fbpx

Charlotte Tilbury Hollywood Beauty Light Wand Highlighter Stick

Charlotte Tilbury Hollywood Beauty Light Wand

De Charlotte Tilbury Hollywood Beauty Light Wand; een in beautyland veelbesproken highlighter. Maar is deze highlighter stick (sort of) alle hype eromheen waard? Ik testte hem op mijn schoonzusje Bente en ik kan je alvast een ding verklappen: JA, wij zijn overtuigd!

De verpakking van de Charlotte Tilbury Hollywood Beauty Light Wand

Roségoud is een van mijn lievelingskleuren. Al weet ik niet zeker of roségoud een kleur of een tint is. Hmm. Anyway, de verpakkingen van Charlotte Tilbury vind ik dus logischerwijs prachtig. De glanzende roségouden verpakkingen zijn kenmerken voor het merk. Ik vind het erg chique ogen. De Hollywood Beauty Light Wand highlighter valt onder de categorie highlighter stick. Ik krijg bij een stick een ander idee, namelijk een soort lipstick maar dan groter en een highlighter. Deze beauty wand heeft een spons applicator, zoals je op de foto hieronder kunt zien.

Charlotte Tilbury Hollywood Beauty Light Wand

Over de Charlotte Tilbury Hollywood Beauty Light Wand

De Bijenkorf (waar je dit mooie merk kunt kopen) zegt het volgende over de highlighter:

Hollywood Beauty Light Wand

Swatches

Klinkt heel veelbelovend toch? Hieronder heb ik de highlighter geswatched. Hij voelt echt aan als een gel, heel bijzonder. Je ziet heel duidelijk de roze gouden ondertoon. Ik zou het zelf omschrijven als een soort champagne glow.

Charlotte Tilbury Hollywood Beauty Light Wand swatch

Charlotte Tilbury Hollywood Beauty Light Wand swatch

Volg jij ons al op Instagram?

De highlighter brengt makkelijk aan met de applicator. Zelf vind ik het inblenden van vloeibare producten altijd het beste gaan met mijn vingers. Maar dit zou je ook met de applicator of een andere kwast kunnen doen. Whatever works for you!

Voor

Hieronder een foto voor het aanbrengen van de highlighter:

Charlotte Tilbury Hollywood Beauty Light Wand before

Na

En na het aanbrengen van de highlighter op de jukbeenderen en het wenkbrauwbot:

Charlotte Tilbury Hollywood Beauty Light Wand after

Charlotte Tilbury Hollywood Beauty Light Wand after

Charlotte Tilbury Hollywood Beauty Light Wand after

Charlotte Tilbury Hollywood Beauty Light Wand after

Het effect van de highlighter is heel subtiel maar toch duidelijk aanwezig. De highlighter geeft echt een natuurlijke ”glow from within”. Het is moeilijk vast te leggen op foto’s maar wij vinden het effect allebei echt top. Dit is een heel draagbare everyday highlighter. Omdat hij vloeibaar is, is de kleur moeilijker op te bouwen dan poeder highlighters. Dus dat is een dingetje om in je achterhoofd te houden. Als je echt voor de Nikkietutorials glow wil gaan, is deze highlighter te subtiel voor jou. Maar als je een mooie, flatterende, subtiele glow wil dan is dit dé highlighter om op je verlanglijstje te zetten!

 

Ik heb deze highlighter zelf gekocht. Hij kost € 35,00.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *