fbpx

CAKE THAT FACE: Sanne

In de categorie CAKE THAT FACE maak ik andere meiden op met mijn make-up. Vandaag was het de beurt aan mijn vriendin Sanne. Zij is een opvallend type met haar hoogblonde haar (nog nooit geverfd!) en bleke huid. Ze kwam bbq-en met haar vriend Max, maar voordat het etenstijd was moest er eerst nog gewerkt worden 😉 . Make up tijd!

Over mij en Sanne

CAKE THAT FACE: Sanne

Ik ken Sanne via mijn vriend Niels. Zij zit al sinds de middelbare school in zijn vriendengroep en is zijn beste vriendin. In het begin had ik wat last van jaloezie tegenover haar, want: mooie meid in de buurt van mijn kersverse liefde. Maar uiteindelijk is het helemaal goed gekomen tussen ons en zie ik haar als een vriendin. Nu zij een vriend heeft, Max, gaan we vaak dubbeldaten. We worden oud #burgerlijkleven. Deze dates bestaan vooral uit eten, wijn, eten en nog wat meer wijn. Voordat we begonnen was Sanne wat nerveus, zij draagt namelijk zelf nooit veel make up. Ze was bang dat ze er als een barbie of clown uit zou komen te zien. Such fait in my skills haha. Ik wil graag laten zien dat knalrode lippen super mooi kunnen staan bij licht blond haar en een lichte huid, als je de rest maar rustig houdt.

I caked that face

CAKE THAT FACE: Sanne

CAKE THAT FACE: Sanne

CAKE THAT FACE: Sanne

Volg jij ons al op Instagram?

Colgate, let je op? Dit kan toch zo een tandpasta reclame zijn! Ik vind het resultaat erg mooi geworden. Sanne (en haar vriend) was er ook erg blij mee.

Makeup

Laat een reactie achter als je de prijs of het verkooppunt van een product zou willen weten!

 • Primer: Smashbox – Photo Finish primer light
 • Foundation: Clinique – Almost Powder in de kleur 02 Neutral Fair
 • Oogschaduw basis: MAC – 24H Prep + Prime Extend Eye Base
 • Oogschaduw: Makeup Revolution – Ultra Eyeshadows Beyond Flawless oogschaduw palette
 • Mascara: Lancôme – Hypnôse
 • Bronzer: Guerlain – Terracotta in de kleur 00 Clair – Blondes
 • Contour: Guerlain – Sun Trio Bronzing in de kleur light
 • Blush: NARS – Orgasm
 • Afpoederen: Guerlain – Light Revealing Pearls Of Powder in de kleur 02 Clair
 • Highlighter: MAC – Soft and Gentle
 • Lip potlood: Yves Saint Laurent – Dessin Des Lévres nummer 10
 • Lipstick: Yves Saint Laurent – Rouge Volupté nummer 17

Kwasten

Als er geen kwast wordt genoemd bij een bepaalde handeling is dit met de handen gedaan.

Oogschaduw:

 • Ooglid: MAC – 247
 • Wenkbrauw bot: MAC – 239
 • Crease: ZOEVA – 231
 • Blenden: The Body Shop – Eyeshadow Blending Brush

Bronzer:

 • Guerlain – Bronzing Powder Brush

Contour:

 • NARS – Kabuki Ita Brush (klik hier om de review te lezen)

Blush:

 • MAC – 168

Gezicht blenden:

 • KIKO Milano – 07

Afpoederen:

 • Guerlain – Météorites Powder Brush
Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *