Dr. Juchheim Golden Mask 24K Gold Gezichtsmasker

Dr. Juchheim Golden Mask 24K Gold Gezichtsmasker Review

De cosmetica producten van Dr. Juchheim zijn een unieke combinatie van wetenschap, vakmanschap en uitstekende ingrediënten. Dit leidt tot een  samenwerking met een onmiddellijk effect en een duurzaam jonger uiterlijk van de huid. De wetenschappelijke Dr. Juchheim Methode zou je een tijdloze schoonheid en innerlijk welzijn moeten geven. Vandaag review ik het Dr. Juchheim Golden Mask 24K Gold gezichtsmasker.

Natuurlijke ingrediënten

Dr. Juchheim Golden Mask 24K Gold Gezichtsmasker Review

Volg jij ons al op Instagram?

Puur goud in combinatie met voedende ingrediënten, verkregen uit de hars van de wilde pijnboom, helpen de teint te verfijnen, de uitstraling te verbeteren, oneffenheden te verminderen en rimpels en lijnen glad te maken. De huid van je gezicht ziet er zijdeachtig en glad uit, krijgt een prachtige gloed en lijkt op natuurlijke wijze hersteld.

Over Dr. Jucheim Golden Mask met 24K goud

Dr. Juchheim Golden Mask 24K Gold Gezichtsmasker Review

Dr. Juchheim Golden Mask met 24 karaat goud is een puur luxe liftend & verstevigend masker. Ik vind het een echte traktatie voor je huid!  Van goud is bekend dat het kan helpen bij huidproblemen.  Goud is een natuurlijk sporenelement met een ontstekingsremmende werking. En daarnaast activeert het de celcommunicatie. Doordat de huid warm is trekt het goud in de huid. Zo wordt de opname van de werkstoffen verhoogt en het bindweefsel versterkt.

Conclusie

Dr. Juchheim Golden Mask 24K Gold Gezichtsmasker Review

Dr. Juchheim Golden Mask 24K Gold Gezichtsmasker

Historici beweren dat Cleopatra elke nacht met een gouden masker sliep, om haar jeugdige huid te behouden.  Zo vaak hoef je het Golden Mask van Dr. Juchheim niet te gebruiken om een mooi resultaat te behalen.  Ik gebruik het 1x per week,  soms 2x per week als het nodig is om mijn huid er jonger uit te laten zien.  Wat dat is zeker het resultaat van dit luxe masker met 24 karaat goud erin.  Gezicht, hals en decolleté zien er gladder en strakker uit na een inwerkingstijd van 20 minuten.  Je hebt tijdens de inwerking een gouden uitstraling en je voelt het masker zijn werk doen.  Het wordt niet echt hard, maar je voelt het wel trekken en je kunt je gezicht niet meer zo goed bewegen. Na de inwerktijd zie je er zo uitgerust, glad en jeugdig uit dat je zult begrijpen waarom Cleopatra elke nacht met een gouden masker sliep.  Wat een super luxe masker is dit Golden Mask met 24 karaat goud van Dr. Juchheim 🙂 .

 

Ik heb dit Dr. Juchheim Golden Mask 24K Gold Gezichtsmasker zelf gekocht voor € 89,- via deze link.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *