Charlotte Tilbury Look Of Love Instant Look In A Palette (duo review)

Charlotte Tilbury Look Of Love Instant Look In A Palette Review Review

Charlotte Tilbury Look Of Love Instant Look In A Palette Review Review

Dit moeten toch wel de twee mooiste paletten zijn die wij ooit in onze levens gezien hebben. Charlotte Tilbury weet ons iedere keer weer verliefd te maken op haar mooie make-up, verpakt in de luxe kenmerkende rose gouden verpakkingen. Deze twee paletten zijn van de Charlotte Tilbury Look of Love collectie en vallen onder de noemer ‘Instant Look In A Palette’. Dit, omdat je in feite met dit palette alle gezichtspoeders die je je maar kunt wensen in 1 palette hebt zitten. Super handig voor op vakantie, of een weekendje weg. Of als je graag een look die goed op elkaar afgestemd is maakt, zonder dit in je make-up stash bij elkaar te moeten zoeken. In deze review vertellen we je meer over de beide versies van de limited edition paletten; de Glowing Beauty variant (Wilma) & de Pretty Blushed Beauty variant (Eveline).

Klik hier om meer reviews van Charlotte Tilbury producten te lezen.

 

Over de Charlotte Tilbury Look Of Love ‘Instant Look In A Palette’ Paletten

Charlotte Tilbury Look Of Love Instant Look In A Palette Review Review

Charlotte Tilbury Look Of Love Instant Look In A Palette Review Review

Volg jij ons al op Instagram?

Elk jaar lanceert Charlotte Tilbury een of meerdere ‘Instant Look in a Palette’ palette(n). Deze paletten bevatten 7 tinten om je ogen, wangen en teint te verfraaien. Je hebt dus eigenlijk zoals de naam het al zegt een complete look in één palette. De Look of Love edities van de paletten draaien om het creëren van heldere ogen, een mooie natuurlijke blos op de wangen en een gladde, onberispelijk ogende teint. Net zoals andere Charlotte Tilbury producten is de make-up gebruiksvriendelijk en hoef je dus geen make-up artist te zijn om een prachtige look bij jezelf te maken. De Look of Love zou in 5 minuten opgebracht kunnen worden, mascara en eventueel eyeliner en een lipstick erbij en GO!

 

Instant Look Of Love In A Palette in de uitvoering Glowing Beauty

Instant Look Of Love In A Palette in de uitvoering Glowing Beauty Review

”Charlotte’s schoonheidsgeheim voor een frisse, moeiteloze “Look of Love”: een palette van nieuwe dromerige universele tinten voor iedereen en overal.” Dit palette bevat:

 

Eye Brighten
Een roze taupe die schittert om de blik van de ogen te kleuren, corrigeren, verbreden en te verhelderen.

Eye Enhance-New! Innovation Diamond Filter Texture
Een gebronsde gouden glans om het uiterlijk van het oog te verbreden, door de buitenste hoeken te verlengen en te liften.

Eye Smoke
Een warme, mauve-bruine matte kleur voor snel en gemakkelijk vormgeven. Creëert een oogillusie die diepte toevoegt.

Face Bronze
Iconic Filmstar Bronzer in medium / diep voor een sunkissed brons effect, contouren of vormgeven.

Face Highlight
Charlotte’s glowing, gouden Filmstar-highlighter voor een glanzend, verlichtend en liftend effect.

Cheek Pop
Een stralende roze-perzik blush om het natuurlijke effect na te bootsen en onmiddellijk de uitstraling van de teint te versterken.

Face Powder
Charlotte’s bekroonde Airbrush Flawless Finish Powder (medium / diep) om te matteren en te fixeren, voor een vlekkeloos uitziende huid.

 

Swatches

Instant Look Of Love In A Palette in de uitvoering Glowing Beauty Review

Op de swatches heb ik de kleuren 1 tot en met 7 van links naar rechts gezet, van iedere tint één vingertip.  De pigmentatie is hoog en de kleuren zijn naar mijn bescheiden mening voor een huid met warme ondertoon.

 

Look & Conclusie

Instant Look Of Love In A Palette in de uitvoering Glowing Beauty Review

Wilma: bij het zien van dit prachtige Look of Love palette met de mooie warme kleuren waarmee je je hele gezicht kunt opmaken, ben ik er gelijk verliefd op geworden. Zo fijn om alles in één palette te hebben, wat natuurlijk gemakkelijk is als je op vakantie gaat. Maar ook thuis is het fijn te gebruiken omdat alle kleuren op elkaar zijn afgestemd en je heel snel een mooie look kunt maken.  Dit palette gebruik ik de hele zomer, want de kleuren staan mooi op mijn zongebruinde huid.  In de herfst/winter zijn de kleuren waarschijnlijk te donker voor mijn huid. De houdbaarheid van de zowel de oogschaduw als poeders zijn top, de hele dag en avond zit het vlekkeloos zonder bij te hoeven werken.  Ik vind dit Look of Love In A Palette Glowing Beauty palette van Charlotte Tilbury mijn mooiste palette ooit 🙂

 

Het Charlotte Tilbury Look of Love In A Palette Glowing Beauty palette is online te bestellen bij de officiele webshop (ze verzenden gratis naar Nederland!) voor € 69,00 via deze link. Of bij De Bijenkorf via deze link.

 

Instant Look Of Love In A Palette in de uitvoering Pretty Blushed Beauty

Instant Look Of Love In A Palette in de uitvoering Pretty Blushed Beauty Review

”Charlotte’s schoonheidsgeheim voor een frisse, moeiteloze “Look of Love”: een palette van nieuwe dromerige universele tinten voor iedereen en overal.” Dit make-up palette bevat:

 

Eye Brighten-New! Innovation Diamond Filter Texture
Een pure, roze kleurige schittering om de blik van de ogen te verbreden en te verhelderen.

Eye Enhance
Een roze taupe die de ogen een zachte uitstraling geeft. Verlengt en lift het uiterlijk van de buitenste hoeken.

Eye Smoke
Een koele karameltint voor snel en eenvoudige vormgeving en definitie. Ook te gebruiken als liner.

Face Bronze
Charlotte’s Iconic Filmstar Bronzer in licht / medium voor een sunkissed brons effect, contouren of vormgeven.

Face Highlight
Druppel kaarslicht op de huid met Charlotte’s Filmstar highlighter glow. Een gladde, verlichtende champagnekleur om glow toe te voegen!

Cheek Pop
Een frisse, stralende perzik-roze om de natuurlijke blos van de huid na te bootsen. Breng hoog op de wangen aan voor een direct verhelderend effect.

Face Powder
Airbrush Flawless Finish Powder. Charlotte’s bekroonde gladmakend en poriën vervagend poeder, een ‘red-carpet must-have’ voor een vlekkeloze huid.

 

Swatches

Instant Look Of Love In A Palette in de uitvoering Pretty Blushed Beauty Review

Wat een pigmentatie! Ik heb deze swatches gemaakt door heel zachtjes over het product te gaan met mijn vinger. Dit is dus van slechts 1 streek! Ik heb de kleuren van links naar rechts en van boven naar onder geswatched.

 

Look & Conclusie

Charlotte Tilbury Look Of Love Instant Look In A Palette (duo review)

Eveline: glow, glow & glow. Dat is waar Charlotte Tilbury voor mij in uitblinkt. De make-up is altijd heel natuurlijk en gemakkelijk te gebruiken. Je hoeft geen make-up expert te zijn, of zelfs veel ervaring te hebben om deze mooie look te maken met dit palette. Alles zit er gewoon in! Dat vind ik persoonlijk echt heel erg fijn. Dit palette gaat dan ook zeker in mijn koffer mee op vakantie. Zo hoef ik al geen oogschaduw, bronzer, blush en highlighter meer los in te pakken. De make-up uit het palette zelf is naast gemakkelijk op te brengen en fool proof, ook heel erg mooi. Vind ik. Dit is een look die ik elke dag zou kunnen dragen. De kleuren zijn zacht en toch gemakkelijk op te bouwen, mocht je een ‘heftigere’ look willen maken dan ik hierboven heb gedaan.

Het is, zoals we gewend zijn van Charlotte Tilbury, weer een prachtig palette. Ik draag op deze foto ook de lipstick Wedding Belles uit de Look of Love collectie, wat ik ook een erg mooie kleur vind. Die review volgt nog hier op Beautytijd.nl!

 

 

Het Charlotte Tilbury Look of Love In A Palette Pretty Blushed Beauty palette is online te bestellen bij de officiele webshop (ze verzenden gratis naar Nederland!) voor € 69,00 via deze link. Of bij De Bijenkorf via deze link.

 

Deze review bevat gekregen producten

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *