Dior Diorific Lipstick Golden Nights Collectie

Dior Diorific Lipstick Golden Nights Collectie Review

Golden Nights is de nieuwe limited edition collectie voor de feestdagen van Dior, ontworpen door Peter Philips (Creative & Image Director voor Dior Make-up). Deze collectie staat voor een prachtig sprookje dat een chique rock-‘n’-roll draai geeft aan traditie. Dior brengt in deze Holiday Look Collection een cushion powder foundation, 2 eyelinerpencils, 2 blushes, 6 lipsticks, 5 oogschaduwpalletten, 2 nagellakken + topcoat en 4 limited edition Diorific lipsticks. Ik ging overstag voor de Diorific limited lipstick in de kleur Glittery Rose

Eerder werd de Golden Nights Collectie van Dior al genoemd in Evelines opsomming van de mooiste Kerst make-up collecties.

Over de Dior Diorific Lipstick Golden Nights Collectie

Dior Diorific Lipstick Golden Nights Collectie Review

Dior Diorific Lipstick Golden Nights Collectie Review

Diorific is niet zomaar een lipstick. Het is hét legendarische accessoire met een haute couture finish in een sierlijke, goudkleurige juweelachtige huls met een stijlvol rond design. Voor de meest magische tijd van het jaar zijn er fijne sneeuwvlokjes op de lipstick gegraveerd: make-up voor de feestdagen wordt voortaan nog prachtiger. De Diorific lipstick onthult de essentie van glamour volgens Dior met maar liefst 4 nieuwe* sprankelende kleuren om de lippen te omhullen met de magie van de feestdagen.

De 4 nieuwe kleuren van de Golden Nights limited edition, met een sprankelende finish:

– Glittery Rose, een diep rozenhout.
– Dark Sparkle, een intense pruimkleur.
– Shimmery Red, een levendig rood.
– Dazzling Beige, een stralend nude.

Swatch

Dior Diorific Lipstick Golden Nights Collectie Review

Dior Diorific Lipstick Golden Nights Collectie Review

De Golden Nights limited edition lipstick in de kleur Glittery Rose heb ik voor je geswatched. Het wordt een gedurfde en elegante kleur genoemd. Diorific lipstick is ultra gepigmenteerd met een schitterende sprankelend finish.  Met de ultrapigmentatie ben ik het helemaal eens, met de sprankelende finish niet helemaal. De glittertjes die het sprankelend effect zouden moeten geven zitten wel aan de buitenkant van deze mooie lipstick, maar niet aan de binnenkant. Lees verder voor mijn conclusie.

Look & Conclusie

Dior Diorific Lipstick Golden Nights Collectie Review

Ik kan niet anders zeggen dan dat deze Dior Golden Nights limited edition lipstick een bijzonder chique uitstraling heeft! Chique rock-‘n’- roll! De textuur van deze lipstick voel je niet op je lippen en de houdbaarheid is extreem lang en geeft nauwelijks af op je glas wijn of champagne 🙂 De lipstick zelf heeft mini-glittertjes in een stervorm op de buitenkant. Echt heel erg mooi.

Ik vind de kleur, Glittery Rose, niet helemaal zoals ik van de naam zou verwachten. Naar mijn mening is het meer een bordeaux/bruine tint. En het sprankelende, waar ik toch iets meer glans en glitter van zou verwachten, mis ik toch echt wel een beetje. Ik vind de finish eigenlijk meer ‘mat’ te noemen, maar het is zeker geen matte lipstick. Samengevat zou ik zeggen een lipstick met een  prachtig design, super fijne textuur, langhoudend maar met een ‘verkeerde’ omschrijving qua glans en sprankeling. Maar dit is mijn mening, ik ben benieuwd naar die van jullie?

 

Ik heb de Dior Diorific Lipstick Golden Nights Collectie zelf gekocht bij De Bijenkorf voor € 46,-.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

2 Reacties

  1. Jane
    18 december 2020 / 21:31

    wauw wat een prachtige luxe lipstick

  2. Deb
    19 december 2020 / 23:27

    Staat je prachtig Wilma! Wat een geweldig mooie lipstick trouwens, bijna zonde om te gebruiken. Off topic maar wilde het wel even zeggen: prachtige nagellak draag je. Heel feestelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *