De Mooiste Limited Edition Kerst Make-Up Collecties van 2020

De Mooiste Limited Edition Kerst make-up collecties van 2020

Oh…. Kerst make-up collecties….. how I love u. Ik ben ten eerste echt dol op Kerst. Kerst is gewoon echt mijn feest. Ik hou van de nummers op de radio, de films, de versieringen overal buiten en in mijn eigen huis. De gezelligheid met mijn familie en schoonfamilie op de dagen zelf en natuurlijk het lekkere eten. Ten tweede ben ik natuurlijk dol op make-up. En dan vooral op mooie make-up met bijzondere verpakkingen. Daarom betekent Kerst, en de limited edition Kerst collecties die daarbij horen, elk jaar bijna mijn financiële ondergang. Maar bijna is niet helemaal en je kan nooit teveel make-up hebben. In dit artikel som ik de, wat mij betreft, mooiste limited edition Kerst make-up collecties op. Heb je nog aanvullingen? Drop die dan alsjeblieft in de comments 🙂 !

Dior Golden Nights

Dior Golden Nights 

De Dior Golden Nights make-up voor de feestdagen is ontworpen door Peter Philips, Creative & Image Director voor Dior Make-up. Zijn visie voor de collectie van dit jaar was ‘een prachtig sprookje dat een chique rock-‘n’-roll-draai geeft aan traditie.’

De limited edition Golden Nights collectie bestaat uit:

Om de collectie compleet te maken zijn er ook nog wat Dior make-up klassiekers in een limited edition Golden Nights jasje of kleur uitgebracht:

Dior Golden Nights

Dior Golden Nights

 

Charlotte Tilbury Holiday 2020 Beauty Secrets Collection

Charlotte Tilbury Holiday 2020 Beauty Secrets Collection

Volg jij ons al op Instagram?

Jullie dachten toch niet dat mijn favoriete merk van dit moment, Charlotte Tilbury, zou ontbreken uit deze lijst? Ik heb Dior bovenaan gezet omdat ik dit jaar meer onder de indruk ben van hun limited edition collectie, maar darling Charlotte heeft ook weer goed haar best gedaan! Klik hier om al onze reviews van Charlotte Tilbury producten te bekijken.

 

De volgende producten behoren onder andere tot de limited edition feestdagen collectie van dit jaar:

 

Guerlain Golden Bee Holiday Collection

Guerlain Golden Bee Holiday Collection

Ook Guerlain heeft dit jaar weer een prachtige Kerst make-up collectie, de Golden Bee. Ik vind vooral de lipstick en de Météorites dit jaar weer erg mooi. De producten zijn (nog) niet in Nederlandse webshops te bestellen, maar wel via de officiële Guerlain webshop. Via deze link kun je alle Golden Bee producten bestellen.

 

De Golden Bee collectie bestaat uit: 

 • Harmony of 10 Eyeshadows oogschaduwpalette
 • Météorites Golden Bee
 • Terracotta Golden Bee
 • Rouge G Lipstick

Chanel Les Chaines D’Or de Chanel Holiday 2020

Chanel Les Chaines D’Or de Chanel Holiday 2020

Chanel Les Chaines D’Or de Chanel Holiday 2020

De Chanel Les Chaines D’Or de Chanel Holiday collectie is op dit moment nog niet verkrijgbaar in Nederlandse webshops. Maar dat gaat natuurlijk nog wel gebeuren. Houd ze dus in de gaten als je iets van deze limited edition collectie wilt bemachtigen 😉 .

 

De Chanel Les Chaines D’Or de Chanel collectie bestaat uit:

 • Les Chaines de Chanel Illuminating Blush Powder
 • Ombre Premiere Powder Eyeshadow
 • Rouge Allure Lipstick
 • Le Vernis Nagellak

 

Pat McGrath Celestial Divinity Collection Holiday 2020

Pat McGrath Celestial Divinity Collection Holiday 2020

Make-up van Pat McGrath staat al een tijdje op mijn wishlist. Alleen koop ik make-up van een merk wat ik nog niet ken niet graag online. Ik wacht dus (on)geduldig af tot ik weer bij een Sephora ben. En dan ga ik mijn slag slaan! Ik vind de Celestial Divinity Collection er prachtig uitzien en heb al een aantal vlogs gezien waarin producten getest worden. Mega mooi.

 

De Pat McGrath Celestial Divinity Collection bestaat uit de volgende producten, die allemaal te bestellen zijn via de officiële webshop van het merk. Ze verzenden naar Nederland!

 • MTHRSHP MEGA palette
 • Celestial Divinity Luxe Quad Oogschaduw paletten
 • Celestial Divinity MatteTrance Lipstick
 • Sublime Skin Highlighter

 

Lancôme Holiday 2020 collection

Lancôme Holiday 2020 collection

De kerst make-up collectie van Lancôme is dit jaar wat kleiner dan andere jaren, heb ik het idee. Ik vind het daarom meer een capsule collectie, maar dat mag de pret niet drukken. Alleen krijg ik van de highlighter wel een Smashbox x Vlada MUA vibe….. het lijkt wel een kopie wat betreft het design? Klik hier om mijn review van de Smashbox highlighter te lezen en het zelf te zien.

Ook de Lancôme collectie is nog niet te koop in Nederlandse webshops, maar ik verwacht dat dit snel gaat komen.

De collectie bestaat uit:

 • La Rose Eyeshadow Palette
 • Rose Highlighter
 • L’Absolu Rouge Lipstick met glitter finish (linksonder) en crème finish (rechtsboven)

 

Laura Mercier Ballet à Paris Holiday Collection

Laura Mercier Ballet à Paris Holiday Collection

Laura Mercier eert met haar Ballet à Paris Holiday Collection Parijs en de elegantie en hemelse schoonheid van een ballerina. De collectie is uitgevoerd in lieflijk roze met linten, erg mooi en chique.

 

De limited edition Ballet à Paris Holiday collectie bestaat onder andere uit:

 

 

Ik hoop dat jullie dit een leuke blogpost vonden en wellicht wat inspiratie hebben opgedaan voor mooie Kerst make-up!

 

xoxo

 

Eveline

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

2 Reacties

 1. jane
  24 oktober 2020 / 12:40

  wow heerlijk al die mooie kleuren en luxe uitstralingen van die producten ,ik hou ook zo van deze heerlijke tijd van warmte licht samen zijn en mooie producten .

  In deze tijd waar alles anders is kunnen we daar gelukkig nog van genieten .

  • Eveline
   Auteur
   26 oktober 2020 / 10:59

   Zo is het Jane <3 .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *