Eerste Indruk Vlog: Urban Decay Stoned Vibes Oogschaduw Palette

Het allernieuwste Urban Decay Stoned Vibes oogschaduw palette bestaat uit 12 tinten die op edelstenen gebaseerd zijn. In deze korte eerste indruk video laten wij een look zien die we met dit bijzondere palette hebben gemaakt. De uitgebreide review van het oogschaduw palette komt morgen online, hier op Beautytijd.nl!

Urban Decay is exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL, klik op deze link om alle ICI Paris XL exclusives te zien.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *