Dr. Juchheim 4 Weeks Professional Forming Decolleté en Buste Crème

Dr. Juchheim 4 Weeks Professional Forming Borst en Decolleté Crème

Het decolleté wordt ook wel het vergeten lichaamsdeel genoemd. De huid van het decolleté (en hals) verouderd ook sneller omdat hier minder talgklieren en zweetklieren zitten. Daardoor is deze huid erg gevoelig voor beschadiging (ook door de zon). Ook ik dacht vroeger dat alleen een dag- en nachtcrème op mijn gezicht voldoende was. Geen haar op mijn hoofd dacht aan extra verzorging voor mijn decolleté. Pas vanaf mijn 30e nam ik mijn decolleté mee in de dagelijkse verzorging als ik een bodylotion gebruikte na het douchen. Later las ik dat bodylotions te vet waren en irritatie (bultjes etc) konden veroorzaken op de tere huid van het decolleté. Dus ging ik op zoek naar een speciale verzorgingscrème in de hoop dat er nog wat te redden viel, want eigenlijk vond ik mijn decolleté toen al niet meer zo geweldig mooi en glad. Ik heb best veel merken crèmes geprobeerd in de loop der jaren en heb nu een echte topper ontdekt! Als je geen injectables wilt gebruiken, maar wel een goed resultaat wilt hebben met een crème kan ik van harte de 4 Weeks Professional Forming  Decolleté en Buste Crème van Dr. Juchheim aanbevelen.

Over het product

Dr. Juchheim 4 Weeks Professional Forming Borst en Decolleté Crème

Volg jij ons al op Instagram?

De belofte van Dr. Juchheim: Een zacht decolleté en een stevige huid rond de borsten, meer elasticiteit, gemaakt met pure kruiden, zonder hormonen, geen parabenen.

De 4 Weeks Professional Forming Decolleté en Buste Crème van Dr. Juchheim is een luxe verzorging, die je zowel ’s ochtends als ’s avonds dient te gebruiken. Na 4 weken gebruik zie je echt al een enorm verschil. In eerste instantie lijkt het overdreven om voordat je gaat slapen nog een crème te smeren , maar je gebruikt toch ook een nachtcrème op je gezicht dus zo gek is het eigenlijk niet. Het mooiste resultaat vind ik dat ik nu ’s ochtends opsta zonder een gekreukelde huid. Echt waar! Je hoeft dus niet meer met een kussen tussen je borsten te slapen of de hele nacht stijf op je rug te blijven liggen. Fijn toch? Ik vind het echt een uitkomst!

Gebruik

Dr. Juchheim 4 Weeks Professional Forming Borst en Decolleté Crème

Smeer de 4 Weeks Professional Forming altijd op een goed gereinigde huid. Voordat je gaat smeren kan je bijvoorbeeld het Tonic Water (reinigingswater) van Dr. Juccheim gebruiken om de huid te reinigen. Deze intensieve reiniging maakt het makkelijker voor de crème om de huid binnen te dringen. Het effect van de crème wordt hierdoor versterkt. Breng de crème ‘s ochtends en ‘s avonds aan op de buste en het decolleté. Mijn advies is om de crème minimaal 3 maanden elke dag te smeren voor een optimaal resultaat.

Resultaat

De crème verstevigt en verzacht de huid van mijn decolleté en de borsten. Ik smeer er zelf ook mijn hals mee in. Als je toch nog bodylotion (of zonnebrandcrème) wilt gebruiken dan kan dat, maar wel na het aanbrengen van de 4 Weeks Professional Forming. Na het bereiken van het gewenste resultaat, verminder je het gebruik van de crème tot  twee keer per week om het behaalde effect te behouden. Ik vind het zo’n fijne crème dat ik hem eigenlijk gewoon iedere dag gewoon gebruik. Mijn eerste fles heb ik net opgebruikt en ik ga snel weer een andere bestellen, omdat ik verslaafd ben geraakt aan het mooie resultaat.

 

Ik heb de Dr. Juchheim 4 Weeks Professional Forming Decolleté en Buste Crème zelf gekocht voor € 99.00. Als je jouw exemplaar besteld via mijn persoonlijke link op de Dr. Juchheim website ondersteun je mij een klein beetje. De link is: www.anti-rimpels.nl (directe link naar de Dr. Juchheim website).

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *