurstof in de bluem producten, dus ook in deze Dental Chewing Gum, is afkomstig uit biologische Manuka honing. Dit in combinatie met Manuka olie, baking soda, xylitol en lactoferrine (bestrijdt slechte bacteriën en komt van nature ook voor in ons speeksel). Deze mix van ingrediënten neutraliseert de zuren in tandplak en versterkt de natuurlijke mondflora.  Mocht je last hebben van een droge mond, door het kauwen op de dentale kauwgom van bluem wordt droogte in de mondholte voorkomen. Omdat het dus de aanmaak van het speeksel bevordert.

Waarschuwing: overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben  (oeps,  voorzichtig dus 🙂

Voordelen van bluem dentale kauwgom op een rijtje:

 • een unieke formule met actieve zuurstof uit Manuka honing
 • bevat hoogwaardige ingrediënten, zoals Manuka etherische olie en lactoferrine
 • het neutraliseert de zuren in tandplak
 • helpt om de tanden schoon te houden
 • het is effectief tegen een droge mond
 • en zorgt voor een langdurige frisse adem
 • is vrij van aspartaam (een kunstmatig zoetstof  200x sterk dan suiker).

Bevat geen gluten, suiker, aspartaam!

Allergenen informatie: bevat soja lecithine, lactoferrine (lactose, melkeiwit)

Conclusie

Ik ben erg blij met de bluem dentale kauwgom. Het zit voortaan altijd in mijn tas en ligt op mijn bureau, zodat ik het overal kan pakken. Maar niet meer dan 3 stuks per dag hé! De zekerheid van een frisse adem en extra verzorging van mijn tanden geven mij een heel goed gevoel. Beter dan wanneer ik een kauwgom pak waar toch suiker of andere schadelijkere zoetstoffen inzitten. Als je vlak na het eten een afspraak of een vergadering hebt, kun je daar niet al kauwend aankomen. Hier heeft bluem nog een andere (snelle) optie voor; een mondspray!

Bluem Mondspray

bluem Mondspray Review

Bluem heeft de mondspray speciaal ontwikkelt voor mensen met een slechte adem. Maar ook voor iedereen die de adem de hele dag door fris wilt houden. Deze mondspray bevat actieve zuurstof uit biologische honing en is vrij van fluoride, parabenen, kleurstoffen en sulfaten. De mondspray zit in een compacte verpakking (15ml) en kan de hele dag onbeperkt gebruikt worden. Voor een frisse adem en een aangenaam fris mondgevoel.

Voordelen van een mondspray met actieve zuurstof

bluem Mondspray Review

De bluem mondspray is een goede aanvulling op de dagelijkse mondverzorging.  Het is een spray flacon die je gemakkelijk meeneemt in je tas of jas! De mondspray gebruik je rechtstreeks in de mond en geeft direct een frisse adem.

De voordelen van bluem mondspray met actieve zuurstof op een rijtje:

 • het geeft direct een fris gevoel in de mond
 • het is unieke formule met actieve zuurstof
 • voorkomt een slechte adem op ieder moment van de dag
 • een fijne aanvulling op dagelijks gebruik van tandpasta en mondwater
 • vrij van fluoride, parabenen alsmede sulfaten (SLS en SLES) en kleurstoffen

 

Conclusie

De bluem Mondspray is een product wat zo fijn is om te gebruiken, en dat op ieder moment van de dag. Ik kan het iedereen aan kan raden om altijd bij te hebben. Bij een verzorgt uiterlijk hoort namelijk ook de zekerheid van een frisse adem. Binnen 1 seconde heb je namelijk weer een frisse adem en een fris smaakje in je mond! Bluem bedankt voor de fijne producten, ze zijn weer top!

 

De bluem Dentale Kauwgom & Mondspray zijn via de klikbare links te bestellen op de bluem webshop voor € 14,95 en € 5,95.

 

Dit artikel bevat gekregen producten.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *