fbpx

Chanel Ombre Première Laque Crème Oogschaduw in de kleur Rising Sun

Chanel Ombre Première Laque Langhoudende Crème Oogschaduw Review

Chanel is een van mijn favoriete make-up merken. Ik houd enorm veel van de klassieke, minimalistische verpakkingen en de kwaliteit van de make-up. De Chanel Ombre Première Laque Crème Oogschaduw is nieuw in het assortiment. De crème oogschaduw is verkrijgbaar in 5 verschillende aardetinten. Ik koos voor de kleur Rising Sun, een zachte metallic abrikooskleur en tevens de enige limited edition van de 5.

Klik hier om meer reviews van Chanel producten te lezen.

Over de Chanel Ombre Première Laque Langhoudende Crème Oogschaduw

Chanel Ombre Première Laque Langhoudende Crème Oogschaduw Review

Chanel Ombre Première Laque Langhoudende Crème Oogschaduw Review

Volg jij ons al op Instagram?

De Chanel Ombre Première Laque zijn crème oogschaduws die tot 8 uur lang houden. De vloeibare oogschaduw is uitgebracht in 5 tinten, die de geest van rijzen oproepen. Ze hebben een ‘tweedehuideffect’ en zijn intens gepigmenteerd. De kleuren die zijn uitgebracht zijn:

  • RAYON: een metallic ivoorbeige
  • QUARTZ ROSE: een metallic rozepaars
  • RISING SUN: een zachte metallic abrikooskleur**
  • DESERT WIND: een warm metallic paars
  • VASTNESS: een metallic paarsbruin

De applicator is niet geschikt om de oogschaduw echt mee op te brengen. Dit doe je door met de applicator de oogschaduw op je ooglid te stippelen en daarna met je vingers uit te blenden. Chanel zegt dat de oogschaduw op zichzelf op het gehele ooglid kan worden gedragen, voor een stralende look. Maar dat je de look ook kunt intensiveren door in de arcadeboog een donkerdere (Chanel) oogschaduw aan te brengen.

Swatch

Chanel Ombre Première Laque Langhoudende Crème Oogschaduw Review

Chanel Ombre Première Laque Langhoudende Crème Oogschaduw Review

Bij de eerste swatch dacht ik al meteen: yassssss deze is super mooi! Bij het uitblenden vervaagt de kleur meer dan ik zou willen. Ik had gehoopt dat hij meer kleur zou behouden. Rising Sun is de lichtste kleur, ik verwacht dat de andere varianten meer kleur behouden bij het uitblenden. Voor mezelf betekent dit dat ik 2 laagjes ga aanbrengen van de crème oogschaduw, om zo toch een intense kleur te krijgen op mijn ooglid.

Look & Conclusie

Chanel Ombre Première Laque Langhoudende Crème Oogschaduw Review

Ik vind abrikoos / koraal / peach tinten altijd erg mooi en flatterend als oogschaduw en / of blush kleur (hallo, NARS Orgasm). De Rising Sun crème oogschaduw brengt gemakkelijk aan. Op deze foto heb ik 4 puntjes gezet met de applicator en daarna heb ik dit met mijn vingers geblend. De pigmentatie was, anders dan op mijn arm, op mijn oog wel intens genoeg. In mijn arcadeboog heb ik nog wat bronzer aangebracht, voor wat meer diepte in de look. Ik vind dit heerlijke producten, in 10 seconden heb je er een ooglook op geknald die er super mooi uitziet en van ‘s ochtends tot ‘s avonds laat houdt. De kwaliteit van de oogschaduw is, zoals ik gewend ben van Chanel, erg goed en langhoudend. Goedgekeurd, dus!

 

Ik heb de Chanel Ombre Première Laque Crème Oogschaduw zelf gekocht bij De Bijenkorf voor € 34,-. De oogschaduw is ook te koop bij Douglas.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *