fbpx

CAKE THAT FACE

CAKE THAT FACEIn de rubriek CAKE THAT FACE maak ik andere meiden op met mijn make-up. Make-up is al sinds ik een klein meisje ben een grote hobby en interesse. Vroeger had ik zo’n pop die je op kon maken en man wat heb ik dat arme ding toegetakeld.

Toen & Nu

Toen ik wat ouder werd maakte ik mijn oma en moeder graag op. En toen ik de magische leeftijd 16 jaar bereikte en het uitgaan begon, ja mensen dat was nog in ”mijn tijd”, begon ik met het opmaken van vriendinnen. Voor ik het wist was ik de halve avond bezig met het opmaken van iedereen, want ze zaten en zitten nog vaak in de rij :) . Super leuk!

In deze categorie kan ik mezelf uitleven op mijn vriendinnen en kennissen. Ik vind dit echt een van de leukste dingen om te doen en ga met veel plezier leuke looks voor jullie samenstellen!

CAKE THAT FACE: Sanne

In de categorie CAKE THAT FACE maak ik andere meiden op met mijn make-up. Vandaag was het de beurt aan mijn vriendin Sanne. Zij is een opvallend type met haar hoogblonde haar (nog nooit geverfd!) en bleke huid. Ze kwam bbq-en met haar vriend Max, maar voordat het etenstijd was moest er eerst nog gewerkt worden ­čśë . Make up tijd!

Bekijk bericht

CAKE THAT FACE: Bente

In de categorie CAKE THAT FACE maak ik andere meiden op met mijn make-up. Vandaag was het de beurt aan mijn mooie schoonzusje Bente. Na de Paasbrunch was het tijd voor some make-up. Beautytijd style!

Bekijk bericht