Collistar Eye Primer Oogschaduw Primer

Collistar Eye Primer Oogschaduw Primer

Wat ben ik blij met het bestaan van een oogschaduw primer. Er was eens een tijd dat ik het niet nodig had,  misschien bestond het ’toen’ niet eens.  Dat was in de tijd dat ik nog geen oogcrème gebruikte. Zo vanaf mijn 30e levensjaar ben ik begonnen met het gebruiken van oogcrème, eerst alleen ’s nachts.  Maar jaren later ook overdag,  vanaf die tijd bleef de oogschaduw niet meer zo lang zitten. Het kroop in de  plooien van mijn oog, die ik uit de plooi wilde houden met een (vette) oogcreme.  Dus 1 + 1 = ?   Als oplossing deed ik maar wat poeder op mijn oogleden, dat hielp een beetje maar niet 24-h.  Ik ontdekte de oogschaduw primer (zo’n 10 jaar) terug en kan niet meer zonder.  Want het is zo frustrerend om oogschaduw, mooi aangebracht in verschillende tinten,  binnen enkele uren te zien verdwijnen.  Soms bleef er dan nog een vaag kleurtje over,  soms was er niets meer te zien (alleen een streep in de oog plooi).  Met een oogschaduw primer is dit verleden tijd;  ’s morgens opgebracht zit het er tot ’s avonds laat nog steeds vlekkeloos op.  Ik heb geen vast merk in oogschaduw primers en kocht laatst de Eye Primer Long Lasting Fixer van Collistar.  Ik vind Collistar een mooi en betaalbaar merk, wat mij eigenlijk nooit teleurstelt.

Klik hier om meer reviews van Collistar producten te lezen.

 

Oogschaduw primer

Collistar Eye Primer Oogschaduw Primer

Volg jij ons al op Instagram?

Collistar Eye Primer Long Lasting Fixer garandeert een absoluut perfect resultaat. Deze ultra-zachte basis met een comfortabele, zachte textuur is snel en eenvoudig aan te brengen, hecht als een tweede huid en droogt in seconden zodat de oogschaduw direct daarna kan worden aangebracht.  Dat laatste is heel fijn, want ik heb een hekel aan ‘even wachten’,  als ik de make up in ga dan wil ik het ook snel achter elkaar aanbrengen.  De primer heeft een beige tint die past bij alle huidtypes.  Ook kun je het solo gebruiken voor gladdere oogleden of een stralende naturel oogopslag want het minimaliseert oneffenheden en reduceert rimpeltjes. Maar ik wil eigenlijk altijd wel oogschaduw op,  soms heel simpel alleen een basiskleurtje maar meestal toch een mooie mix van kleuren.  Net waar ik zin in heb die dag,  of aangepast aan mijn kleding.

Resultaat en conclusie

Collistar Eye Primer Oogschaduw Primer Review

Ik breng Collistar Eye Primer Long Lasting Fixer aan met mijn vingertoppen en verwacht dan dat mijn oogschaduw en niet wegkruipt in de oogplooien.  Sommige primers intensiveren ook nog de oogschaduwkleur.   Maar deze Eye Primer doet geen van tweeen 🙁 ,  ik kon het na de eerste keer opbrengen gewoon niet geloven!  En dacht dat ik misschien iets verkeerd had gedaan,  maar ja wat?  Ik heb de volgende dag het tubetje wat geschud en ook nog een paar minuten gewacht met het opbrengen van oogschaduw, maar met hetzelfde tegenvallende resultaat.  Binnen enkele uren is de oogschaduw gewoon verdwenen; een restje blijft nog een beetje hangen in de plooien.  Net alsof er geen primer onder de oogschaduw zit.  Zo raar,  ik heb het nog een paar dagen geprobeerd maar helaas de oogschaduw verdwijnt gewoon.  Dit valt mij zwaar tegen van Collistar,  ben dit echt niet gewend.  En zal deze Eye Primer Long Lasting Fixer helaas dus niet meer kopen en dus ook niet aanbevelen aan jullie…….

Ik heb de Collistar Eye Primer zelf gekocht voor € 21,41 (10 ml).
Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *