Cellics Cell Elixer & Cell Omega Premium Quality Voedingssupplementen

Cellics Cell Elixer Review

Het is de maand van goede voornemens… en ik (Wilma) heb een goed voornemen voor jouw huid!

“Goed voor jezelf en je huid zorgen start van binnenuit”

Ik kan me er helemaal in vinden! Daarom ben ik erg blij dat Cellics op mijn pad is gekomen. Bij USKIN the Clinic in Best heb ik (samen met Eveline) kennis gemaakt met de mogelijkheden die Cellics biedt. Hoeveel ik ook van het smeren van goede crèmes houd, ik geloof helemaal in de filosofie van Cellics.  Cellics’ health nutrition (met een focus op de huid) is geen behandeling met apparatuur, niet iets wat je op je huid kunt smeren, maar een voedingssupplement om in te nemen.  Bij USKIN willen ze niet alleen de huid mooier maken maar ook daadwerkelijk verbeteren. De gedachte achter Cellics is dat zonder een gezonde binnenkant huidproblemen zullen blijven bestaan en ook zal een maximaal resultaat voor een stralende huid uitblijven!  Ook al bestaan er nu geweldige crèmes en veel innovatieve behandelingen met apparaten, deze kunnen vanaf de buitenkant niet bereiken wat je met voedingsstoffen aan de binnenkant kunt bereiken!

Jouw bovenste huidlaag is namelijk zo goed als ‘dood’ en dat is maar goed ook, want hiermee heeft deze de functie schadelijke invloeden buiten te houden. Anders werden we ‘levend opgegeten’… waarbij belangrijke processen in de huid worden aangetast. Maar door de beschermende functie van de bovenste huidlaag kunnen ook de goede stofjes (belangrijk voor een mooie en gezonde huid) niet altijd doordringen tot in de onderliggende huidlagen, waar het daadwerkelijke huidherstel en de huidvernieuwing plaatsvinden.

Wel kun je met crèmes en behandelingen met apparatuur extra bescherming bieden, verschillende processen in de huid stimuleren en versnellen en de huid zo mooi mogelijk houden aan de buitenkant. En een goede hydratatie is natuurlijk altijd belangrijk.

Wij staan nu veel meer stil bij de binnenkant en we kunnen niet wachten om in 2020 de resultaten hiervan te ervaren.

Over Cellics Cell Elixer

Cellics Cell Elixer Review

Cellics Cell Elixer Review

Zoals je ziet is Cellics Cell Elixer ‘ profesional beauty product of the year 2018’ geworden. Cell Elixer is dé anti-aging formule die van binnenuit zorgt voor collageen opbouw van de huid. Waarom is collageen zo belangrijk voor onze huid?  Het is nu eenmaal zo dat naarmate we ouder worden ons collageen en het elastine afneemt. Dit bevindt zich in de onderliggende huidlagen, waar het de stevigheid en vorming van onze huid bepaalt.  Dus als het collageen minder wordt  zorgt dit voor verlies van stevigheid en volume, met rimpels tot gevolg. En verlies van elastine zorgt voor minder veerkracht van je huid om mooi in vorm te blijven. Om mooi ouder te worden is het dus belangrijk om dit aan te vullen. In het Elixer zit maar liefst 6 gram viscollageen, identiek aan wat zich in het menselijk lichaam bevindt. Met Hyaluronzuur en Phytocermides geeft het Cell Elixer je volume nog eens een extra boost. En om ervoor te zorgen dat wat je aanvult je niet weer meteen afbreekt door bijvoorbeeld zonschade, bevat het Elixer ook antioxidanten die de huid extra beschermen.

Weet je wat ook goed is om te weten?  Dat naast de huid, ook botten, pezen, kraakbeen en tanden grotendeels uit collageen bestaan!

Health nutrition met een focus op de huid

Cellics Cell Elixer Review

Cellics Cell Elixer Review

Volg jij ons al op Instagram?

Het Cell Elixer bevat nog meer… Het heeft een focus op de huid, maar niet voor niets spreken ze over health nutrition. Want in deze tijd bevatten groenten, vlees en fruit helaas niet meer dezelfde voedingsstoffen als vroeger. En krijgen jouw lichaamsprocessen niet de stofjes binnen die ze nodig hebben, dan kunnen deze ook nooit een mooie huid creëren.

Jouw lichaam vindt je huid namelijk het minst belangrijk, deze zorgt er eerst voor dat de organen etc. de stojes krijgen die ze nodig hebben. Pas dan krijgt de huid een overgebleven ‘survival’ pakketje. Om dat te voorkomen en ervoor te zorgen dat de huid meer krijgt dan een ‘survival’ pakketje, bevat het Cell Elixer meer dan 27 cell- en skinboosters om ook jouw organen en lichaamsprocessen te ondersteunen. Zodat de stofjes voor de huid ook echt hun werking kunnen gaan doen. En dit alles in één simpel product in poedervorm, dat je bij de eerste maaltijd mengt.

Cell Elixer draagt bij aan een gezonde, soepele en strakke huid, en zorgt daarnaast ook voor: stevig haar, gezonde nagels, soepele spieren, pezen, gewrichten, en gezonde darmen.

De organische en natuurlijke ingrediënten zijn klinisch en wetenschappelijk onderbouwd.

De smaak is niet het meest lekkere wat je ooit geproefd hebt. Er zijn geen onnodige smaakversterkers toegevoegd, want die kunnen E-nummers bevatten die je liever niet binnenkrijgt ivm je gezondheid. Om het product wel van goede kwaliteit te houden is de smaak daarom geneutraliseerd. Op deze manier past het dan ook in iedereens ontbijt.

Mijn voorkeur gaat uit om Cell Elixer ‘s ochtends te drinken gemengd in een glas water.  Maar je kunt het ook door de yoghurt (liever niet van de rund afkomstig) of een smoothie mengen.

Cellics Cell Elixer

Volg Cellics op Instagram en Facebook of bekijk de blog voor Skinfood recepten.

Cellics Cell Omega

Cellics Cell Omega Review

Bij mijn Cell Elixer neem ik altijd 2 Cell Omega’s. Cell Omega is een visolie die als belangrijke basis dient, aldus Cellics. Waarom?
Allereerst bouwt het aan een stevige huid barrière om schadelijke invloeden niet tot ín de huid door te laten dringen om daar belangrijke bouwstenen voor de huid aan te tasten. De vetzuren die aan een stevige barrière bouwen werken tevens tegen een droge huid, fijne lijntjes en roodheid.

Daarnaast werkt Cell Omega ondersteunend voor alle processen in het lichaam en op soepele cellen, wat oa belangrijk is voor een goed vervoer van de stofjes naar de huid. Voor goede opname van onze poederproducten.

De visolie van de Europese vis versterkt je immuunsysteem, ondersteunt de vitaliteit van je hart, hersenen en bloedvaten en helpt hiermee bij een gezond geheugen, goede focus en concentratie en vetverbranding. Ook helpt het bij hormonale balans en stemmingswisselingen. En we weten allemaal wat hormonen en stress voor invloed kunnen hebben op de huid, toch?

Tot slot werkt Cell Omega ontstekingsremmend, voor hulp bij onder andere lichtere vormen van acne, rosacea en eczeem.

De visolie ondersteunt allerlei belangrijke lichaamsprocessen, waarmee het het verouderingsproces vertraagt.

Cellics Cell Omega Review

Cell Omega met Omega 3 bevat visolie uit Scandinavische wateren en heeft een totoxwaarde van 5. Dit betekent dat het een hele zuivere vorm is.  Premium Quality dus!Cellics Cell Omega Review

Het kan zijn dat je de visolie in het begin een beetje op boert, wat niet echt lekker is. Dit betekent dat je Omega hard nodig hebt! Dit wordt steeds minder en uiteindelijk heb je hier geen last meer van. Ik heb zelf helemaal geen  ‘bijsmaak’ gehad van de visolie capsules. Wel heb ik heel erg goed gemerkt dat mijn huid veel soepeler is geworden, of moet ik zeggen  minder droog?  Wat mij namelijk opviel is dat ik na de zomervakantie geen last heb gehad van een periode van ‘droogte velletjes’ op mijn huid.  Hoeveel ik ook altijd smeerde na de zonvakantie, altijd was er een tijd dat mijn huid witte droge velletjes vertoonde.  Dan ging ik maar scrubben en na een week ging het weer wat beter.  Maar daar heb ik deze zomer totaal geen last van gehad!  Heel fijn, zo’n heerlijke soepele gevoede huid en daardoor bleef mijn bruintint ook veel langer dan normaal hangen 🙂  En ik merk ook dat mijn concentratie beter is geworden! Dit is voor mij dus de ideale combinatie:  Cell Omega en Cell Elixer….

Resultaat en conclusie aan de hand van 3 collageen scans bij USKIN

Ik gebruik al zo ongeveer vanaf mijn 30e levensjaar goede huidverzorgingsproducten. Toen ik 30 jaar was bestond Cellics nog niet,  als het wel had bestaan was ik het zeker toen al gaan gebruiken.  Want vanaf je 30e begint het collageen al behoorlijk af te nemen. Met een dunnere, droge huid en rimpels als gevolg.  Dus Cell Elixer kun je dan al goed gebruiken om dit alles zo goed mogelijk tegen te gaan.  Maar ook als je ouder bent , 40-50-60+  dan kun je met Cell Elixer nog heel mooi ouder worden.  Ik ben ervan overtuigd dat sinds ik Cell Elixer en Cell Omega gebruik mijn huid, haren en nagels sterk verbeterd zijn. Vooral qua volume is mijn huid erg opgeknapt, steviger geworden.  En mijn haar is zoveel sterker, het groeit en glanst weer. En ook voel ik me energieker, wat een hele fijne bijkomstigheid is.

Ik ben 3 maanden geleden gestart met één volle maatschep Cell Elixer en 2 Cell Omega tabletten per dag. Zo heb ik het maximale resultaat kunnen opbouwen wat voor mijn huid haalbaar is.  Ik ga nu verder met het onderhoudsprogramma van een halve maatschep Cell Elixer en 2 Cell Omega tabletten per dag.  Met deze 2 topproducten heb ik het vertrouwen dat ik er alles aan doe om ‘mooi en energiek’ ouder te worden omdat hiermee het natuurlijke verlies aan bouwstenen in mijn huid wordt tegengegaan 🙂

Je kunt het resultaat van het gebruik van Cellics Cell Elixer en Cell Omega ook zien op een collageen scan. Bij USKIN, the Clinic, in Best kun je terecht voor een huidmeting en kun jezelf zien dat het werkt!

Lees ook onze artikelen over de eerste collageen scan (huidmeting), de tweede collageen scan en de derde en laatste collageen scan. Hieronder zie je de resultaten van mijn drie collageen scans:

Scan 1Tweede Collageen scan (huidmeting) bij Uskin

Scan 2Tweede Collageen scan (huidmeting) bij Uskin

Scan 3

Wilma Cellics derde scan

Wat je ziet is dat mijn huid aan de binnenkant goed is verbeterd.  Op scan 2 zie je ten opzichte van scan 1 dat er daadwerkelijk collageen wordt aangemaakt (dat zijn de slierten aan de rechterkant). Op scan 3 zie je dat mijn huid barrière (de dikke gele lijn links) een stuk steviger is (als gevolg van de Omega), waardoor het collageen dat ik heb aangemaakt is gebleven (door betere bescherming), dus het breekt niet af…  Dat zie je doordat er meer intensiteit in de huid is (in het midden).

Ook zie je dat LED omlaag is gegaan en de huiddikte omhoog.  Voor de periode waar we nu in zitten, de overgang van zomer naar herfst, is dit een erg goed beeld van de huid.  Nu mijn huid weer helemaal gewend is aan de kou zou het kunnen zijn dat er ook weer nieuwe collageen strengen bij gaan komen.  Ik denk dat ik mag spreken van het behalen van een top resultaat 🙂  USKIN en Cellics ontzettend bedankt voor het traject en de kennismaking met de prachtige producten  Cell Elixer en Cell Omega !!

De Premium Quality Voedingssupplementen van Cellics zijn verkrijgbaar bij verschillende officiële verkooppunten, waar je zelf ook in de meeste gevallen vrijblijvend een scan kunt laten doen. Of in hun webshop.

 

Klik hier om het Cell Elixer meteen te bestellen.

Klik hier om het Cell Omega meteen te bestellen.

 

Deze review bevat gekregen producten.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *