Eindresultaat Venus Legacy behandeling Bij Schoonheidssalon Attirance

Eindresultaat Venus Legacy behandeling

Eerder schreef ik al twee blogberichten over de Venus Legacy behandelingen die ik momenteel onderga bij Attirance Huidverbeteringsinstituut, Breda. Inmiddels zijn we aanbeland in februari 2019 en is dit mijn 8e behandeling. Het is de laatste behandeling van mijn kuur (bestaande uit 8 behandelingen – 1 per week),  gevolgd door nog 2 (onderhoud)behandelingen met een tussenpauze van steeds 2 maanden. In deze blog vind je dus het eindresultaat van mijn Venus Legacy behandeling.

De laatste behandeling

Eindresultaat Venus Legacy behandeling

Eindresultaat Venus Legacy behandeling

Volg jij ons al op Instagram?

Hier lig ik dan weer!  Onder de vakkundige handen van Lonneke onderga ik de bindweefsel massage behandeling van de Venus Legacy.  Heb ik al eens gezegd dat de behandeling, naast heel effectief,  ook heerlijk ontspannend is?  De duur is van mijn behandeling is ca. 50 minuten,  iedere zone wordt rustig behandeld en er is helemaal niets engs aan.  Mocht je het misschien op een gegeven moment te warm vinden, dan kun je dit aangeven en dan wordt de temperatuur verlaagd.  Ik kan de warmte goed verdragen en soes een beetje weg……..

Vlogs tijdens de behandeling

Vóór de laatste behandeling

Eindresultaat Venus Legacy behandeling Voor de laatste behandeling

Eindresultaat Venus Legacy behandeling Voor de laatste behandeling

Eindresultaat Venus Legacy behandeling Bij Schoonheidssalon Attirance

Na 7 behandelingen (na 7 weken dus)  zie je het resultaat op de foto’s hierboven.  Het spreekt voor zich, zou ik zeggen.  Het is dat ik op de foto’s niet echt kan lachen  (het resultaat is dan minder te zien),  anders zou ik dit heel breed doen zo blij ben ik met het resultaat.  Let op mijn hals,  kaaklijn,  wangen en kraaienpootjes.  Hier kan geen crème tegenop.  Hiermee wil ik natuurlijk niet zeggen dat je geen crèmes meer moet gebruiken, want een goede conditie van je huid d.m.v. crèmes zorgt voor een nog beter en sneller resultaat van de Venus Legacy behandelingen.

Na de laatste behandeling

Eindresultaat Venus Legacy behandeling Na de laatste behandeling

Eindresultaat Venus Legacy behandeling Na de laatste behandeling

Eindresultaat Venus Legacy behandeling Bij Schoonheidssalon Attirance

Zo,  de laatste behandeling van 8 zit erop.  Jammer,  ik ben er eigenlijk helemaal aan verslaafd geraakt.  Op deze foto voelt mijn gezicht zo heerlijk warm en vol aan.   Vanaf nu moet mijn huid het zelf gaan doen. Door de bindweefselmassage van de Venus Legacy de afgelopen 8 weken,  gaat de aanmaak van collageen door.  Dus  zou mijn gezicht nog strakker kunnen worden of minimaal eruit blijven zien zoals op bovenstaande foto’s.  De onderhoudsbehandelingen over 2 maanden en dan weer over 2 maanden ga ik zeker doen;  het eindresultaat komt dan weer op onze blog en misschien ook wel op de vlog!  Ik had voorafgaande aan de behandelingen echt geen idee wat te verwachten,  maar het resultaat heeft alles overtroffen.  Het meest zichtbaar voor mijzelf vind ik mijn wangen,  die waren een beetje ingevallen maar ogen nu weer ‘jong’ strak  en vol.   Wat ben ik blij met de wetenschap dat er met de Venus Legacy behandeling zo’n prachtig resultaat te behalen is.  Samen met het gebruik van goede crèmes zie ik ‘het ouder worden’ positief tegemoet 😉

Resultaten collage

Eindresultaat Venus Legacy behandeling Bij Schoonheidssalon Attirance

Je gezicht zie je iedere dag in de spiegel en je went aan hoe je eruit ziet, aan hoe je ouder wordt.   Als je foto’s van bijv. 10/20 jaar geleden bekijkt, dan zie je dat je langzaam aan ouder wordt.  Daar is natuurlijk niets mis mee,  maar als je de natuur een beetje kunt helpen,  waarom niet?   En dat zonder messen en naalden maar op een natuurlijk manier door de behandeling van de Venus Legacy.  Een natuurlijk face-lift,  pijnloos en met een prachtig resultaat.

Oooooohhhhh  als ik de allereerste foto’s hierboven terug zie van vóór de 1e behandeling  en dan de foto’s na de 4e behandeling (halverwege), dan is het resultaat al zo goed zichtbaar.  Met de foto’s van de 8e behandeling eronder, is het duidelijk wat de Venus Legacy voor je kan doen.   Welk gebied je ook wilt behandelen, ik weet zeker dat je altijd blij zult zijn met het behaalde resultaat!

Over Venus Legacy en Attirance

De Venus Legacy behandeling zal ook je huid kunnen verstrakken nadat je bijv. flink bent afgevallen. Ook kun je kiezen voor een mini-kuur (3 keer) voor een bruiloft of feestje;  het resultaat is dan al mooi maar zal korter aanhouden dan na een volledige kuur. En je kunt nu zelf via deze link een gratis en vrijblijvende intake met proefbehandeling inplannen.

Prijs: vanaf € 150,00 per behandeling per keer (afhankelijk van de te behandelen zone). Neem ook eens een kijkje in de webshop van AttiranceOf bezoek de Schoonheidssalon zelf:

Attirance Beauty Xperience Center

Dillenburgstraat 5
4835 EA Breda

 

Ik ben door Attirance Cosmetics Company uitgenodigd voor de Venus Legacy behandeling.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *