Dolce&Gabbana Blush of Roses Luminous Cheek Colour

Dolce&Gabbana Blush of Roses Luminous Cheek Colour Review

Dolce&Gabbana is een Italiaans luxe modemerk opgericht in 1985 door de Italiaanse ontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana. Na de presentatie van hun eerste damescollectie in Milaan, opende dit (liefdes) duo in 1986 hun eerste winkel. Begin jaren ’90 kwam de eerste parfum op de markt en rond 2006 de cosmetica, met Scarlett Johansson als het gezicht van de reclamecampagne. De cosmetica biedt een uitgebreide collectie met opvallende en herkenbare Dolce&Gabbana ontwerpen op de omhulsels. Ik kocht onlangs mijn eerste make-up product van het designer duo en heb gekozen voor Dolce&Gabbana Blush of Roses Luminous Cheek Colour.

 

Over Dolce&Gabbana Blush of Roses Luminous Cheek Colour

Dolce&Gabbana Blush of Roses Luminous Cheek Colour Review

Volg jij ons al op Instagram?

Zowel het Dolce&Gabbana Blush of Roses Luminous Cheek Colour omhulsel als de blush zelf, hebben zoals de naam al zegt, een prachtig rozen design.

“De Dolce&Gabbana-vrouw omarmt en viert haar emoties, inclusief de subtiele, gezonde blos die van nature op haar wangen voorkomt. Net als de Dolce&Gabbana-rozenstoffen die het silhouet verlevendigen, vormt Blush of Roses Luminous Cheek Color zacht de huid voor gezond ogende wangen met een natuurlijke verhelderende sluier van rozen kleur”.

De Blush of Roses formule bevat Dolce&Gabbana’s Mediterrane Glow Complex om de huid voller en gladder te maken en is verkrijgbaar in 12 tinten.

De voordelen van Dolce&Gabbana Blush of Roses Luminous Cheek Colour:

– Natuurlijke kleur met een verhelderende gloed

– Zachte formule met bloemblaadjes textuur

– Maakt de huid voller en gladder

– Verrijkt met Dolce&Gabbana Mediterraan Glow Complex

– Hydrateert de huid gedurende 8 uur en geeft een comfortabel gevoel

– De hele dag een gezonde uitstraling

 

Swatch

Dolce&Gabbana Blush of Roses Luminous Cheek Colour Review

Dolce&Gabbana Blush of Roses Luminous Cheek Colour Review

Ik vind het bijna zonde om de blush te swatchen. De roosjes zullen na het in gebruik nemen nog wel even zichtbaar blijven maar alsnog verdwijnen ze waarschijnlijk te snel. Dit is de kleur 400 Peach,  die erg lijkt op Nars Orgasm maar dan zonder glittertjes.  Dolce&Gabbana Blush of Roses Luminous Cheek Color voelt heel zacht aan, door toevoeging van natuurlijke boter, wat een comfortabel gevoel geeft op de wangen. De blush is goed gepigmenteerd, op de foto heb ik de swatch gezet met een vingerstreek. Het bijbehorende kwastje is handig voor onderweg of voor op vakantie als je de grote blush kwast niet wilt meenemen of niet meer in je koffer krijgt.

Look & Conclusie

Dolce&Gabbana Blush of Roses Luminous Cheek Colour Review

In de zomer draag ik altijd graag een perzik kleurige blush. Deze tint matched mooi met mijn zomer oogschaduws en lipsticks. En het geeft mijn zomerhuid een frisse uitstraling.  Dolce&Gabbana Blush of Roses Luminous Cheek Color is een prachtige fluweelachtige blush, met een goede pigmentatie. Dat deze ook een voedende werking heeft vind ik een hele fijne bijkomstigheid.  De blush brengt gemakkelijk aan en blijft de hele dag mooi zitten als een soort tweede huid en voelt comfortabel aan op je wangen. En de glow is subtiel en zacht, echt prachtig zoals je op de foto kunt zien 🙂 Ik vind de omschrijving ‘verhelderende sluier’ absoluut de waarheid! Als liefhebber van rozen vind ik het design-doosje een plaatje. Het staat prachtig opvallend op mijn toilettafel tussen alle zwarte, gouden en andere effen verpakkingen. Deze blush met roosjes erop is absoluut een blijvertje !!

 

De Dolce&Gabbana Blush of Roses Luminous Cheek Color heb ik zelf gekocht bij Lookfantastic voor € 54,45. Klik hier om de blush te bestellen.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *