fbpx

Charlotte Tilbury Matte Revolution Pillow Talk Lipstick & Lip Cheat Lipliner

Charlotte Tilbury Pillow Talk Lipstick & Lip Cheat Lipliner Review

Wat een plaatje hé? Ik ben zo gek van de Charlotte Tilbury verpakkingen. Het roségoud geeft een luxe en tijdloze uitstraling aan de producten. Vandaag review ik de iconische Charlotte Tilbury Matte Revolution Pillow Talk Lipstick & Lip Cheat Lipliner.

Klik hier om meer reviews van Charlotte Tilbury producten te lezen.

Over Charlotte Tilbury Pillow Talk

Charlotte Tilbury Pillow Talk Lipstick & Lip Cheat Lipliner Review

Volg jij ons al op Instagram?

De Pillow Talk lijn is de bekendste en meest verkochte lijn van Charlotte Tilbury. De lijn wordt steeds met nieuwe producten uitgebreid. Zo heb je nu al:

 • 3 matte tinten Pillow Talk lipstick & lip cheat lipliner (original, medium en intense)
 • 3 glanzende tinten Pillow Talk lipstick & lip cheat lipliner (original, medium en intense)
 • 2 oogschaduw paletten met 4 kleuren
 • 3 tinten Pillow Talk liquid lipstick (original, medium en intense)
 • 1 groot oogschaduw palette met daarin 4 looks (16 kleuren)
 • 3 tinten Pillow Talk blush (original, medium en intense)
 • Pillow Talk Magic Light Wand (vloeibare highlighter)

Dit is al heel wat! En ik verwacht dat er de komende tijd nog een stuk meer Pillow Talk producten aankomen.

Charlotte Tilbury Matte Revolution Pillow Talk Lipstick

Charlotte Tilbury Pillow Talk Lipstick review

Het begon allemaal met de Matte Revolution lipstick in de kleur Pillow Talk. Pillow Talk is een matte, node-roze lipstick die al snel een bestseller werd. Volgens de officiële website van Charlotte Tilbury wordt er elke 2 minuten 1 Pillow Talk Matte Revolution lipstick verkocht * (* gebaseerd op de wereldwijde verkoopcijfers van Charlotte Tilbury van Matte Revolution lipstick in Pillow Talk Original van januari 2019 – december 2019).

De lipstick zou, in combinatie met de lip cheat lipliner, zorgen voor vollere, breder ogende lippen. De Pillow Talk lipstick verbetert de natuurlijke tint van je lippen en is dus uniek voor je huidskleur en natuurlijke lipkleur.

Charlotte Tilbury Pillow Talk Lip Cheat Lipliner

Charlotte Tilbury Pillow Talk Lip Cheat Lipliner review

Ik heb al veel goede verhalen gehoord over de Pillow Talk lipstick. Maar ook over de Lip Cheat lipliners van Charlotte Tilbury zijn velen bloggers en vloggers ontzettend lyrisch. De Lip Cheat lipliner zou:

 • De vorm van de lippen perfectioneren en de houdbaarheid van de lipstick verbeteren
 • De liplijn egaliseren waardoor je lippen optisch voller lijken
 • Tot 6 uur houden zonder uit te lopen
 • Waterproof zijn
 • De lippen perfect definiëren en kleur geven
 • Vrij zijn van parabenen

Swatches

Charlotte Tilbury Pillow Talk Lipstick & Lip Cheat Lipliner swatches

Voor deze swatches heb ik lichtjes met de lipliner (links) en de lipstick (rechts) over mijn arm geveegd. Zoals je ziet is de pigmentatie fantastisch, wat ik gewend ben van Charlotte Tilbury make-up.

Look & Conclusie

Charlotte Tilbury Pillow Talk Lipstick & Lip Cheat Lipliner review

Ik dacht: ”Ik zal eens even poseren voor de foto” hahaha. Dat is in elk geval gelukt. Zoals je ziet pakt de kleur op mijn lippen een stuk lichter dan op de swatch. Maar dit staat ook duidelijk omschreven in de beschrijving van de lipstick: ”De Pillow Talk lipstick verbetert de natuurlijke tint van je lippen en is dus uniek voor je huidskleur en natuurlijke lipkleur”. Ik vind de kleur mooi, maar achteraf had ik misschien beter voor de medium variant kunnen gaan. Ik hou namelijk persoonlijk van iets donkerdere nude tinten. Al zegt dit natuurlijk niks over hoe de originele Pillow Talk op jouw lippen uitpakt.

Lip Cheat lipliner conclusie

De Lip Cheat lipliner werkt goddelijk, dat klinkt als een overdreven woord voor een potlood voor je lippen maar dat is het wel echt. De lipliner is enorm romig en glijdt daarom snel en precies over je lippen. Hij is niet té zacht, maar dus wel echt romig en makkelijk aan te brengen. Echt een perfecte lipliner en ik zie mezelf niet snel meer lipliners van een ander merk kopen.

De Charlotte Tilbury Lip Cheat lipliner is voor € 22,- te koop bij de grotere Bijenkorf filialen, of te bestellen via de Bijenkorf webshop.

Matte Revolution Pillow Talk lipstick conclusie

De lipstick houdt bij mij in combinatie met de lipliner echt ontzettend lang. Ik denk zeker 6 uur, inclusief 2 maaltijden. Daarnaast is de lipstick mat, maar niet mat en uitdrogend. De kwaliteit is erg hoog en de pigmentatie intens. Ik snap wel waarom deze lipstick zo enorm veel verkocht wordt. Ik denk dat de kleur iedereen flatteert en de prijs is net wat lager dan andere high-end lipsticks. Maar ik durf mijn hand er wel voor in het vuur te steken dat de kwaliteit hoger is. Ja, ik ben fan. En ik ga zeker meer producten uit de Pillow Talk collectie kopen!

De Charlotte Tilbury Matte Revolution Pillow Talk lipstick is voor € 32,- te koop bij de grotere Bijenkorf filialen, of te bestellen via de Bijenkorf webshop.

 

Ik heb beide producten zelf gekocht.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *