fbpx

Een bezoekje aan Uskin voor een Collageen scan (huidmeting) & Cellics introductie

Uskin Best

Ongeveer een maand geleden brachten Wilma en ik een bezoekje aan Uskin in Best. Uskin is een kliniek voor huidverbetering en huidverjonging en ligt prachtig afgelegen midden in de natuur. Zij bieden verschillende luxueuze behandelingen voor diverse huidproblemen. Maar wij kwamen niet bij de kliniek voor een huidbehandeling. Wij kwamen namelijk voor een huidmeting en een introductie van Cellics. Een huidmeting anders dan anders, want voor de verandering kijken ze niet naar de conditie van je huid aan de buitenkant, nee Cellics neemt met de apparatuur een kijkje ín je huid. Cellics is een health nutrition supplement in poedervorm, wat met slechts een schepje per dag al jouw supplementen vervangt. Cellics is onstaan vanuit ruim 20 jaar praktijkervaring van Isabel, de eigenaresse van Uskin en leverancier van huidverjongende en huidverbeterende apparatuur. En Suzan, eigenaresse van Suzan Oerlemans huidinstituut en winnaar Schoonheidsspecialiste van het jaar.

Het ontstaan van Cellics

Uskin dwarsdoorsnede van de huid

Op de foto hierboven zie je de 3 lagen van onze huid: de opperhuid, de lederhuid en het onderhuids bindweefsel. De huid is het grootste orgaan van ons lichaam, met collageen als belangrijk onderdeel voor volume in de huid en behoud van natuurlijk bouwstenen in het hele lichaam. Het is daarom heel erg belangrijk om de huid van binnen- en buitenuit goed te verzorgen. Van buitenuit lukt de meeste mensen wel, een goede scrub beurt en wat smeerseltjes verder (én een goede SPF!) en we zijn er wel. Alleen bereiken al deze producten de opperhuid en hooguit een klein deel van de lederhuid, maar nooit al onze huidlagen. Dus de huid van binnenuit verzorgen, dat is een heel ander verhaal!

Veel mensen doen hun (uiterste) best om gezond te leven. Gezond te eten. En genoeg vitamines binnen te krijgen in bijvoorbeeld in de vorm van een groenten shake (heel de keuken 1 grote misère) of door middel van supplementen. Groenten, fruit en vlees anno bevatten niet meer de voedingswaarden die dit vroeger bevatte en supplementen beginnen daarom ook steeds vertrouwder te raken als goede aanvulling op de dagelijkse nutriënten-behoefte. Maar wat is vaak het probleem? Een supplement kan onmogelijk alles bevatten wat je lichaam en huid nodig heeft. En daarom slikken mensen soms wel 10 verschillende potjes, om aan deze behoefte te voldoen of je haakt al snel af. Denk aan verschillende mineralen, anti-oxidanten en vitaminecomplexen. Dat moet makkelijker kunnen, dachten Isabel en Suzan en zo ontstond Cellics. Omdat ze in de praktijk zagen dat suppletie echt werkt als aanvulling op behandelingen. De binnenkant telt om resultaat te behalen.

Over Cellics

Over Cellics

Volg jij ons al op Instagram?

Cellics is een health nutrition supplement in poedervorm. En daarnaast is Cellics officieel distributeur van www.huid.analyse.nl apparatuur om een kijkje aan de binnenkant te kunnen nemen. Cellics health nutrition bevat alles wat je huid nodig heeft in één product! Er zijn 4 verschillende varianten van Cellics, die samen een compacte lijn vormen, namelijk:

  1. Cell Elixer (rebuild = herbouwen): Hét ultieme anti-aging booster. Werkt met o.a. collageen, phytoceramides en hyaluronzuur op volumeverlies en opkomende rimpels, maar doet daarna nog veel meer goeds. Met maar liefst 27 cell- en skinboosters gaat het het verlies aan natuurlijke bouwstenen in het hele lichaam tegen. De huid is namelijk sluitpost, dus het is belangrijk dat alles op orde is om uiteindelijk op die huid resultaat te zien.
  2. Cell First (protect = beschermen): Een multivitamin en antioxidantenboost in één. Met de multivitamin werk je aan een optimale vitaliteit en energie en de antioxidantenboost voedt de cellen om preventief te werken aan anti-aging (door niet onnodig collageen te verliezen) en opkomende huid (of lichamelijke) problemen. Antioxidanten beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De Cell First zet je eigenlijk in wanneer je wel in staat bent nog voldoende volume natuurlijk aan te maken.
  3. Cell Pure (detox = ontgiften):  Een krachtige detox die werkt bij serieuze (huid)problemen. O.a. tegen een onrustige huid met acne, eczeem of rosacea. Zeer hoog gedoseerd om de cellen in het lichaam goed te reinigen. Cell Pure is ook geschikt als je last hebt van vocht in je benen, stijve gewrichten, ontstekingen of gevoelige darmen. Dit zijn namelijk tekenen dat je lichaam toe is aan een krachtige detox, met Cell Pure.
  4. Cell Omega (shine = stralen): De werking van zuivere en hoogwaardige Omega-3 vetzuren is alom bekend en geprezen. Deze zeer zuivere visolie (met een totox lager dan 5, dit betekent dat het een extreem zuivere vorm waarde is) is een geweldige basisondersteuning die het verouderingsproces vertraagt door het ondersteunen van allerlei lichaamsprocessen. Met een goede werking van alle lichaamsprocessen d.m.v. deze visolie als basis, zorg je ervoor dat de overige producten hun optimale werking kunnen doen op waar deze voor bedoeld zijn.

0 en 1 meting Cellics

Esther, kliniekmanager bij Uskin, raadde mij (Eveline) de Cell First aan in combinatie met de Cell Omega en Wilma de Cell Elixer in combinatie met de Cell Omega. En dus zijn we die sindsdien braaf elke dag gaan nemen. 1 Schepje in je plantaardige yoghurt / water / smoothie / sapje per dag is al genoeg. Demi, marketing en communicatie medewerkster bij Cellics heeft ons veel tips gegeven voor recepten. Deze delen we later nog met jullie 🙂 .

Maar, voor degenen die al op de links hierboven hebben geklikt, Cellics is zoals je hebt gezien een vrij kostbaar product. Hoe weet je nou zeker of het werkt en doet wat het belooft? Dat is alleen te meten door een huidmeting vooraf (0- meting) en een huidmeting na 3 maanden gebruik van Cellics (1 meting). Tussendoor wordt vaak ook nog een meting gedaan om eventueel bij te sturen of er blijkt een oorzaak te zijn waardoor Cellics nog niet is aangeslagen en dat moet dan eerst worden aangepakt. De tussenscan is er ook om je al voor de 3 maanden te laten zien dat Cellics (bij geen andere oorzaken die eerst aangepakt moeten worden) al zeker zijn werk begint te doen.

De 0- meting is precies waarvoor wij bij Uskin waren! Voordat wij met Cellics aan de slag aan, wil Cellics eerst weten of de huid er wel klaar voor is en wat deze voor behandelplan met producten nodig heeft.

Collageen scan (huidmeting)

Eveline

Uskin Cellics huidmeting

De Collageen scan wordt door middel van echo-apparatuur op het uiteinde van de wenkbrauw gedaan. Op je slaap is de meting van de huid het meest consequent voor als je weer terugkomt Deze Collageen scan is speciaal ontwikkeld voor en door het team van Cellics. om het resultaat van de Cellics supplementen vast te kunnen leggen! De Collageen scan geeft inzicht in dikte van de huid, de ontwikkeling van vorming van de rimpels, mogelijke tekorten en de aanmaak van nieuw collageen. Dit is een afbeelding van de Cellics website die een erg ”lege” huid laat zien (links) versus een erg volle huid (rechts). Door het gebruik van Cellics producten zou je je huid dus als het ware weer kunnen opbouwen en waar nodig aanvullen.

Collageen scan Cellics voorbeeld

 

Het resultaat van mijn Collageen scan zie je hieronder:

Cellics huidmeting Eveline

Ik schrok een beetje van mijn scan. Voordat ik het echo apparaat op mijn slaap kreeg had ik namelijk verwacht dat mijn huid ongeveer hetzelfde zou zijn als de meest rechtste foto hierboven. Tot aan de leeftijd van 30 verwacht je namelijk nog wel een mooie, volle en gezonde huid. Je maakt dan ook nog voldoende collageen aan. Ook was ik geschrokken, omdat de binnenkant iets anders laat zien dan hoe mijn huid er van buiten uit ziet. Namelijk (vind ik) gezond en hij voelt goed aan. Anders dan leeftijdgenootjes heb ik ook nog geen fijne lijntjes en rimpeltjes bij mijn ogen. Voor degenen die mijn leeftijd niet scherp hebben, ik ben bijna 27 jaar oud. Esther vertelde dat mijn niet helemaal volle huid waarschijnlijk te maken heeft met een ongezonde levensstijl en te weinig beweging. Dat is toch wel even schrikken! Maar ook een goede eye-opener. Deze meting is 1 maand geleden gemaakt en sindsdien leef ik een stuk gezonder. Én ben ik Cellics Cell First in combinatie met Cell Omega gaan slikken. Ik ben benieuwd naar de tweede Collageen scan 16 augustus!

Wilma

Uskin Cellics huidmeting

Uskin Cellics huidmeting

Even een close-up erbij 😀 .

Wilma: Zo dat is inderdaad een hele grote close-up foto, Eveline :). Maar het ziet er nog best redelijk uit, al zeg ik het zelf haha.  Voor het bezoek aan Uskin had ik dan ook flink mijn best gedaan op mijn make-up en verzorging van mijn gezicht, een maskertje van te voren en op tijd gaan slapen!  Want zo’n huidmeting zou best wel eens confronterend kunnen zijn, dacht ik.  Nu kun je optisch op je gezicht met make-up van alles verdoezelen en op je lichaam een dekkende bruiningscreme of iets smeren,  maar aan de binnenkant valt (helaas) niets te verdoezelen.

Het resultaat van mijn collageenscan zie je hieronder:

Cellics huidmeting Wilma

De huidmeting heeft precies laten zien,  wat ik eigenlijk niet wilde zien.  Namelijk dat het collageen in mijn gezicht niet meer volop aanwezig is. Vanaf je 30e vermindert je collageen aanzienlijk, dus het is niet gek.  En natuurlijk smeer ik mijn gezicht iedere dag in met een serum en dag- en nachtcrème (allemaal anti-aging), maar toch zie ik zelf ook wel dat mijn huid veel minder glad en elastisch is als die van een jonger persoon,  zoals de huid van mijn lieve dochter.  Nogmaals dit is natuurlijk helemaal niet raar, maar goed zoals gezegd door de huidmeting ben ik wel even met mijn neus op de feiten gedrukt!  Ik sta er dan ook helemaal voor open om met Cellics Cell Elixer en Cell Omega de strijd aan te gaan met mijn collageen opbouw.  Ik ben zo benieuwd wat de meting al na 1,5  maand zal zijn, maar resultaat is vooral zichtbaar na 3 maanden. Wat ik natuurlijk vooral hoop te zien is of mijn huid na de Cellics kuur weer gladder en elastischer is geworden.  En of mijn gezichtshuid er zonder alle make-up er ook stralend uitziet. Ik vind dit Cellics traject echt heel erg spannend! En ook leerzaam, mooi van binnenuit ik ga ervoor!

Vergelijking van de Collageen scans

Uskin huidmeting vergelijking

Zoals je ziet zit er best wat verschil tussen onze huidmetingen. Er zitten natuurlijk ook best wat jaren tussen ons, gezien we moeder en dochter zijn haha. Je ziet dat de huid van Eveline (links) een stuk voller is dan de huid van Wilma (rechts). Vooral aan de huidoppervlakte, waar die volume zit. Sinds de huidmeting bij Uskin zijn we allebei braaf elke dag onze Cellics in gaan nemen. In combinatie met de Cell Omega. 16 Augustus hebben wij weer een afspraak in Best, voor een tussenmeting die het eerste resultaat van Cellics zal laten zien. We zijn super benieuwd en updaten jullie dan uiteraard met een nieuwe gedetailleerde blog!

 

xoxo

 

Eveline & Wilma

 

De Uskin kliniek vind je op het volgende adres:

USKIN The Clinic
Molenkampseweg 20
5681 PE Best

Klik hier om naar de officiële website van Cellics te gaan voor meer informatie!

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *