fbpx

Clarins Crème Jeunesse des Pieds Voetencrème

Clarins Crème Jeunesse des Pieds Voetencrème

Iedere dag smeer ik mijn gezicht en lichaam in met fijne crèmes, maar ik moet toegeven dat ik mijn voeten hierbij vaak ‘vergeet’. Dit komt omdat heel veel mooie merken geen voetencrème in hun assortiment hebben. Maar in deze heerlijke warme zomer, waarin ik alleen maar in open schoenen (met hak) loop, word ik toch met de neus op de feiten gedrukt. Ook mijn voetjes kunnen wel een oppepper gebruiken.

Over Clarins

Clarins is al 50 jaar dé plantexpert op het gebied van schoonheid. Het merk gelooft dat in de kern van iedere plant schoonheidsgeheimen te vinden zijn. De expertise van Clarins wordt toegepast op de producten en geeft hiermee vrouwen de natuurlijke schoonheid waar ze naar op zoek zijn. Clarins is een high end merk wat verkrijgbaar is bij onder andere de Douglas, ICI Paris XL en Hudson’s Bay.

Clarins Crème Jeunesse des Pieds Voetencrème

In mijn zoektocht naar een goede voetencrème kwam ik uit bij de Crème Jeunesse des Pieds van Clarins. Een vrije vertaling hiervan is een voetencrème voor jeugdige voetjes! Deze crème heeft alles wat ik zoek in een voetencrème; het is een crème die namelijk meer doet dan alleen het verzorgen van droge voeten, daarnaast kalmeert hij ook vermoeide voeten. Dit is heel erg fijn na een dagje shoppen in de warmte op mijn hakken. Maar ook als je alleen op platte schoenen loopt of in sneakers zul je zeker blij zijn met deze voetencrème van Clarins!

Clarins Crème Jeunesse des Pieds Voetencrème

Volg jij ons al op Instagram?

Ingrediënten & werking

  • Voor droge voeten: De crème bevat cashewnotenolie van de eerste persing. De cashewnoot olie voedt de droge huid en maakt deze soepel en meer elastisch.
  • Voor onregelmatigheden: Karité boter om de huid te voeden en te herstellen.
  • Voor gezwollen voeten: extract van Arnica verlicht gespannen en gezwollen voeten. En vermindert het vermoeidheidsgevoel. Daarnaast zit er Laponitepoeder® in de crème wat vocht opneemt.
  • Voor de nagels: extract van Mirre versterkt en verfraait de nagels.
  • Voor mooiere voeten: etherische Tijmolie om de huid te zuiveren.

Gebruik

Creme de Jeunesse des Pieds vind ik heel zuinig in gebruik, lekker dun, dus heel goed smeerbaar. Een kleine hoeveelheid is genoeg om van de enkels tot aan je tenen op je voeten te masseren. Kort laten intrekken en de schoenen kunnen weer aan.

Resultaat

Ik vind het een heerlijke crème die alles doet wat hij beloofd. Het is een rijke, maar niet-vette crème die van de enkels tot aan de tenen mijn voeten goed verzorgt. Daarnaast ruikt de creme heerlijk. Echt een fijn luxeproduct om jezelf mee te verwennen! Mijn voeten zijn nu zo zacht en glanzend dat ik er zelf aan moet wennen 🙂 .

Clarins Crème Jeunesse des Pieds Voetencrème

Ik heb de Clarins Crème Jeunesse des Pieds zelf gekocht voor € 26,47.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *