fbpx

Charlotte Tilbury Airbrush Bronzer & The Airbrush Kabuki Brush

Charlotte Tilbury Airbrush Bronzer & The Air Brush review

Charlotte Tilbury Airbrush Bronzer & The Air Brush review

Dat wij allebei groot fan zijn van alles van Charlotte Tilbury is inmiddels denk ik wel bekend. Toen de nieuwe Charlotte Tilbury Airbrush Bronzer & The Airbrush Kabuki Brush aarzelde ik dan ook geen moment. Ik bestelde de bronzer in fair (voor over mijn hele gezicht) en in medium (om te shapen). De kwast leek me gewoon super fijn en ik hou wel van setjes, dus die ging ook in de winkelmand. Vandaag review ik beide producten.

Klik hier om meer reviews van Charlotte Tilbury producten te lezen.

Over de Charlotte Tilbury Airbrush Bronzer

Charlotte Tilbury Airbrush Bronzer review

Volg jij ons al op Instagram?

”Met Charlotte’s nieuwe Airbrush Bronzer zorg je voor de beste versie van jezelf. De bronzer geeft je huid een sun-kissed, gebruinde tint. Verpakt in een goudkleurig, sierlijk doosje, geïnspireerd op het oude Hollywood.” 

Allereerst: wat een prachtige verpakking! Ik ben een groot fan van rosé goud en laat dit nou net de kleur zijn van bijna alle Charlotte Tilbury producten. De bronzer is ontzettend groot, wat misschien op de foto’s niet zo overkomt. Hij is groter dan je denkt. En dat vind ik fijn, want veel product. En bronzer vliegt er bij mij doorheen. Ik gebruik het namelijk standaard op mijn hele gezicht en hals, elke keer als ik me opmaak. De bronzer is mat, wat ik een voordeel vind. Daarom is hij namelijk te gebruiken op je hele gezicht en om te shapen. Op zich zou je bronzers met wat meer glans ook op je hele gezicht kunnen gebruiken, maar dit doe ik zelf niet i.v.m. glim gezicht gevaar. De bronzer bevat hyaluronzuur om de huid te verzorgen en belooft een gladmakend, porie verbergend effect. De bronzer kan zowel op je gezicht als op je lichaam gebruikt worden.

 

Over de Charlotte Tilbury The Airbrush Kabuki Brush

Charlotte Tilbury The Air Brush review

”Deze bronzing-kwast is ideaal voor het crëeren van een luchtige, sun-kissed gloed op je gezicht, waar je ook bent. De kwast is speciaal ontwikkeld om te gebruiken met Charlotte’s Airbrush Bronzer, zodat je die vlekkeloos en in mum van tijd aanbrengt. De kwast is handgemaakt met 100% dierproefvrije, zachte, synthetische haren.”

Mooi, mooi, moooooooooooooi (in het melodietje van Pearle, Pearle, Peaaaaaarle) vind ik deze kwast. Hij is speciaal ontwikkeld om de bronzer mee aan te brengen, maar hij is natuurlijk ook geschikt voor andere poeder producten.

Conclusie

Charlotte Tilbury The Air Brush review

Ik vind de kwast ten eerste prachtig wat betreft het ontwerp. Clean & strak in het welbekende rosé goud. Daarnaast vind ik het een groot pluspunt dat de haren van de kwast synthetisch zijn, dus niet afkomstig van dieren. Een groot voordeel van dergelijke kabuki kwasten in een huls vind ik dat je ze makkelijk meeneemt in je tas, zonder dat de haren van de kwast beschadigen of je hele tas onder het poeder zit. Dat is toch gewoon ideaal? De kwast brengt de bronzer inderdaad flawless aan en voelt daarnaast MEGA zacht aan op je huid. Ik beweer niet dat je geen even mooi effect kan krijgen met een andere (goede!) bronzer kwast, maar het is een erg mooie set. En dus voor mij persoonlijk het geld wel waard.

 

De Charlotte Tilbury The Airbrush Kabuki Brush is te koop bij bijna alle Bijenkorf filialen en online te bestellen in hun webshop voor € 40,-.

 

Airbrush Bronzer Swatches

Kleur 1 Fair

Airbrush Bronzer Swatches Kleur 1 Fair

Kleur 2 Medium

Kleur 2 Medium

Swatches

Airbrush Bronzer Swatches

De linker swatch is de tint medium en de rechter swatch is de tint fair. Ik vind dat de kleur Fair mooi uitpakt op mijn huid voor over mijn hele gezicht. Niet té donker, maar wel donker genoeg voor een gebruind effect. Medium ziet eruit als een tint waar ik goed mee kan shapen, zonder dat het te heftig wordt. (N.b. ik gebruik van foundation meestal kleur 2 of 3, fair met een neutrale ondertoon. In de zomer zie ik vaak wel gebruind, of gebruik ik een subtiele zelfbruiner 😉 )

Look & conclusie

Charlotte Tilbury Airbrush Bronzer & The Air Brush

Op deze foto heb ik de bronzer in de kleur Fair op mijn hele gezicht en nek aangebracht. Ik vind het effect natuurlijk, mat (maar niet té mat) en mooi ”geairbrushed” glad, precies zoals ik hoopte! Het begint inmiddels eentonig te worden, maar ook over dit Charlotte Tilbury product ben ik érg te spreken. De kwaliteit van de producten van dit merk is gewoon zo ontzettend goed. De kleur Medium heb ik in de welbekende ”3 vorm” aangebracht op mijn voorhoofd, wangen en kaaklijn en vind ik ook mooi en natuurlijk ogen. Het poeder blend moeiteloos en snel in de huid, zonder een streperig effect achter te laten. Daarnaast droogt het poeder mijn huid niet uit, wat ik wel eens heb ervaren met andere bronzers. Dit zal onder andere komen door het toegevoegde hyaluronzuur. Tenslotte vind ik het fijn dat er navullingen te krijgen zijn, dat scheelt toch weer € 14,- en het is beter voor het milieu. Ik ben fan en koop deze bronzer als hij op is 100% zeker opnieuw. Op deze foto heb ik ook de nieuwe CT Airbrush Setting Spray op, die ik binnenkort in een losse review zal uitlichten.

 

Ik heb beide Charlotte Tilbury Airbrush Bronzers zelf gekocht voor € 50,- per stuk. De navulling kost € 36,- per stuk. En The Airbrush Kabuki Brush heb ik gekocht voor € 40,-. Alle drie de producten zijn te koop bij De Bijenkorf filialen en online in de webshop.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *