fbpx

Dior Diorshow On Stage Liner Eyeliner Matte Pop Green

Dior Diorshow On Stage Liner Eyeliner Matte Pop Green Review

Ik vind groen een gave kleur. Zowel voor kleding, als voor interieur (accessoires) als voor make-up. Oke, toegeven, ik zal nooit groene lipstick dragen maar bij mijn grijsblauwe ogen staat groen heel erg goed. De Dior Diorshow On Stage Liner Eyeliner Matte Pop Green is een mat groene eyeliner die ik al eerder in het mat geel heb gereviewed.

Over de Dior Diorshow On Stage Liner Eyeliner Matte Pop Green

Dior Diorshow On Stage Liner Eyeliner Matte Pop Green Review

Volg jij ons al op Instagram?

De Diorshow On Stage eyeliners hebben een hybride punt, wat neerkomt op een combinatie van een viltstift en penseel eyeliner. Hierdoor zou je in een vloeiende beweging een strakke lijn kunnen trekken. De formule van de eyeliners is waterproof en er zijn drie verschillende effecten; mat (zoals deze), vinyl en satijn finish. Dit is anders dan de traditionele eyeliners van Dior, die een andere punt hebben. Ik vind het gaaf gedaan, deze gekleurde eyeliners kunnen een heel mooie aanvulling zijn op je look. Of je nou wel of geen oogschaduw draagt. De Diorshow On Stage Liner is verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren, waaronder ook roze, bordeaux rood en groen.

Swatch

Dior Diorshow On Stage Liner Eyeliner Matte Pop Green Review

De eyeliner is mooi diepgroen van kleur. Geen neon groen of echt donkergroen maar meer mos groen. Althans, ik vind dit mos groen ook al is die kleur officieel wat lichter. Hij is goed gepigmenteerd en je hoeft niet hard op de punt te drukken om dit effect te bereiken.

Resultaat en conclusie

Dior Diorshow On Stage Liner Eyeliner Matte Pop Green Review

Dior Diorshow On Stage Liner Eyeliner Matte Pop Green Review

Net als over de gele eyeliner ben ik over deze mat groene eyeliner enorm te spreken. Hij brengt makkelijk en precies aan en je kunt zelf bepalen hoe dik je de lijn maakt. De eyeliner blijft zitten als een huis en ondanks dat hij niet waterproof is overleeft hij wel mijn waterige ogen (hooikoorts) en een kleine regenbui. Ik vind dat de kleur mij mooi staat en gebruik hem regelmatig. Ik vind dat deze eyeliner goed te combineren is met zowel een overdag- als een avondlook, omdat hij niet te donker is. Op de foto’s hierboven heb ik hem nog boven mijn zwarte eyeliner aangebracht. Maar je kan natuurlijk ook alleen de groene eyeliner gebruiken en geen zwarte meer. It’s up to you 🙂 .

Ik heb de Dior Diorshow On Stage Liner Eyeliner Matte Pop Green zelf gekocht voor € 36,20.
Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *