fbpx

Cadeautip (of lekker voor jezelf): originele wereldkaarten op allerlei materialen

Wereldkaarten op canvas

Goedemorgen! Vandaag een ietwat andere blog dan normaal. Ik ga jullie namelijk vandaag een super cute wereldkaart laten zien die ik heb besteld als cadeau <3 . Wat een unit hé? Dit is een cadeau voor iemand die heel dichtbij ons staat, maar liever niet op de Beautytijd genoemd wilt worden. Desalniettemin wil ik jullie deze mooie wereldkaart op canvas laten zien:

Wereldkaarten op canvas

Tadaa! Hier zie je al een klein stukje van de kaart. Ik vond het zo’n droge foto dat ik hem gewoon wel moest plaatsen. Haha. Zoals je waarschijnlijk al wel gezien hebt is dit een wereldkaart voor op een baby / kinderkamertje!

Wereldkaarten op canvas

Ik ben helemaal verliefd op de schattige diertjes. Niels en ik hebben deze wereldkaart samen uitgekozen, we waren het meteen eens dat het deze moest worden. We hebben deze wereldkaart besteld op Wereldkaarten.nl , een webshop die alleen maar eigen design wereldkaarten verkoopt. De wereldkaarten die je op deze webshop besteld zijn alleen maar daar te koop. Waardoor je er dus vrij zeker van kunt zijn dat je een originele wereldkaart besteld. En niet een die al je vrienden ook kunnen hebben hangen (lees: de standaard kaarten van de Ikea).

Super scherpe print

Hieronder zie je close-up foto’s van de wereldkaart. Je ziet dat de print helemaal vlekkeloos en super scherp is gedrukt op het canvas. Het is een groot formaat (120 x 80 cm) en dus echt haarscherp 🙂 .

Wereldkaarten op canvas

Wereldkaarten op canvas

Wereldkaarten op canvas

Volg jij ons al op Instagram?

Originele wereldkaarten

Niels en ik hebben gekozen voor een heel erg groot formaat wereldkaart en voor canvas, omdat we dit een stoere look vinden. Maar je kunt kiezen voor andere materialen zoals een wereldkaart op hout of bijvoorbeeld een wereldkaart op plexiglas, aluminium, behang of muursticker. Daarnaast kun je natuurlijk ook kiezen voor allerlei verschillende formaten. Hieronder heb ik nog een paar wereldkaarten van de website gekozen die ik ook heel erg mooi vond:

Wereldkaarten op canvas

Zwart, strak & simpel.

Wereldkaarten op canvas

Ik vind deze echt origineel! Heel leuk voor een studeerkamer of studentenkamer.

Wereldkaarten op canvas

Ik kan me voorstellen dat sommige mensen deze heel heftig vinden. Maar ik hou wel van dit zwart wit abstracte beeld.

Wereldkaarten op canvas

I ain’t sayin’ I’m no Gold Digger…..

Wereldkaarten op canvas

Gaaf zo met dit ecoline effect, toch? Ze hebben er natuurlijk nog veel meer op de website staan. Maar ik heb er gewoon een paar gekozen die ik leuk vind.

Conclusie

Wereldkaarten op canvas

Ik ben super blij met onze mooie canvas wereldkaart en ik denk degene aan wie we hem gaan geven ook! De wereldkaart was heel erg snel binnen, namelijk 3 dagen nadat ik hem bestelde, en werd geleverd in een stevige verpakking. Ik ben fan! Daarnaast is het ook mogelijk om een foto op canvas te laten afdrukken. Dit is natuurlijk ook super leuk om foto’s van je geliefden op af te drukken en door je huis te hangen. Of, Pinterest inspiratie hier, een hele collage muur te maken met foto’s van bijvoorbeeld een reis.

 

Heb jij al een wereldkaart in je huis hangen? Zo ja, wat voor een? En zo nee, zou je er eentje willen?

 

xxx

 

Eveline

 

Dit artikel bevat een gekregen product.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *