fbpx

Darphin Ideal Resource Vernieuwende Provitaminen C & E Olieconcentraat (duo review)

Darphin Ideal Resource Vernieuwende Provitaminen C & E Olieconcentraat review

Darphin is voor ons een nieuw merk, terwijl het al een geruime tijd bestaat en een zeer bekende naam is in  de cosmeticawereld. Darphin is in 1958 opgericht door Pierre Darphin in Parijs. Het merk maakt veel gebruik van pure, zeer geconcentreerde plantenextracten. ‘Botanische schoonheidskracht’ is de slagzin van dit mooie merk. Vandaag reviewen wij een nieuw en vooral heel gaaf product, namelijk het Darphin Ideal Resource Vernieuwende Provitaminen C & E Olieconcentraat.

Over het Darphin Ideal Resource Vernieuwende Provitaminen C & E Olieconcentraat

Darphin Ideal Resource Vernieuwende Provitaminen C & E Olieconcentraat review

Volg jij ons al op Instagram?

Het olieconcentraat is verpakt in 60 losse capsules. Dit is gedaan voor de houdbaarheid van de uiterst geconcentreerde stoffen. En om ervoor te zorgen dat de actieve werkstoffen stabiel blijven. Deze capsules van de Ideal Resource lijn van Darphin kunnen gebruikt worden als een Vitamine C en E kuur voor een jeugdige uitstraling en een heldere teint. De kuur biedt antioxiderende bescherming tegen dagelijkse milieu-invloeden zoals vervuiling. En helpt mee aan het behoud van het jeugdige uiterlijk van de huid. Het concentraat vermindert het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels. En helpt bij het voorkomen van tekenen van vroegtijdige veroudering. De capsules zijn lichtgewicht en absorberen daarom snel. De olieachtige textuur zorgt voor een rustgevend moment wanneer je de capsules aanbrengt. Daarnaast zijn de capsules vrij van dierlijke bestanddelen, biologisch afbreekbaar en zijn 84% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Actieve werkstoffen

  • Botanische oliën: een krachtig trio van omega 3,6,9 om uitdroging van de huid te voorkomen
  • Een duo van provitaminen die elkaars antioxidantwerking van de huid ondersteunen tegen agressors van buitenaf:
    • 10% provitamine C: vermindert het verschijnen van lijntjes en rimpels van door de zon beschadigde huid
    • 5% provitamine E: beschermt de huid tegen schade door externe milieu-invloeden

Conclusie

Darphin Ideal Resource Vernieuwende Provitaminen C & E Olieconcentraat review

Eveline

Het gebruik van capsules geeft skincare toch nét weer iets extra’s. Het voelt extra luxueus en het is daarnaast ‘leuk’ om de capsule te openen en de lichte olie over je gezicht te verdelen. Ik heb deze Darphin Ideal Resource capsules 1 maand gebruikt als kuur om mijn huid een oppepper te geven. De olie is super licht en trekt heel erg snel in. De geur van de olie (serum) is subtiel, maar lekker fris. Na gebruik ziet mijn huid er stralend en vooral heel gezond en fris uit. Na een maand gebruik is mijn huid rustig, egaler en oogt deze ‘frisser’. Het effect is moeilijk te beschrijven maar ik heb dus het idee dat mijn huid er gezonder en ‘frisser’ uit ziet. Zeg maar zoals een raam wat eerst vies was en daarna heerlijk schoon gezeemd is. Een vreemde vergelijking, maar het komt het dichtstbij in de buurt van wat ik wil zeggen over dit mooie product. Ik heb het met veel plezier gebruikt en heb het idee dat het écht iets voor mijn huid heeft gedaan. Top!

Wilma

Wat een leuke capsules! Grappig en mooi!  Al vind ik het openen van de capsule niet altijd even gemakkelijk gaan. Bij de eerste keer, toen ik het topje er af draaide, was ik waarschijnlijk niet voorzichtig genoeg en spot alle olie er uit. Daarna ben ik uiteraard voorzichtiger geworden met het open maken van een capsule 🙂 . De olie is superdun en smeert heel gemakkelijk uit op je gezicht.

Huidtype

Sommige producten kunnen wel heel goed zijn, maar niet altijd werken in combinatie met ieder huidtype. Mijn huid is normaal, met een neiging tot vet. En daarnaast totaal niet vochtarm. Eveline’s huid is daarentegen gevoelig met een neiging tot droog en wél vochtarm.

De olie lijkt bij mij niet in in te trekken, het blijft ‘op’ mijn huid liggen. Om deze reden ben ik de capsules ‘s nachts gaan gebruiken, maar ook dan heb ik het idee dat de olie niet goed intrekt en dat mijn nachtcrème als een laag op de olie blijft liggen. Dit ligt denk ik aan mijn huidtype, want bij Evelines huid trekt de olie direct in. Zij is er dan ook erg blij mee.

De beloftes van Darphin Ideal Resource Vernieuwende Provitaminen C & E Olieconcentraat spreken mij erg aan; een verfijnde textuur, een egale teint en vermindering van dofheid, rimpeltjes en fijne lijntjes. Ik blijf er even mee experimenteren, maar het kan natuurlijk zijn dat het voor mijn huid te vet is…..

 

Het Darphin Ideal Resource Vernieuwende Provitaminen C & E Olieconcentraat is te koop bij alle Darphin verkooppunten zoals de officiële webshop of bijvoorbeeld de Douglas voor €90,00 (60 capsules).

 

 

Deze review bevat een gekregen artikel. 

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *