fbpx

Dior Diorshow On Stage Liner Eyeliner Matte Yellow

Dior Diorshow On Stage Liner Eyeliner Matte Yellow

Ik ben een persoon van ”periodes”’. Dan weer hou ik heel erg van nette, chique kleding en dan een tijdje later weer van baggy kleding. Zo is dit bij mij ook met kleuren. Ik zit nu in een ”gele periode” en daarom kwam deze eyeliner van Dior als geroepen. De Diorshow On Stage Liner Eyeliner Matte Yellow is, zoals de naam ook al zegt, een mat gele eyeliner. In deze blogpost ga ik hem reviewen en er een look mee maken!

De Diorshow On Stage Liner Eyeliners

Dior Diorshow On Stage Liner Eyeliner Matte Yellow

Dior Diorshow On Stage Liner Eyeliner Matte Yellow

De eyeliners van de Diorshow On Stage lijn zijn anders dan de ‘traditionele’ eyeliners van Dior. Deze hebben namelijk een hybride punt, wat neerkomt op een combinatie van een viltstift en penseel eyeliner. Hierdoor zou je in een vloeiende beweging een strakke lijn kunnen trekken. De formule van de eyeliners is waterproof en er zijn drie verschillende effecten. Mat, zoals deze gele eyeliner. En vinyl en satijnen finishes. Ik vind dit leuk, zo kun je zowel met kleuren als met effecten variëren. De Diorshow On Stage Liner is verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren, waaronder ook roze, bordeaux rood en groen.

Eyeliner swatch

Dior Diorshow On Stage Liner Eyeliner Matte Yellow

Volg jij ons al op Instagram?

Zoals je ziet is de eyeliner niet super fel geel. Maar dat wilde ik ook niet. Ik vind de eyeliner door deze zachte, maar nog steeds opvallende kleur geel erg draagbaar. De eyeliner is mat, waardoor hij mooi combineert met mijn mat zwarte eyeliner. Al kan ik me voorstellen dat het ook gaaf staat om een matte en een glanzende eyeliner te combineren. Dat ga ik binnenkort ook maar eens proberen, als mijn matte Shiseido Automatic Fine Eyeliner op is.

Resultaat en conclusie

Dior Diorshow On Stage Liner Eyeliner Matte Yellow

Dior Diorshow On Stage Liner Eyeliner Matte Yellow

Dior Diorshow On Stage Liner Eyeliner Matte Yellow

Ik vind het effect van de eyeliner heel erg leuk en mooi. Gele eyeliner vinden veel mensen heftig klinken, dat vond ik namelijk eerst ook. Maar op deze manier vind ik het prima draagbaar en zeker ook geschikt voor een everyday look. Als ik een heftigere look wil zet ik de eyeliner gewoon wat dikker aan en combineer ik het met een opvallende highlighter en lipstick.

 

Ik heb de Dior Diorshow On Stage Liner Eyeliner Matte Yellow zelf gekocht voor € 35,73.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *