Charlotte Tilbury The Classic Oogpotlood

Charlotte Tilbury The Classic Oogpotlood Review

Chique, tijdloos en betoverend –  het klassieke oogpotlood van Charlotte Tilbury ‘The Classic’  geeft een natuurlijke look overdag, of een smokey eye effect in de avond. Dit oogpotlood is gemakkelijk in gebruik, het puntje slijp je ‘ouderwets’ met een puntenslijper en het resultaat is natuurlijk en langhoudend!  Ik geef graag mijn mening over dit fijne tijdloze oogpotlood.

Klik hier om meer reviews van Charlotte Tilbury producten te lezen.

 

Over het Charlotte Tilbury The Classic Oogpotlood

Charlotte Tilbury The Classic Oogpotlood Review

 Volg jij ons al op Instagram?

Met het Charlotte Tilbury The Classic oogpotlood bereik zonder moeite de klassieke *’chic groomed-girl’ look. Verrijkt met een mix van fijne poeders en speciaal gemixte olies geeft het oogpotlood een zachte, subtiele lijn die je snel en gemakkelijk kunt zetten. Het resultaat is chique en tijdloos.

* Wil  je net als ik ook weten wat een nu precies een ‘chic groomed-girl’ look is?

“De vertaling van well groomed is  goed verzorgd.  De definitie van goed verzorgd is iets of iemand met een nette, opgeruimde en aangename uitstraling.”   

Swatch

Charlotte Tilbury The Classic Oogpotlood Review

De swatch is gezet met één streek en is op de foto op de binnenkant van mijn arm iets zwarter als op-of onder mijn wimperrand. Een mix van fijne ondoorzichtige poeders zorgt voor een zachte en blendbare lijn. Het oogpotlood is verrijkt met allantoïne, wat zorgt voor een een zachte en hydraterende werking zodat het oogpotlood ook bij langdurig gebruik comfortabel blijft zitten.

Look & Conclusie

Charlotte Tilbury The Retoucher Concealer

De meeste ‘zwarte’ oogpotloden van tegenwoordig vind ik vaak vrij hard van kleur. En de textuur zo zacht dat je met een lijntje onder je ogen vaak lang bezig bent om dit een beetje subtiel te houden.  Vervagen en dan maar hopen dat het goed uitpakt.  Als dit je bekend voorkomt kan ik je vertellen dat met het Charlotte Tilbury The Classic oogpotlood een lijntje zo gezet is. De tint zwart is mooi zacht en de textuur glijdt gemakkelijk langs de wimperrand. Vervagen is niet nodig, het zit gewoon in één keer goed.  Ik heb voor dit klassieke potlood gekozen omdat ik altijd ieder dag een lijntje langs mijn onder wimperrand zet.  Maar ook op de boven wimperrand, in plaats van een vloeibare eyeliner, kun je dit oogpotlood goed inzetten. Het resultaat is zacht én natuurlijk én strak! Als je de lijn op je boven wimperrand iets meer wilt laten spreken dat ga je nog een keertje extra met het oogpotlood over heen!  De houdbaarheid van The Classic is lang, je hebt er de hele dag geen omkijken naar.  Wel kijk je blij in de spiegel 🙂

 

Het Charlotte Tilbury The Classic oogpotlood kost € 22,00 en ik heb het zelf gekocht bij de Bijenkorf.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *