fbpx

Een korte terugblik op 2018 en goede voornemens voor 2019

Terugblik op 2018

Net gewend dat mijn dochter, Eveline, vorig jaar uit huis ging om te gaan samenwonen met haar vriend Niels. Vertrok in februari van dit jaar ook mijn zoon, hij is op kamers gaan wonen in Tilburg. Gelukkig komt hij nog ieder weekend naar huis en in de vakanties is hij er ook regelmatig. Ik vind het wennen en helemaal niet leuk, dat lege nest gevoel. Al veel over gehoord maar je ervaart het pas als het echt zo is!

Wilma en Walter

Meer tijd voor jezelf dus, ook dat is wennen en zou leuk moeten zijn. Het went langzaam en langzaam wordt het leven ook weer leuk(er). Ik heb ervoor gekozen om me vol te stoppen met ‘werk’.  Werk is voor mij altijd al een goede afleiding geweest en iets waar ik mezelf helemaal in kan geven. Nu heb ik ook altijd leuke banen gehad, dus dat is een prettige bijkomstigheid.

Ginneken en Beautytijd

Als secretaresse van het Ginneken kan ik vele uren doorkomen met het organiseren van de Braderie en Kerstmarkt.

Kerstmarkt Ginneken Braderie Ginneken

Volg jij ons al op Instagram?

En dan zijn Eveline en ik in maart van start gegaan met onze beautyblog Beautytijd, een hele nieuwe uitdaging erbij!

Voornemens voor 2019

Eigenlijk ben ik niet zo van de voornemens, omdat ik eigenlijk probeer om er iedere dag het beste van te maken. Dat betekent voor mij plezier hebben in wat je doet en op zijn tijd relaxen, shoppen en een wijntje drinken.

1) Natuurlijk neem ik me ook voor om (zeker na de decembermaand) wat minder te drinken en wat meer te sporten,  maar dat is het dan wel wat  voornemens betreft.

2) Nou, nog een voornemen; wat meer tijd vrij maken voor mijn ouders, want dat is er de laatste jaren wat bij ingeschoten.

Wilma ouders

3) Verder ga ik vol enthousiasme door met reviews schrijven voor Beautytijd.nl.,  er is zoveel te beleven op het gebied van  make-up en huidverzorgingsproducten. En er komen altijd zoveel nieuwe producten bij;  dat verveelt nooit. Fijn alles uitproberen en uitzoeken waar je blij van wordt!

Mijn motto; ook al heb je niet alles in de hand,  je bepaalt uiteindelijk toch je eigen geluk.

Ik wens iedereen een fijn 2019, proost!

Fijn 2019

xxx

Wilma

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *