Charlotte Tilbury The Queen of Glow Luxury Palette oogschaduwpalette

Charlotte Tilbury The Queen of Glow Luxury Palette Review

I love Charlotte Tilbury, zoals jullie waarschijnlijk wel hebben gemerkt. De laatste tijd heb ik best wat van dit mooie luxueuze merk gekocht en er is nog een giga bestelling onderweg. Vandaag review ik het Charlotte Tilbury The Queen of Glow Luxury Palette oogschaduwpalette. Een super mooi en makkelijk palette die in mijn ogen voor veel huidskleuren geschikt is!

Klik hier om meer reviews van Charlotte Tilbury producten te lezen.

Over het Charlotte Tilbury The Queen of Glow Luxury Palette

Charlotte Tilbury The Queen of Glow Luxury Palette Review

Charlotte Tilbury The Queen of Glow Luxury Palette Review

Volg jij ons al op Instagram?

Het Queen of Glow palette bevat 3 glanzende oogschaduws en 1 matte. Het palette is geïnspireerd op Jennifer Lopez en creëert een rode loper-waardige look. De tinten zijn brons, goud en amberkleurig te noemen en hebben allemaal een rijke, romige structuur. Ze zijn intens gepigmenteerd en makkelijk aan te brengen. De oogschaduws beloven de ‘iconische Charlotte Tilbury glow’. Op haar YouTube kanaal doet Charlotte Tilbury herself voor hoe je een mooie look maakt met elke palette wat zij verkoopt. Je kunt hier natuurlijk gewoon van afwijken maar de richtlijn van het gebruik van een Charlotte Tilbury oogschaduw palette is:

 • De matte Smoke tint combineert een intense kleur met een zachte, fluweelachtige textuur die gemakkelijk mengt (arcadeboog)
 • De glanzende, metallic Prime en Enhance tinten hebben een magische, dubbele laagtechnologie die zorgt voor een gouden, crèmeachtige glans (onder wenkbrauw bot & primen)
 • De regenboogtint Pop bevat multi-reflecterende parels die zorgen voor een glamoureuze finish (midden van je ooglid)

Swatches

Charlotte Tilbury The Queen of Glow Luxury Palette Review

Foto met flits:

Charlotte Tilbury The Queen of Glow Luxury Palette Review

Foto zonder flits:

Charlotte Tilbury The Queen of Glow Luxury Palette Review

De pigmentatie is zoals verwacht super goed. Ik heb deze swatches gemaakt door heel zachtjes met mijn vinger over de pan te wrijven. Zelfde de donkere kleur heeft met zo’n lichte swatchtechniek behoorlijk donker gepakt. De glanzende oogschaduws zijn prachtig en intens. Ik ben onder de indruk!

Look & conclusie

Charlotte Tilbury The Queen of Glow Luxury Palette oogschaduwpalette Review

Beetje een stomme foto met die hand zo…. maar dit was de beste foto van de oogschaduw look. Ik heb geprobeerd de manier van Charlotte Tilbury aan te houden en vind het zelf mooi gelukt. De oogschaduws zijn de hele dag precies zo blijven zitten: glanzend en intens. Kleine disclaimer: ik draag altijd een oogschaduw primer + setting spray. Ze blenden makkelijk zonder kleur te verliezen en je hebt maar een piepklein beetje nodig om deze look zo te krijgen. Ik kan hier kort en bondig over zijn: voor mij is dit oogschaduwpalette zijn ietwat hoge prijs dubbel en dwars waard! Ik kan hem iedereen aanraden die een snelle, mooie look wil maken 🙂 !

 

Het Charlotte Tilbury The Queen of Glow Luxury Palette oogschaduw palette is voor 50,- te koop bij De Bijenkorf. Ik heb het palette zelf gekocht.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

4 Reacties

 1. Tessa
  23 mei 2020 / 10:05

  Erg mooi palette, persoonlijk vind ik de prijs te hoog

  • Eveline
   Auteur
   28 mei 2020 / 12:08

   Dat kan ik wel begrijpen. Het is natuurlijk ook erg veel geld voor een palette. Maar wat ik je wel echt kan zeggen dat in vergelijking tot andere high end producten, dit palette wel echt bijzonder goed is. Dus prijs / kwaliteit wel waard!

 2. Ginger
  8 augustus 2020 / 07:12

  Heel erg mooi palette, deze staat al op m’n wishlist. Ik gebruik alleen nog maar oogschaduw van CT, vind ze echt heel goed!

  • Eveline
   Auteur
   9 augustus 2020 / 10:36

   Ik ook! Tip van mij: het palette is nu op de Engelse website van Charlotte met 40% korting te koop 🙂 !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *