Dove Go Fresh Cucumber & Green Tea en Pear & Aloe Vera Deodorant Spray

Dove Go Fresh Touch Cucumber en Pear & Aloe Vera Deodorant Spray Review

Met de Dove Go Fresh Touch Cucumber deodorant was ik al langer bevriend. Ik gebruik deze deodorant spray al zeker twee jaar bijna dagelijks. Ik vind hem bijna even fijn als de deodorant sprays van Rituals, maar een heel stuk betaalbaarder. Daarom ga ik bijna altijd voor deze! Dove heeft nu sinds kort een nieuwe geur aan het Go Fresh assortiment toegevoegd, namelijk Pear & Aloe Vera. Tijd voor een review!

Dove Go Fresh Cucumber & Green Tea

Dove Go Fresh Touch Cucumber en Pear & Aloe Vera Deodorant Spray Review

Volg jij ons al op Instagram?

Ik vind deze deodorant gewoon echt super lekker en fris ruiken. De geur wordt omschreven als ”een frisse geur van komkommer en groene thee”. En hij ruikt ook wel naar komkommer. Soort van. Eigenlijk vind ik hem net wat zoeter dan je zou verwachten na de omschrijving. Ik vind dit zelf geen probleem, hij ruikt lekker en fris en de geur blijft niet heel erg lang hangen. Zoals alle deodorants van Dove bevat ook deze 1/4 hydraterende crème. Dit houdt je oksels zacht en verzorgd. Dit klopt ook wel, daarnaast irriteert de deodorant spray niet. Zelfs als ik meteen na het scheren spray voel ik niks prikken. Pluspunt! Daarnaast bevat de deodorant ook nog toegevoegde vitamine E, om je huid te verzorgen. Ik vind dit een super fijne deodorant die mijn oksels zeker een dag zweet- en geurvrij houdt. 48 Uur vind ik een beetje een overdreven bewering, maar een dag houdt hij echt wel! Wel heb ik de laatste tijd het idee (verandering van formule?) dat ik gele plekken krijg in mijn t-shirts van deze deodorant. Maar ik weet dus niet zeker of het daaraan ligt, of aan bijvoorbeeld een verandering in mijn eetpatroon / stofwisseling o.i.d. Heeft iemand anders dit idee toevallig ook?

Dove Go Fresh Pear & Aloe Vera

Dove Go Fresh Touch Cucumber en Pear & Aloe Vera Deodorant Spray Review

De nieuwste geur variant van de Go Fresh lijn! Ik vind peer heel erg lekker en daarom was mijn beredenatie dat ik deze deodorant daarom ook lekker zou vinden. Logisch, toch? Jammer genoeg is de geur van deze variatie vele malen sterker dan die van de komkommer deo. Ik vind Pear & Aloe Vera écht te sterk ruiken en ook te lang blijven hangen. Jammer! Verder is hij qua werking wel precies hetzelfde als de Cucumber & Green Tea deodorant.

 

Ik heb beide Dove Go Fresh deodorants zelf gekocht voor € 5,89 voor twee stuks (1 + 1 gratis aanbieding).

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *