Cenzaa Good Night Sense Sleep Linnen- en Kussenspray

Cenzaa Good Night Sense Sleep Linnen- en Kussenspray Review

De basis van een gezonde lifestyle is goed slapen! Cenzaa heeft hier luxe linnensprays voor ontwikkelt, waar ik je in dit review graag kennis mee wil laten maken. Ik review vandaag de Cenzaa Good Night Sense Sleep. Maar eerst een korte inleiding over Cenzaa. Een prachtig merk voor huid, body & soul en lifestyle.

Het merk Cenzaa

Gevestigd op een prachtige hoeve in het oosten van het land (in de provincie Twente- in Bornerbroek) ontwikkelt Cenzaa sinds 2008 unieke huidverbeterende verzorgingsproducten.  Cenzaa is dus 100% Nederlands en 100% huidexpert.  Wat het huidprobleem of de huidwens ook is,  Cenzaa heeft huidexperts die helpen om de huid maximaal te verbeteren.  Als de huid van het gezicht in kaart is gebracht, dan wordt er gekeken naar de ‘binnenkant’.  Ze kijken of je gezond bent en genoeg sport.  Of je gezond eet of veel snackt.  En ook welke lifestyle je hebt.  Er wordt dan gekeken of eventuele huidproblemen terug te leiden zijn naar voeding of lifestyle.  Je kunt advies krijgen om hier aanpassingen in te doen.   De nutraceutinals, oftewel voedingssupplementen uit natuurlijke kruiden geselecteerd, laten je huid van binnenuit stralen.  En zijn een goede aanvulling op je dagelijks voedingspatroon.

Nadat de ‘binnenkant’ onder de loep is genomen, wordt er naar de buitenkant gekeken op Westerse zienswijze.  De conditie van huid en huidtype wordt zo bepaald. Daarna krijg je een advies welke huidverbeterende producten geschikt zijn van de huid.  De producten bevatten hoge concentraties cosmeceuticals oftewel werkstoffen,  tot wel 39,4%.   De specialistische behandelingen in combinatie met de revolutionaire producten pakken het huidprobleem aan of geven een extra boost aan je huidwens.

Cenzaa Good Night Sense Sleep; luxe linnen-en kussenspray 

Cenzaa Good Night Sense Sleep Linnen- en Kussenspray Review

Volg jij ons al op Instagram?

Volgens Cenzaa is een gezonde levensstijl  een basisvoorwaarde voor een goede nachtrust.  Dat wil ik echt helemaal geloven!  In je slaap herstelt je lichaam zich van de dag.  De indrukken die je opgedaan hebt worden worden als kennis opgeslagen.  Zeven tot acht uur slaap per nacht is over het algemeen voldoende voor een volwassenen.  Voor een diepe ontspannen nachtrust heeft Cenzaa linnensprays ontwikkelt.  Met een paar spraytjes op je linnengoed wordt je slaapkamer een plek waar je rust en kalmte ervaart.  Waardoor je geest en lichaam van een welverdiende nachtrust zal genieten!

“FEEL GOOD, SLEEP WELL”

Cenzaa Good Night Sense Sleep kun je sprayen of het laken van je dekbed of kussensloop.  Het heeft de geur van exotische bloemen die je lichaam en geest tot rust laten komen.  In het hart van deze geur ligt een mix van lotusbloem, paarse violen en chinese roos. Ik vind de geur zo heerlijk lekker ruiken dat ik er verliefd op ben geworden.  Iedere nacht spray ik deze luxe linnenspray heel graag op mijn beddengoed.  En sta de volgende ochtend uitgerust op!  Good Night Sense Sleep kun je voor jezelf kopen en natuurlijk ook cadeau geven.  Ik zou het in ieder heel erg graag cadeau krijgen 🙂

Cenzaa heeft als linnenspray ook Good Night Sense Happiness met de frisheid van een zomerbries. Ook deze geur laat lichaam en geest tot rust komen. In het hart van deze geur ligt een mix van groen appelblad, roze magnolia en mandarijn.  Je snapt dat ik ook deze linnenspray binnenkort ga uitproberen.  Of misschien wel aan iemand cadeau geef 🙂

Een Cenzaa tip: Voor extra geurbeleving in huis, kantoor, badkamer of slaapkamer is de Home Fragrance te combineren met de Scented Candle of Fragrance Sticks.

 

Ik heb de Cenzaa Good Night Sense Sleep Linnen- en Kussenspray zelf gekocht bij Schoonheidssalon Attirance voor € 29,45 (100 ml). Cenzaa is ook te koop via de webshop via de webshop van Attirance.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *